Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 25/02/2024 | 06:26 h
 • Centre Aquàtic Municipal (CAM)
 • Esports - CAM
 • Sala FITNESS del Centre Aquàtic Municipal (CAM)

  + 2

 • Sala FITNESS del Centre Aquàtic Municipal (CAM)
 • La salut és cosa de tothom! Mascaretes, distància i mans netes

Estem preparats i preparades... només ens faltes tu! A Abrera ens movem i fem esport!

Amb amb el compliment de totes les mesures sanitàries per la prevenció de la Covid-19

19/3/2021

Abrera amb l'esport! Al Centre Aquàtic Municipal d'Abrera (CAM) t'oferim una àmplia oferta d'activitats esportives per a infants, joves, adults i gent gran. Tria la que més t'agradi, i no ho dubtis! T'esperem per retrobar-nos al CAM, amb totes les mesures de seguretat per la prevenció de la Covid-19. I t'ho posem encara més fàcil, gràcies a la nova parada del Bus Urbà d'Abrera. A Abrera, apropem les persones!

El Centre Aquàtic Municipal d'Abrera (Ps. de l'Estació, 24) ha adaptat els seus serveis i equipaments, tot complint amb les màximes garanties de seguretat higiènic-sanitàries respecte a la Covid-19. El dilluns 8 de març es van iniciar els cursets de natació del CAM i l'activitat de l’AiguaGim ha passat a realitzar-se de 19.10 a 20.00 hores. Així mateix, els vestidors i les dutxes s'han habilitat per a totes les persones usuàries del centre, tot i que es recomana fer un ús responsable i restringit.

 

Respecte la mascareta, segueix sent obligatòria en tot el recinte, excepte quan s’accedeixi als vasos de les piscines. També és obligatori l’ús de mascareta durant la realització de les activitats en sales, les quals, en alguns casos, han estat modificades i, en d’altres, com ja està implementat, han adaptat la seva intensitat.

 

Altres mesures vigents 

El dilluns 1 de març passat es van ampliar els aforaments a la piscina terapèutica i en totes les activitats dirigides de la graella d’activitats del CAM.

 

A més, amb relació a la realització de les activitats, es continuen realitzant més activitats a l’exterior. És el cas de l’AeroBox que es realitza els dilluns de 17.50 a 18.40 hores, l’Aeròbic de dimarts i dijous de 9.10 a 10.00 hores, l’Aeròbic de dimecres de 17.50 a 18.40 hores i el Tàbata de divendres de 15.10 a 16.00 hores, totes elles programades inicialment a la Sala Polivalent del CAM ara es duran a terme, puntualment, i sempre que les condicions climatològiques ho permetin, a la Pista 2 dels Frontons Municipals.

 

Així mateix, us recordem que, per realitzar qualsevol tràmit, ho podeu fer presencialment al CAM (passeig Estació, 24, Bis) o enviant correu electrònic a cam@abrera.cat contemplant nom, cognoms, DNI i la gestió que sol·liciteu. Per a qualsevol dubte o consulta també podeu contactar per telèfon trucant al 93 770 51 00 en horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 07.00 a 21.00 hores, dissabtes de 09.00 a 20.00 hores i diumenges de 10.00 a 14.00 hores).

 

Ampliació de la graella d'activitats

El dilluns 22 de febrer es va implementar una ampliació en la graella d’activitats del CAM, amb noves classes d’AiguaGim i una sessió més d’AeroBox, els divendres a les 10.20 hores.

 

Es troben en funcionament les classes presencials de Manteniment Físic, Esports de Sala, Gimnàstica Gent GranTaewkondo i Aigua Saluts, Ball en Línia, Educacions Físiques i Preesportiva amb les màximes garanties de seguretat higiènic-sanitàries respecte a la COVID-19. S'ha ampliat l'activitat d’Spinning fins al 31 de juliol de 2021, amb noves sessions els dimarts a les 13.30 hores i els divendres a les 17.00 hores.

 

 • Consulteu la informació i normativa del CAM en català (fent clic aquí) i castellà (clicant aquí), o la part inferior d'aquesta pàgina.

També pots apuntar-te a qualsevol de les entitats esportives d'Abrera, practicar el teu esport preferit i fer equip.

 

Recorda, estem preparats i preparades... només ens faltes tu.

 

Impulsem Abrera! Totes i tots hi sumem!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies