Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 16/04/2024 | 08:41 h
  • Crear i Compartir Febrer 2024 - Poster_II-Originals-Alarcon_Encuentro
11 Febrer

Crear i Compartir - Cicle Originals: concert de Carles Alarcon

 Diumenge 11 de febrer de 2024

 

De 12.30 h a 13.30 h

Lloc: Local Encuentro (c. de Casamada, 12)

 

Carles Alarcon és el protagonista del segon concert d’ORIGINALS, II Cicle de Compositors Catalans de Teatre Musical.

Com a actor, ha format part de musicals de creació, com A-Z, o El Misantrop (2023) de Sílvia Navarro i Eduard Tenas, Una Altra Estrena (2019-2022) de SUS4 Companyia, Artaban, Príncep de les Estrelles 2019-2022) d’A Grup Vocal, Bed & Breakfast (2019) d’Epidèmia Teatre i Tot el que no ens vam dir (2018-2019) d’Alícia Serrat i Miquel Tejada, així com de diversos workshops de musicals de creació. Al món de l’audiovisual, ha aparegut en sèries com Self tape (2023) i Com si fos ahir (2018) i en videoclips d’artistes com Judit Neddermann, Eric Oloz i Núria Llausí.

Com a cantant, ha participat com a corista en programes com Operacion Triunfo, Tu cara me suena, Las tres puertas i La mejor canción jamás cantada. Paral·lelament, també ha participat en espectacles com Carousel, en concert (2018) i Nit de Musicals al Teatre Grec (2015 i 2017) o Amor x Amor (2017-2022). Ha estat membre del grup vocal Jarks, finalista a la tercera edició del programa Oh Happy Day (TV3), i és col·laborador habitual d’A Grup Vocal.

Com a dramaturg i compositor, ha creat els cicles de cançons Si no t’hagués trobat i L’últim hit, la micropeça M, i els musicals Un cop acaba la cançó i 3 desitjos, estrenat a El Maldà de Barcelona i guanyador del premi Teatre Barcelona a Millor Espectacle Musical de Proximitat; i de dos premis Teatremusical.cat.

Els concerts del cicle ORIGINALS consten d’un repertori integrat totalment per cançons escrites per cadascun dels compositor, interpretades per diferents intèrprets professionals del teatre musical. Cada compositor té total llibertat per preparar el seu programa i per triar els intèrprets del seu concert, creant així un recital únic e irrepetible, en el qual es podran escoltar tant temes inèdits, com temes que ja han format part d’algun espectacle.

Catalunya és bressol de molts professionals creadors de teatre musical que sovint no tenen la plataforma necessària per promoure les seves obres ni per posar en peu els seus espectacles. És per aquest motiu que Crear i Compartir vol donar veu a aquests músics, per tal que puguin mostrar el treball que han realitzat en els darrers anys, molt del qual no ha pogut sortir encara a la llum.

Entrada anticipada: 10€

VENDA D’ENTRADES: https://entradium.com/events/originals-carles-alarcon

 

 

ORGANITZA: Crear Compartir 

 

Crear i Compartir Febrer 2024 - Poster_II-Originals-Alarcon_Encuentro.png


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Agenda