Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 04/02/2023 | 23:23 h
  • Ajuts per la compra de llibres i/o material editat, ordinador o tauleta
  • Ajuts per la compra de llibres i/o material editat, ordinador o tauleta
  • Ajuts per la compra de llibres i/o material editat, ordinador o tauleta

Atenció, famílies! Si heu comprat els llibres de text i material digital en un comerç o en un centre educatiu fora d'Abrera ja podeu sol·licitar la subvenció

30/9/2020

Des de l’Ajuntament d’Abrera subvencionem els llibres de text/material autoeditat, l’ordinador/tauleta digital i els continguts educatius digitals. L’ajut s’adreça a tot l’alumnat empadronat a Abrera i matriculat en centres educatius públics o concertats en qualsevol dels cursos d’ensenyament obligatori, des de P3 a 4t d’ESO. La subvenció per als llibres de text i el material autoeditat és del 50% del cost.

A més, en el marc de l’aposta dels centres educatius per a l’ús de les tecnologies a l’aula, concedim un ajut econòmic de 75 € per a l’adquisició de l’ordinador o la tauleta digital per als alumnes d’ESO, així com una subvenció del 50% del cost dels continguts educatius digitals. Igualment, per a l’alumnat matriculat en escoles d’educació especial, l’ajut és del 50% del cost del material didàctic.

 Per a aquelles famílies que compren els llibres de text a través de les AMPA dels centres públics d’Abrera, la subvenció ja s’aplica directament en el moment de la seva adquisició. En canvi, aquelles persones que han fet la compra a través d’un comerç o per qualsevol altre mitjà (a través del centre educatiu o AMPA, en el cas que l’escolarització sigui fora d’Abrera) ja poden sol·licitar l’ajut a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Abrera (OAC).

 

Recomanem a les famílies que per a formalitzar la petició utilitzeu de forma preferent el canal telemàtic mitjançant la Seu Electrònica de l'Ajuntament d'Abrera, fent clic aquí. Des de l'Ajuntament seguim impulsant l'atenció telefònica i l'assessorament en la tramitació electrònica. Per facilitar la tramitació electrònica a la ciutadania, hem confeccionat un manual amb tota la informació. Consulteu el manual fent clic aquí.

 

Si necessiteu suport en aquesta tramitació, podeu contactar amb el Servei d'Atenció Ciutadana a l'Ajuntament  al T. 93 770 03 25 (matins de 9 a 14 h i tardes de dimarts i dimecres de 16.30 h a 19 h). En el cas de necessitar fer el tràmit de forma presencial, serà necessari demanar cita prèvia també de forma telefònica o enviant-nos un correu electrònic a l'adreça informacio@abrera.cat.

 

La data límit de presentació de les sol·licituds és el divendres 30 d'octubre de 2020

 

 

Més informació al servei d'Educació fent clic aquí

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies