Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 09/05/2021 | 05:53 h

NOTÍCIES

 • Entitats del Municipi i l'Ajuntament d'Abrera ens adherim a la campanya #ThoEstasPerdent. Abrera Gimnàstic Club
 • Entitats del Municipi i l'Ajuntament d'Abrera ens adherim a la campanya #ThoEstasPerdent. Club Atletisme Abrera
 • Entitats del Municipi i l'Ajuntament d'Abrera ens adherim a la campanya #ThoEstasPerdent. Club Atletisme Abrera

  + 2

 • Entitats del Municipi i l'Ajuntament d'Abrera ens adherim a la campanya #ThoEstasPerdent. Club Excursionista d'Abrera
 • Entitats del Municipi i l'Ajuntament d'Abrera ens adherim a la campanya #ThoEstasPerdent. Club d'Esports de Muntanya Can Vilalba

Entitats del Municipi i l'Ajuntament d'Abrera ens adherim a la campanya #ThoEstasPerdent

2/3/2020

Si no veus esport femení t’estàs perdent la meitat de l’espectacle! Des de les entitats Abrera Gimnàstic Club, el Club d'Atletisme, el Centre Excursionista, el Club d'Esports de Muntanya Can Vilalba i l'Ajuntament d'Abrera ens hem adherit a la campanya #ThoEstasPerdent per promocionar i visibilitzar l’esport femení.

Aquesta campanya neix impulsada per l’Institut Català de les Dones, el Consell de l’Audiovisual de Catalunya, la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals amb l’objectiu de promoure una major presència de les dones esportistes als mitjans de comunicació, contribuint així a avançar cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte a l’esport femení i posicionar-lo com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències. També pretén consolidar en l’audiència, especialment en infants i adolescents, referents de l’esport femení, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins.

 

A la campanya s’hi han sumat esportistes d’alt reconeixement. Des de l'Ajuntament d'Abrera agraïm la col·laboració de les entitats Abrera Gimnàstic Club, el Club d'Atletisme, el Centre Excursionista, el Club d'Esports de Muntanya Can Vilalba, que s'han sumat a la campanya.

 

Visita d'esportistes

Per commemorar el Dia de la Nena (11 d'octubre), des de l'Ajuntament d'Abrera vam organitzar amb la col·laboració de l'Escola Francesc Platón i Sartí una activitat per l’alumnat del segon curs de primària, amb la visita de dones referents en professions encara molt masculinitzades. De l'àmbit esportiu, van visitar l'escola l'abrerenca Eva Olid, veïna del barri de Can Vilalba, entrenadora de futbol camp al Sabadell i ex jugadora profesional. Claudia Pons, entrenadora de l'Equip Nacional Femení d'Espanya Futbol Sala. Helena Escudero, veïna de Martorell, jugadora de Rugby, medalla d'or amb la Selecció catalana Sub 16 Campionat Espanya. La Jana Fernández, veïna de Sant Esteve de Sesrovires, campiona d'Europa i del món sub 17. i jugadora del FC Barcelona no va poder visitar l'escola pels seus entrenaments, però va gravar un vídeo que es van passar a les classes de segon de primària de l'escola. Trobareu tota la informació de la visita fent clic aquí.

 

Abrera, amb les dones!


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar
 • CAMPANYA T'HO ESTÀS PERDENT.mp3

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies