Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 23/06/2024 | 14:39 h

Pressupostos Participatius > ABRERA PARTICIPA - PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 22-24

  • Abrera Participa

 

 

Abrera participa! Els veïns i veïnes d'Abrera han presentat un total de 37 propostes per als Pressupostos Participatius 2022-2024!

 

Diumenge 2 d’abril, va finalitzar el període de presentació de propostes ciutadanes per als Pressupostos Participatius 2022-2024. Enguany han estat 37 les aportacions fetes pels veïns i veïnes d'Abrera.

Calendari del procés participatiu

  • Actualment, la Comissió tècnic jurídica està valorant cadascuna d'aquestes 37 propostes presentades per la ciutadania abrerenca i comprovant si reuneixen tots el requisits establerts a les bases del procés; i, properament si és necessari, contactarà amb els autors i autores de les propostes, per aclarir els possibles dubtes o informar sobre la necessitat de reformulació.
  • A finals del mes de maig o inicis de juny, la comissió emetrà un dictamen envers les propostes admeses i les excloses, que haurà de ser validat pel Grup Motor i es contactarà amb els autors i autores de les propostes per informar-los sobre la seva admissió o exclusió. Seguidament, es farà difusió a la ciutadania de les propostes que passen a votació.
  • A partir del 12 de setembre es realitzarà una audiència pública on es presentaran els projectes finalistes i del dilluns 18 de setembre al diumenge 8 d’octubre (ambdós inclosos), s’obrirà la fase de votacions, que es durà de forma telemàtica accedint a aquest web municipal. Per facilitar la votació, com en les darreres edicions, s'establiran punt de votació assitida a diferents indrets del municipi.
  • El dilluns 9 d’octubre es durà a terme l’escrutini de les votacions i, finalment, es donaran a conèixer els projectes guanyadors a la ciutadania.

 

Enguany han estat 37 les aportacions fetes pels veïns i veïnes d'Abrera. A partir del 12 de setembre es realitzarà una audiència pública on es presentaran els projectes finalistes i del 18 de setembre al 8 d’octubre s’obrirà la fase de votacions.

 

http://www.ajuntamentabrera.cat/abrera-participa/participacio-ciutadana/pressupostos-participatius-2019-2020/pressupostos-participatius-2019-2020-projectes-a-votacio.htm

 

Accions informatives per a la ciutadania

 

El dimarts 28 de març passat a la tarda es va informar a totes les veïnes i veïns que es van atansar a la carpa informativa que es va instal·lar a la Zona Esportiva (entre el Centre Aquàtic Municipal i el Pavelló d'Esports). I el dimecres 22 de març passat, a les 19.00 h, es va organitzar una sessió informativa a la Casa de Cultura (c. de Federico García Lorca, 17), per donar a conèixer tots els detalls sobre els Pressupostos Participatius 2022-2024. 

 

Abrera Participa! Carpa informativa dels Pressupostos Participatius 2022-2024 a la Zona Esportiva d'Abrera

Abrera Participa! Sessió informativa dels Pressupostos Participatius 2022-2024

 

 

Què són els pressupostos participatius? 

 

És un procés participatiu mitjançant el qual els veïns i les veïnes d’Abrera proposaran, debatran i decidiran el destí de 300.000 € de la partida d’inversions (obres, mobiliari urbà, enllumenat públic, senyalització viària, clavegueram, vehicles, web, aplicacions informàtiques, equipaments d’edificis, etc.) dels pressupostos municipals 2022-2024.

Els ciutadans i ciutadanes proposaran projectes. Aquells que reuneixin els requisits establerts passaran a la fase de votació i entre tots i totes es triarà i decidirà els que es duran a terme.

On em puc informar?

 

Si tens cap dubte sobre els Pressupostos Participatius 2022-24, pots formular les consultes a l’adreça de correu electrònic abreraparticipa@abrera.cat o trucant per telèfon al T. 93 770 03 25 extensió 9114 (àmbit de Participació Ciutadana).

  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

Abrera [participa] > Pressupostos Participatius > Pressupostos participatius 2022-2024