Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 26/09/2022 | 12:54 h
  • Commemorem el Dia de la Infermeria fent un dibuix o una carta dedicada al personal professional sanitari!
  • Commemorem el Dia de la Infermeria fent un dibuix o una carta dedicada al personal professional sanitari!

Commemorem el Dia de la Infermeria fent un dibuix o una carta dedicada al personal professional sanitari!

12/5/2020

Des de l'Ajuntament d'Abrera volem mostrar i fer arribar el nostre agraïment a la tasca que realitza tot el personal sanitari tot reconeixent la valuosa funció que ens presten a diari. Són les persones que ens cuiden i ens ajuden per fer front a la malaltia, a les ferides, al dolor o al malestar. Per això, aprofitant que aquest 12 de maig és el Dia Internacional de la Infermeria, volem remarcar la importància de la tasca del personal d’aquest camp professional i agrair la seva valentia, coratge i lluita constant, sobretot en plena pandèmia de Covid-19. Convidem a totes les famílies, als nens i a les nenes d'Abrera, a participar i contribuir en la celebració d'aquest dia, mitjançant la redacció d'una carta i/o la realització d’un dibuix dedicat al personal professional sanitari.

Us animem a crear i expressar-vos des del cor per fer-los arribar a totes aquestes persones que a diari treballen des d’ell, en una professió tan vocacional d’ajuda i suport a la resta. Una frase, una carta, un dibuix o una imatge serà el millor agraïment per tota la seva tasca diària!!

Farem arribar totes les vostres creacions als següents centres sanitaris: al CAP d’Abrera del Nucli Urbà i ambulatoris dels Barris, a la Residència Canigó d'Abrera, a l'Hospital Sant Joan de Déu i al Sagrat Cor de Martorell.

Ens les podeu fer arribar a través del següent email fins al dimarts 26 de maig: biblio@abrera.cat.

Suma't a aquesta iniciativa per fer-los arribar el nostre agraïment i energia positiva per tot el que fan per nosaltres!!

 

'Batalla sin tregua'

Des del CAP del nostre municipi, Bárbara Amor signa l'article La Batalla sin tregua (feu clic aquí per llegir-lo), un "relato en honor a todos esos soldados que siguen librando la batalla contra el enemigo desconocido. Creado por un soldado más de esta larga lucha".

 

També des del CAP d'Abrera ens donen consells per mantenir hàbits saludables durant el confinament (feu clic aquí) i recomanacions pediàtriques per acompanyar els nenes i nenes que tenen por de sortir al carrer (feu clic aquí).

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

 

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Consulteu totes les informacions referents a la crisi sanitària de la Covid-19 a Abrera fent clic aquí.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies