Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 23/05/2024 | 15:58 h
22 Gener

Setmana de la Mediació. Espectacle infantil de titelles: “La rata forastera”

Des del Servei de Mediació i Convivència Ciutadana de l’Ajuntament d’Abrera organitzem, un any més, la Setmana de la Mediació, que tindrà lloc des del divendres 21 de gener, Dia Europeu de la Mediació, fins al dimecres 26 de gener. Enguany combinem activitats presencials com ara un espectacle infantil de titelles i una carpa informativa al mercat setmanal, amb la presentació d'un vídeo sobre el nostre Servei Municipal de Mediació i Convivència Ciutadana i diverses entrevistes a Ràdio Abrera.

 

Les activitats programades es desenvoluparan complint amb totes les mesures sanitàries davant la Covid. A Abrera apostem per la mediació i afavorim la convivència! Commemoreu amb nosaltres la Setmana de la Mediació! Preneu nota!

Dissabte 22 de gener

Espectacle infantil de titelles: “La rata forastera”

 

En col·laboració amb la Biblioteca Josep Roca i Bros oferim aquest conte infantil de titelles a càrrec de la companyia Teatre en Miniatura, que s’adreça a infants a partir de 3 anys. Una rata molt treballadora arriba en un poblet molt petit per passar-hi uns dies, però, un ànec i un porquet molt desconfiats, es pensen que les intencions de la rata no són bones. El porquet pararà una trampa a la rateta, tot i que al final s’adonarà que estava equivocat i que no es pot jutjar els altres sense conèixer-los abans.

 

Aquesta activitat requereix d'inscripció prèvia a través del correu electrònic biblio@abrera.cat o trucant al T. 93 770 08 81. També es podrà formalitzar presencialment abans de l'inici de l'activitat sempre que l'aforment ho permeti.


A les 11.00 h, a la sala d’actes de la planta baixa de la Casa de Cultura (C. de Federico Garcia Lorca, 17) 

 

Activitats Biblioteac Josep Roca i Bros Gener 2022 - Conte de titelles La rata forastera de la Cia Teatre en Miniatura dins la Setmana de la Mediació.pngTitelles La rata forastera de la Cia. Teatre en Miniatura.jpg

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Agenda