Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 21/05/2024 | 13:13 h
 • Ajuts per al lloguer

Atenció! Ja es poden sol·licitar els ajuts pel pagament del lloguer per a persones de 36 a 64 anys

El termini per presentar sol·licituds, serà des del dilluns 15 d’abril i fins el divendres 10 de maig de 2024, ambdós inclosos

15/4/2024

Des de l'Ajuntament d'Abrera es fa difusió de la nova convocatòria de subvencions de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) en relació amb el pagament del lloguer per a persones de 36 a 64 anys, en data 26 de febrer de 2024, que estarà oberta del dilluns 15 d’abril i fins el divendres 10 de maig de 2024, ambdós inclosos, que siguin titulars d’un contracte de lloguer, habitació o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya, i compleixin el requisits de la convocatòria.


Convocatòria d'ajuts pel pagament del lloguer per a persones de 36 a 64 anys (en data 26 de febrer de 2024)

Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer o cessió d'ús d'habitatges o habitacions, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència a sectors de població en risc d'exclusió social. Així, es podran rebre fins a 200€ al mes segons els ingressos i la zona on es viu.

 

Aquestes subvencions es destinen a les persones físiques que en data 26 de febrer de 2024 tinguin de 36 a 64 anys i que siguin titulars d'un contracte de lloguer o cessió d'ús d'un habitatge o d'una habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent en el territori de Catalunya. A més, cal reunir els següents requisits:

 • Tenir entre 36 i 64 anys
 • Estar empadronat/da a l'habitatge i que sigui el domicili permanent
 • Ser un dels titulars del contracte de lloguer
 • Cobrar menys de 24.301,58€ a l'any
 • El lloguer no pot superar l'import màxim establert

 

Consulteu el document amb preguntes i respostes (FAQs) dels ajuts al lloguer per a persones de 36 a 64 anys, fent clic aquí.

 

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat el dijous 4 d'abril, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència pública competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer o preu de cessió d'habitatge o habitació.

 

El termini per presentar sol·licituds, serà del dilluns 15 d’abril i fins el divendres 10 de maig de 2024 (ambdós inclosos)

Ajuts al pagament del lloguer

Tramitació electrònica

El tràmit s'ha de dur a terme de forma telemàtica a l'enllaç de l'espai gencat.cat que trobareu seguidament. És necessari tenir una identificació electrònica (idCAT Mòbil, idCAT Certificat, DNI electrònic).

 

Recordem que per qüestions relacionades amb Habitatge, des del Consell Comarcal s'ha habilitat l'adreça electrònica específica habitatge@elbaixllobregat.cat. D'altra banda, també s'ha habilitat específicament per qüestions d'habitatge el telèfon 93 557 24 24.

 

A Abrera, les persones són primer! 

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web www.abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i "X" @AbreraInforma
 • Youtube "Ajuntament d'Abrera"
 • Ràdio Abrera (107.9 FM i www.radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDÓ NOTÍCIES 2023


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies