Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 14/04/2024 | 22:54 h
  • Crear i Compartir Febrer 2024 - Showcase artistes emergents
05 Febrer

Crear i Compartir - Showcase amb Eva Fort i El Batalla

 Dilluns 5 de febrer de 2024

 

De 19.00 h a 20.30 h

Lloc: Local Encuentro (c. de Casamada, 12)

  

 Crear i Compartir presenta Eva Fort i El Batalla, cantautores que comparteixen les seves històries amb una guitarra, la primera amb un estil folk indie d’influències angleses i una veu de vellut; mentre el segon es desgarra amb un estil de rock rumba. Sonder Produccions i l’Associació Crear i Compartir ens hem unit per crear una mostra d’artistes emergents al municipi d’Abrera. Productores i gestores culturals amb la missió de crear espais per a que les artistes mostrin el seu talent, acompanyant-les en el seu creixement i professionalització.
 
Showcase* és un cicle d’espectacles en el que gaudirem d’una quinzena artistes de teatre, dansa i música presentant els seus nous projectes davant del públic per primera vegada. Un espai de trobada, d’innovació i de descobriment de noves promeses del món de l’espectacle. L’objectiu del projecte és crear espais per a que els i les artistes mostrin el seu talent, acompanyant-les en el seu creixement i professionalització. Així, els programadors teatrals de Catalunya i els productors privats podran conèixer en primera persona aquests joves talents i oferir-los projectes professionals.
Els esdeveniments tindran lloc els dilluns, cada quinze dies, dels mesos de febrer, març i abril de 2024, al nou espai sociocultural d’Abrera ENCUENTRO (Carrer Casamada 12, 08630 Abrera, Barcelona). Es pot contribuir amb el projecte i reservar les entrades a travès de la plataforma VERKAMI.

  

ORGANITZA: Crear Compartir 

 

Crear i Compartir Febrer 2024 - Showcase artistes emergents.png


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Agenda