Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 17/06/2024 | 08:15 h
 • El Servei d'Igualtat d'Abrera posa en comú projectes i actuacions amb altres municipis i administracions
 • El Servei d'Igualtat d'Abrera posa en comú projectes i actuacions amb altres municipis i administracions
 • El Servei d'Igualtat d'Abrera posa en comú projectes i actuacions amb altres municipis i administracions

El Servei d'Igualtat d'Abrera posa en comú projectes i actuacions amb altres municipis i administracions

5/4/2024

La regidora d'Igualtat, Giulia Mirto, s'ha reunit aquest dimarts 2 d'abril a l'Ajuntament d'Abrera amb el director de Serveis Territorials d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, Salva Romero i Garcia, l’equip tècnic en matèries d’Igualtat de gènere, àmbit LGTBI, Migracions i abordatge de les violències masclistes de la Generalitat i la tècnica municipal, Esther Reales. En la reunió, l’Ajuntament d’Abrera va poder compartir els projectes i actuacions que es duen a terme des del servei d’Igualtat, Feminismes i LGTBI i crear sinèrgies. 


Giulia Mirto, regidora d'Igualtat, Femenisme i LGTBI

“En el marc de l’Abrera Igualitària des de la Regidoria d’Igualtat, Feminisme i LGTBI de l’Ajuntament d’Abrera seguirem impulsant el teixit amb d’altres administracions i municipis amb la finalitat de seguir ampliant horitzó i creant xarxa de serveis especialitzats per a les dones i les persones del col·lectiu LGBTI. L’acció igualitària ha de ser compartida i és per això que aquestes trobades són molt profitoses en tant en quan a més de compartir experiències, ens apropen a postular a Abrera com a destí de projectes pilot o com a municipi innovador en accions d’igualtat. Des de l’Ajuntament d’Abrera, com a Municipi 100% Feminista seguim apostant per una Abrera cada cop més Igualitària”.

 

Des del servei d’Igualtat realitzem campanyes, projectes i activitats de prevenció i sensibilització envers les violències masclistes i LGTBIfòbiques i per la promoció de la igualtat d’oportunitats entre  dones i homes, vetllant per la no discriminació per raó de sexe, orientació afectiva-sexual, o d’identitat i expressió de gènere, posant a disposició de la ciutadania i la resta de serveis la informació i orientació als recursos de la xarxa.


Taula LGTBI comarcal

I aquest dimecres 3 d’abril, el servei d’Igualtat de l'Ajuntament d'Abrera va assistir a la taula LGTBI comarcal on el personal tècnic de la Comarca i referents del Consell Comarcal, la Diputació i els  Serveis territorials, vam poder posar en comú les actuacions i diagnosi de les polítiques LGTBI en l'àmbit municipal i avaluar el Pla per la diversitat sexual i de gènere del Baix Llobregat, 2020-2024.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web www.abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i "X" @AbreraInforma
 • Youtube "Ajuntament d'Abrera"
 • Ràdio Abrera (107.9 FM i www.radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDÓ NOTÍCIES 2023

 


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies