Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 18/05/2024 | 07:52 h
 • Commemorem el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional, a la Sala Municipal, amb un espectacle musical i lectura de manifest
 • Commemorem el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional, a la Sala Municipal, amb un espectacle musical i lectura de manifest
 • Invitació al Dia de les Persones amb Diversitat Funcional

  + 2

 • Cartell Dia de les Persones amb Diversitat Funcional 2022
 • Commemorem el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional, a la Sala Municipal, amb un espectacle musical i lectura de manifest

El dissabte 3 de desembre commemorarem el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional, a la Sala Municipal, amb un espectacle musical i lectura de manifest

28/11/2022

Un any més, des de l’Ajuntament d’Abrera sensibilitzem a la població sobre les qüestions relacionades amb la diversitat funcional i promovem la presa de consciència sobre els guanys que se’n deriven de la integració social de les persones amb capacitats diverses amb la commemoració del Dia de les Persones amb Diversitat Funcional.

 

El dissabte 3 de desembre, la Sala Municipal (ps. de la Telefònica, s/n) acollirà a partir de les 12 h la lectura d'un manifest i l'espectacle musical a càrrec del grup Clams, que representarà l'obra "Melodies del somriure inconscient". Per assistir a l'activitat, podeu fer la vostra inscripció en aquest espai web, en l'enllaç que trobareu seguidament, o també presencialment abans de l'inici l'esdeveniment.

 


Des de l'Ajuntament d'Abrera volem reivindicar l'esforç que realitzen cada dia totes les persones amb diversitat funcional, els seus familiars així com els professionals que els ajuden a dur-ho a terme.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera volem reivindicar l'esforç que realitzen cada dia totes les persones amb diversitat funcional, els seus familiars així com els professionals que els ajuden a dur-ho a terme. Considerem que, si volem construir una societat inclusiva basada en la convivència, és imprescindible tenir la incorporació de les persones amb diversitat funcional

 

La regidora d'Acció Social Giulia Mirto ha posat en relleu que “un any més, impulsem la visibilitat del col·lectiu i posem en valor la feina que fan dia a dia les entitats i institucions que treballen perquè les persones que presenten diversitat funcional puguin desenvolupar el seu projecte de vida amb total normalitat. És important la feina que desenvolupen aquestes institucions i entitats tots els dies. Us convidem a participar en la commemoració. No hi falteu!".

 

Espectacle i lectura de manifest

Així doncs, us convidem a acompanyar-nos el dissabte 3 de desembre a l'esdeveniment commemoratiu, que tindrà lloc a la Sala Municipal (ps. de la Telefònica s/n), amb l'espectacle musical "Melodies del somriure inconscient" amb el grup Clams, que va sorgir de l’èxit que va tenir el projecte "Música per a la Inclusió" i té la finalitat de contribuir a canviar la mirada envers les persones en situació amb diversitat funcional, visibilitzant les seves capacitats i fent de pont cap a la inclusió social.

Abans de l'espectacle es realitzarà la lectura del manifest que anirà a càrrec de usuaris/es i familiars de les entitats socials amb les que col·laborem habitualment: Àuria, Fundació Privada Arc de Sant Martí, TOCC, Assotea, Petjades de Colors i Creu Roja.

 

 • Podeu fer la vostra inscripció per assistir a la lectura d'un manifest i l'espectacle musical fent clic aquí.
 • També podeu escoltar L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera del dilluns 28 de novembre amb Artur Fernández, cantant de Clams i director de l'Associació Música per la Inclusió fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

 

Cartell Dia de les Persones amb Diversitat Funcional 2022

 

 

L’any 1982 l’Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar el dia 3 de desembre com a Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional amb l’objectiu de promoure els seus drets i el seu benestar en tots els àmbits de la vida i en tots els àmbits de la societat; així com per a conscienciar la societat sobre la situació d’aquest col·lectiu vers tots els aspectes de la vida.

Il·luminació taronja per a representar la commemoració

Per complementar l’actuació il·luminaren de color taronja, el color escollit per a representar la diversitat funcional, edificis emblemàtics del municipi com són la façana de l‘Ajuntament i el Porró de la plaça del Rebato perquè tota la població tingui coneixement de la jornada de commemoració.

 

A Abrera commemorem el Dia de les Persones amb Diversitat Funcional

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera us convidem perquè participeu d’aquest dia que vol poar de relleu la tasca que desenvolupen entitats, serveis i institucions per recoltzar a les persones amb diversitat funcional, així com el compromís que tots tenim de continuar avançant cap a una societat plenament inclusiva. També agraïm la col·laboració de totes les entitats i famílies que ens donen tot el seu suport al llarg de la resta de l´any.

 

Invitació al Dia de les Persones amb Diversitat Funcional


No hi falteu. Us hi esperem! 

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 •  Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies