Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 17/04/2021 | 06:39 h

NOTÍCIES

L'Ajuntament d'Abrera subvenciona els llibres de text, l’ordinador/tauleta digital i els continguts educatius digitals pel curs 2019-2020

25/9/2019

Des de l’Ajuntament d’Abrera es subvencionarà els llibres de text/material autoeditat, l’ordinador/tauleta digital i els continguts educatius digitals, per tal d’ajudar les famílies en la formació dels i les nens i nenes i joves per aquest curs 2019-2020.

L’ajut s’adreça a totes i tots els i les alumnes empadronats/des a Abrera i matriculats/des en centres educatius públics o concertats en qualsevol dels cursos d’ensenyament obligatori, des de P3 a 4t d’ESO.

La subvenció per als llibres de text i el material autoeditat és del 50% del cost. A més, en el marc de l’aposta dels centres educatius per a l’ús de les tecnologies a l’aula, es concedirà un ajut econòmic de 75 € per a l’adquisició de l’ordinador o la tauleta digital i una subvenció del 50% del cost dels continguts educatius digitals.

 

Igualment, per als i les alumnes matriculats/des en escoles d’educació especial, l’ajut és del 50% del cost del material didàctic.

Per a aquelles famílies que comprin els llibres de text a través de les AMPA dels centres públics d’Abrera, la subvenció ja s’haurà aplicat directament en el moment de la seva adquisició. En canvi, aquelles famílies que comprin els llibres de text/ordinador a través d’un comerç o per qualsevol altre mitjà han de sol·licitar l’ajut a l’Oficina d’Atenció Ciutadana a partir del proper dimarts 1 d'octubre i fins al 15 de novembre de 2019 i rebran l'ajut mitjançant transferència bancària al compte indicat.

 

L’imprès de sol·licitud el trobareu al mateix Ajuntament o a la pàgina web municipal, a la pàgina Ajuts d’Educació.

La sol·licitud s’haurà de presentar, presencialment, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o, per via electrònica (necessari disposar de DNIe o certificat electrònic reconegut), a través de la seu electrònica de la pàgina web municipal.


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies