Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 24/06/2024 | 12:47 h
 • CASAL DE JOVES

Ei, Joves! Obrim inscripcions per les activitats del mes de novembre del Casal de Joves

3/11/2021

Atenció, joves d'Abrera! Des de la Regidoria de Joventut hem obert les inscripcions per les activitats que durem a terme al Casal de Joves (pl. del Rebato, 1) durant el mes de novembre. Preneu nota!


Al Casal de Joves (pl. del Rebato, 1) trobareu diverses activitats gratuïtes per tots els gustos i edats, que es duen a terme amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19. Us convidem a participar–hi!


Tallers i monogràfics

Hi ha tallers trimestrals estrella, com manga i còmic i hip hop, i hi ha una oferta més amplia de nous tallers de 2 h o 1 h de temes d’interès juvenil per a tots els gustos i edats.

Alguns els escollim amb criteri tècnic i altres a través d’un procés participatiu (Digues la teva), que són propostes que surten directament dels i les joves. Tenim una pissarra al Casal de joves i en posarem una altra a l’Institut Voltrera per tal de recopilar totes les inquietuds juvenils i tenir una capacitat de resposta a les seves demandes més eficaç i ràpida.

 

 

TOTS ELS DILLUNS, DIMECRES I DIJOUS

HORA: 18.30 h – 20.30 h/ 20-21h/18.30-19.30 h

 

TALLER DE HIP-HOP I, II, III I IV

Taller d’introducció i perfeccionament a la dansa Hip-Hop. Aprèn i descobreix les noves coreografies.

 

 

TOTS ELS DIMARTS I DIJOUS

HORA: 18.00 h - 20.00 h

TALLER DE MANGA I CÒMIC

 Taller de manga i còmic per a tots els joves i joves amb ànima de dibuixants!

 


DIMECRES 10 DE NOVEMBRE

HORA: 17 h -19 h

TALLER DE LETTERING

Taller que consisteix en la pràctica de dibuix manual de diferents tipografies amb l’objectiu de: desenvolupar arts gràfiques manuals, descobrir el Lettering, oferir un espai per compartir la pràctica d’aquesta art, seguir desenvolupant la psicomotricitat fina, desenvolupament de l’art estètic.

Recomanat a joves d'entre 14 i 35 anys.

 

DIVENDRES 19 DE NOVEMBRE

HORA: 18.00 h – 20.00 h

TALLER DE GRAFFITI

Taller de graffiti on les i les joves poden aprendre i posar en pràctica l’aprés al Taller de lettering, amb l’objectiu de fomentar les arts creatives, donar un espai de creació artística, preparar als joves per a la posterior decoració del Racó Artístic del Casal. Es durà terme a l'amfiteatre del Casal de Joves. Destinat a joves d'entre 12 i 35 anys.

 

 

DIMECRES 24 DE NOVEMBRE

HORA: 18.00 h – 22.00 h

AUTODEFENSA: LLIURES I SENSE POR

(Grup de 12 a 17 anys i grup de 18 a 35)

 

Taller amb l’objectiu de donar poder a les persones envers la seva capacitat d’autodefensa davant d’una agressió física, fomentar l’exercici físic, descobrir secrets de les arts marcials, fomentar la seguretat personal. Es durà a teme al Gimnàs de l'Escola Ernest Lluch.

 

                                                                              activitats del mes de novembre del Casal de Joves

 

                                                                                         

Espai de trobada


DIMECRES 24, DIJOUS 25 I DIVENDRES 26 DE NOVEMBRE

HORA: 18.00 h – 19.30 h

DECORA LA TEVA TOTE BAG FEMINISTA

 

Decorarem bosses de roba amb motiu del Dia internacional per a l’erradicació de les violències vers les dones (25 N) amb missatge antiviolència masclista, feminista o  de motivació lliure. L'activitat es farà el dimecres 24 de novembre al passeig de l'Estació, el dijous 25 de novembre al Casal de Joves (pl. del Rebato) i el divendres 26 de novembre al parc de l'Skate (ps. de l'Església).

Farem xapes amb missatge d’antiviolència masclista, i farem un mural de lliure expressió i recordatori del significat i la necessitat del 25 N. L’objectiu d’aquesta activitat és oferir un canal d’expressió creativa a la veu d’antiviolència masclista de les i els  joves i de la ciutadania. Farem servir pintures, roba, plantilles, pinzells, cartons, màquina de fer xapes i paper mural.

