Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 23/05/2024 | 14:09 h

Servei de Mediació i Convivència Ciutadana > Mediació > AJUNTAMENT - SERVEI DE MEDIACIÓ - CONVIVÈNCIA

 • Ajuntament d'Abrera. Equip del Servei de Mediació
 • Ajuntament d'Abrera. Equip del Servei de Mediació
 • Ajuntament d'Abrera. Equip del Servei de Mediació

  + 1

 • Jornades de Mediació

Convivència ciutadana

 

La convivència és l’acte de viure i compartir espais físics, simbòlics i/o socials amb altres persones de forma diversa que pot anar des del reconeixement, el respecte, la coexistència o el conflicte. La promoció de la convivència al nostre municipi, va destinada a reforçar el vincle i el sentiment de pertinença, visibilitzar i posar en valor la diversitat: de gènere, edat, lloc d’origen, cicle vital, capacitats….apostant per un treball col·laboratiu dins de l’administració i amb altres agents al territori.

 

Els conflictes es troben allà a on hi ha convivència, perquè això es la vida en estat pur. L’actitud que nosaltres tenim davant dels conflictes, és el que marcarà la diferència. Cal buscar i implementar mesures que ens ajudin a resoldre aquests conflictes i mantenir un bon clima. 

 

El treball de convivència s’ha de promoure en els diferents espais a on es produeix: comunitats de veïns, equipaments, establiments comercials...

La convivència és un objectiu que passa per totes les àrees de treball.  

 

En aquest sentit l’Ajuntament d’Abrera treballa per a fer una Abrera per a tothom. En la que cadascú i cadascuna tinguin el seu espai, Abrera som tots i totes.

 

El Servei de mediació treballa amb la col·laboració dels agents dinamitzadors, oferint a la comunitat espais de diàleg, reconeixement i escolta, garantint que siguin les diferents parts de la mateixa comunitat les que controlin les possibles solucions i generin els seus propis acords i compromisos. Entenent la participació com un aprenentatge en si mateix envers la vida comunitària, i és per això que es vol fomentar a nivell veïnal més enllà de les dinàmiques i estructures tradicionals, afavorint el creixement i consolidació del teixit associatiu, però també dels grups no organitzats igual d’importants.

  

Des de l’equip del servei de mediació us animem a participar i fomentar totes aquelles accions i iniciatives que busquin fer d’Abrera un lloc millor. Si teniu alguna idea poseu-vos en contacte amb nosaltres!  

 

 

Regidora Mediació i convivència ciutadana

Giulia Mirto

mirtoag@abrera.cat

 

Responsable Servei de mediació i convivència

Jessica Ahaik Cecilia

mediacio@abrera.cat 

C.Major, 3 -08630 Abrera

93 770 29 11 (ext. 1238)

 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar
 • Jornada artística i comunitària a l’Escola Josefina Ibáñez
 • Vídeo Servei de Mediació

INFORMA'T

SERVEIS > Servei de Mediació i Convivència Ciutadana > Mediació > Convivència ciutadana