Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 23/06/2024 | 19:50 h

Activitats i Urbanisme, Aigua, Acció Climàtica i Sostenibilitat Energètica, Promoció de l'Habitatge, Espai públic, Obres > Mobilitat > SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT 2023

Punts d'interès de la Pedalada Popular. Descobrim Abrera!

 

Podeu escoltar en aquest espai web la història dels punts d'interès que es visitaran durant la pedalada 2023 en els enllaços que trobareu al final d'aquesta pàgina. 

 

També podeu llegir la història dels punts d'interès:

 

Per una mobilitat sostenible i segura, participeu en la pedalada popular que organitzem a Abrera adreçada a tota la família! Descobrim Abrera en bici!


 

MAPA RECORREGUT PEDALADA 2023.jpg

 

 

Setmana Europea de la Mobilitat 2023

 

La Setmana Europea de la Mobilitat 2023 se celebra del 17 al 20 de setembre i des de l'Ajuntament hem organitzat diferents activitats. En primer lloc es realitzarà una pedalada popular, el proper diumenge 17 de setembre adreçada a tota la família, a partir de les 09.00 h amb sortida i arribada al parc de Can Morral. 

 

Seguidament, el dimarts 19 de setembre durant tot el dia el servei de bus urbà d'Abrera serà gratuït per a totes i tots els usuaris i usuàries. I finalment el dimecres 20 de setembre, a partir de les 08.30 h s'organitzarà una Caminada per Abrera, amb sortida des del CAP d’Abrera (c. de Manresa, 9-15).

 

La Setmana Europea de la Mobilitat 2023 se celebra del 17 al 20 de setembre des de l'Ajuntament hem organitzat diferents activitats: una pedalada popular, el servei de bus urbà gratuït i una caminada per Abrera.

 

Descobrim Abrera en bici! Una cinquantena de persones ha participat aquest diumenge 18 de setembre en la pedalada familiar pels nostres carrers i places

Descobrim Abrera en bici! Una cinquantena de persones ha participat aquest diumenge 18 de setembre en la pedalada familiar pels nostres carrers i places

 

 

Amb l'adhesió a la Setmana Europea de la Mobilitat 2023, des de l'Ajuntament d'Abrera volem incidir i sensibilitzar la ciutadania entorn diferents aspectes:

  • Conscienciar sobre la necessitat de reduir l'ús del vehicle privat motoritzat per aconseguir un entorn menys contaminat.
  • Promoure els mitjans de desplaçament més sostenibles (a peu, en bici, amb transport públic o en vehicles elèctrics).
  • Gaudir i difondre el nostre patrimoni cultural d'una manera lúdica i amable amb el medi ambient.

 

Servei de bus urbà gratuït, el dimarts 19 de setembre!

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat 2023, el proper dimarts 19 de setembre durant tot el dia, s'oferirà de forma gratuïta el servei de bus urbà d'Abrera, per a totes i tots els usuaris i usuàries d'Abrera

Abrera + sostenible! Commemorem la Setmana de la Mobilitat 2023 amb una pedalada popular, el servei de bus urbà gratuït i les caminades per Abrera

 

"Posa't en marxa: Caminades per Abrera"

I finalment, en el marc de la iniciativa "Posa't en marxa: Caminades per Abrera", el proper dimecres 20 de setembre, a partir de les 08.30 h s'organitzarà una nova Caminada per Abrera, amb sortida des del CAP d’Abrera (c. de Manresa, 9-15). Es comptarà amb la participació de l'equip de fisioteràpia del CAP d'Abrera.

Caminades Dimecres CARTELL

A Abrera ens adherim a la Setmana Europea de la Mobilitat 2023 i apostem per una mobilitat sostenible i segura! Des de la regidoria de Mobilitat i Transport convidem a totes les veïnes i tots els veïns d'Abrera a participar a les activitats organitzades. Animeu-vos i participeu-hi! 

 

 

 

 

  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

SERVEIS > Activitats i Urbanisme, Aigua, Acció Climàtica i Sostenibilitat Energètica, Promoció de l'Habitatge, Espai públic, Obres > Mobilitat > Setmana de la Mobilitat