Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 15/07/2024 | 02:36 h

SERVEIS - MEDI AMBIENT - INTRO MEDI AMBIENT

Preservem la riquesa natural del nostre municipi

Abrera disposa d’una riquesa natural d’un gran valor que cal preservar a tota costa. Ens trobem en una situació privilegiada entre el Massís de Montserrat i la serra de Collserola i aquest fet fa que el nostre municipi, travessat pel riu Llobregat, tingui un gran valor natural en una zona tan densament poblada i industrialitzada com és el Baix Llobregat. Aquesta situació geogràfica fa que poguem gaudir d’una diversitat de fauna, pel que fa a aus i a vertebrats, excepcional a la nostra comarca.

 També pel que fa a la flora comptem amb una rica diversitat degut als diferents entorns que trobem al municipi (boscos de ribera, pinedes, boscos mediterranis, canyissars…) que hem de preservar com un dels bens més preuats dels que disposem.

Des de l’Ajuntament també som conscients de l’època que ens ha tocat viure. L’home ha provocat una crisi climàtica sense precedents  que nosaltres hem de mirar de revertir aportant el nostre granet de sorra per a combatre a nivell local aquesta crisi a través dels bons usos pel que fa al reciclatge i la reutilització, i on la Deixalleria Municipal hi juga un paper imprescindible i on us invitem a fer-ne el màxim d’ús possible.

La Regidoria de Medi Ambient també és la responsable de vetllar pels nostres animals més propers ja que a Abrera considerem que ells també són uns habitants més del municipi i per tant disposen del ple dret a viure dignament entre nosaltres.

 

 

Contacte

 

Adreça

c. Lluís Companys, 8 1er pis

08630 Abrera

 

Regidora

Mercedes Álvarez

alvarezmm@abrera.cat

 

Tècnic de Medi Ambient

Joan Espel

mediambient@abrera.cat

 

 

 

  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

SERVEIS > Medi Ambient