 

TOTS ELS DIES

HORA: 17.00 h – 20.00 h

Racó artístic: atrapa-somnis

És un espai estàtic al qual poden venir els i les joves quan vulguin a dur a terme projectes creatius amb material. Aquest mes serà atrapa-somnis (es comprarà material per a poder-los crear). Cada mes tindrà nou material i es realitzaran tallers de la temàtica del mes anterior. Material: llana, filferro, fil macramé, plomes de colors, boletes de colors.

 

                                                                              activitats del mes de novembre del Casal de Joves

 

Digues La Teva

 

Propostes que venen de les demandes directes dels i les joves del municipi.

 

DIVENDRES 12 DE NOVEMBRE:

TALLER DE CUINA: EL SECRET D’UNA BONA TRUITA

HORA: 17.30 h – 19.30 h

Taller pensat principalment per posar en contacte a adolescents (potser per primer cop) amb el món de la cuina, donar idees creatives individualitzades segons gust personal en la realització d’una truita, compartir un espai de trobada al casal. Es farà a la cuina del Casal de Joves!

 

DIVENDRES 19 DE NOVEMBRE

TORNEIG DE TENNIS TAULA

HORA: 17 h - 20  h

 

 

                                                                              activitats del mes de novembre del Casal de Joves


Més activitats

 

 

 

DIMECRES 10 DE NOVEMBRE 

HORA: 17.00 h a 19.00 h
XERRADA: RELACIONS SALUDABLES A LES XARXES

 

Vivim un moment marcat per un canvi en les maneres de relacionar-nos, que cada cop estan més condicionades per les xarxes socials i el món digital. Sens dubte, aquest nou paradigma ens ha ajudat a mantenir més connexions amb més persones i a fer més petites les distàncies, però també cal un procés de reflexió profund i crític que permeti construir aquestes relacions de la manera més saludable possible. S’utilitza la metodologia interactiva i vivencial, és a dir, la metodologia VRT (vivència, reflexió i transferència), en què, a partir de dinàmiques i jocs, es presenten els diferents continguts teòrics i s’ofereixen eines per a la reflexió i la transferència fora del context formatiu.

 

Continguts: 

 • La identitat digital: el que vull mostrar vs. qui soc. Autoestima i reconeixement. 
 • Relacions saludables: actituds que sumen o que resten. 

 

Destinataris: Joves de 12 a 16 anys, o joves de 17 anys o més.

 

DISSABTE 20 DE NOVEMBRE

HORA: 10 h a 13 h

CONCURS DE PUZLES


Organitzat per l'Associació de comerciants d’Abrera i amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament. Concurs per a parelles. 
Les inscripcions s'han de fer a Papereria Abrera i tenen un cost de 10€.ACTIVITATS DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX LLOBREGAT AL CASAL DE JOVES

 

 

DIMARTS, QUINZENALMENT

HORA: 16.30 h – 19.30 h

 REFERENT D'OCUPACIÓ JUVENIL DEL CONSELL COMARCAL

Cada dos dimarts (quinzenalment) rebem l’Anna, la referent d’ocupació del Baix Llobregat Nord, al Casal de Joves d’Abrera per ajudar els i les joves a decidir-se en qüestions sobre el futur laboral i/o educatiu. Actualment el format és online. Cal demanar cita prèvia al Casal de Joves.

 

 

Les activitats de Joventut, a Ràdio Abrera

 Per repassar totes les activitats programades per al mes de novembre des del Servei de Joventut també podeu escoltar L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera del 02/11/21 fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la inferior d'aquesta pàgina.

                                                         

 

Contacteu amb el Servei de Joventut!

Podeu contactar amb el departament de Joventut a través de diversos canals:

 • PIJ La Garsa a l'email pij.abrera@abrera.cat o al telèfon T.686 253 157
 • Al Casal de Joves, a la pl.del Rebato 1, de dilluns a divendres de 16 a 20 h, trucant al telèfon T.93 770 43 34 i a l'email joventut@abrera.cat
 • A l'Instagram del Casal de Joves d'Abrera@casaldejovesabrera

 

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies