Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 30/11/2023 | 03:20 h

Esports i Benestar > SERVEIS - ESPORTS - TRÀMITS

  • TRÀMITS, AJUNTAMENT D'ABRERA

Sempre al teu servei
Des de la regidoria d'Esports volem facilitar als veïns i veïnes d'Abrera tots aquells tràmits relacionats amb inscripcions, pagaments, suggerències o incidències.

Què fem

Ordre de Domiciliació de dèbit directe SEPA CORE
Si es vol donar d’alta a qualsevol servei esportiu que comporti domiciliació bancària, s’ha de presentar aquest document correctament omplert per formalitzar la gestió.

 

 

Full de Suggeriments i/o Incidències del Departament d’Esports

 Si volen presentar un suggeriment o una incidència de qualsevol dels serveis que presta el Departament d’Esports, poden descarregar-se aquest document, omplir-lo i presentar-lo a les oficines del departament (CAM) ubicades al passeig de l’Estació 24, Bis, o bé, fer-lo arribar a través de correu electrònic (cam@abrera.cat).

 

Instància de l’Ajuntament d’Abrera
Si volen presentar una instància a l’Ajuntament d’Abrera, poden descarregar-se aquest document, omplir-lo i donar-li registre presentant-lo a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Abrera situada a la plaça Constitució número 1.

 

Informem que qualsevol persona ciutadana pot realitzar aquests i altres tràmits a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Abrera (feu clic aquí)

Recordem que els horaris per presentar de forma presencial sol·licituds de tràmits són els següents:

Tràmits del Servei d’Esports


Al CAM, ubicat al passeig de l’Estació 24, Bis de dilluns a divendres de 07.00  a 22.00 hores, dissabtes de 09.00 a 20.00 hores i diumenges de 10.00 a 14.00 hores. Més informació al telèfon 93 770 51 00 .

Altres Tràmits de l’Ajuntament d’Abrera:


A l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, ubicada a la plaça Constitució 1, de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 19.00 hores els dimarts i dimecres. Més informació al telèfon 93 770 03 25.

*Durant els mesos de juliol i agost només tardes de dimecres de 16.30 hores a 19 hores.

  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

SERVEIS > Esports i Benestar > Tràmits