Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 21/05/2024 | 11:55 h
  • Siguem cívics i cuidem el nostre entorn! Detectem i reparem un nou acte vandàlic en l'espai públic del nostre municipi. Parada de bus del barri de Sant Miquel

Siguem cívics i cuidem el nostre entorn! Detectem i reparem un nou acte vandàlic en l'espai públic del nostre municipi

25/4/2024

Els serveis tècnics de l'Ajuntament d'Abrera han detectat un nou atac vandàlic en l'espai públic del nostre municipi, amb una pintada a la marquesina de la parada d'autobús del barri de Sant Miquel del nostre municipi. Des del consistori fem una crida al civisme per tal d’evitar aquestes accions al nostre municipi per mantenir un entorn òptim i cívic per a tothom.


Actes vandàlics com aquests són una degradació del nostre entorn i la seva reparació implica un cost econòmic que assumim totes les veïnes i veïns del municipi. La Brigada Municipal ha netejat la pintada de la parada de bus.

 

Pintada  vandàlica detectada

Siguem cívics i cuidem el nostre entorn! Detectem i reparem un nou acte vandàlic en l'espai públic del nostre municipi. Parada de bus del barri de Sant Miquel

 

Parada reparada per la Brigada Municipal

Siguem cívics i cuidem el nostre entorn! Detectem i reparem un nou acte vandàlic en l'espai públic del nostre municipi. Parada de bus del barri de Sant Miquel

 

Ordenança de civisme i convivència ciutadana

L'ordenança de civisme i convivència ciutadana de l'Ajuntament d'Abrera prohibeix les conductes vandàliques, agressives o negligents en l’ús del mobiliari urbà que generin situacions de risc o perill per a la salut i la integritat física de les persones.

  • Consulteu l'ordenança de divisme i convivència ciutadana fent clic aquí.

Des de l'Ajuntament fem una crida al civisme i condemnem aquest tipus d'accions. Aquests actes incívics, que es donen esporàdicament, no canvien la nostra identitat de municipi, on el respecte i la convivència són sempre el tarannà l'habitual.

 

Des de l'Ajuntament fem una crida al civisme i condemnem aquest tipus d'accions. Aquests actes incívics, que es donen esporàdicament, no canvien la nostra identitat de municipi, on el respecte i la convivència són sempre el tarannà usual. Tenim un poble àmpliament cívic i respectuós. 

A Abrera apostem pel civisme i la convivència ciutadana!

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i X @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDÓ NOTÍCIES 2023


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies