Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 14/06/2024 | 01:27 h

Agraïm la solidaritat de les empreses Sealed Air Packaging i Plaesa per la col·laboració en la prevenció i contenció de la Covid-19

Les companyies amb seu al nostre municipi van cedir a l'Ajuntament material de protecció per fer front la pandèmia

22/12/2020

El nostre alcalde, Jesús Naharro, va visitar el dijous 17 de desembre les empreses Sealed Air Packaging i Plaesa (P.I. Barcelonès, c. Hostal del Pi, 16) per agrair la seva col·laboració en les mesures preses des de l'Ajuntament per la prevenció i contenció del coronavirus. Naharro va fer entrega de dues plaques commemoratives als responsables de les companyies.

L'empresa Sealed Air Packaging d'Abrera, dedicada a l'envasat de productes alimentaris i l'embalatge de productes (també de l'àmbit sanitari) va cedir a l'Ajuntament d'Abrera màscares de protecció frontal fabricades juntament amb l’empresa PLAESA, de Toledo. En la visita, el nostre alcalde, Jesús Naharro, va agrair en nom de l'Ajuntament d'Abrera la col·laboració de les empreses en la lluita contra la Covid-19.

 

Naharro va fer entrega de dues plaques commemoratives als responsables de les companyies, que novament amb volgut col·laborar amb el nostre ajuntament amb el lliurament de protectors salva-orelles per mascaretes.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera expressem el nostre més sincer agraïment a totes les empreses i entitats per l'esforç que estan duent a terme i la seva col·laboració en diverses iniciatives solidàries realitzades per la prevenció i contenció de la Covid-19. Continuen mostrant la seva solidaritat i treballant de forma activa per ajudar a combatre els efectes de la pandèmia del coronavirus.

 

Moltes gràcies! Entre totes i tots ho aconseguirem!

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal fent clic aquí. Seguiu-nos!

 

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Consulteu totes les informacions referents a la crisi sanitària de la Covid-19 a Abrera fent clic aquí.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies