Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 19/07/2024 | 19:32 h

Atenció! Ja es poden sol·licitar els ajuts pel pagament del lloguer per a menors de 35 anys i de 65 anys o més

28/2/2024

Des de l'Ajuntament es fa difusió de la convocatòria de subvencions de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) en relació amb el pagament del lloguer per a persones menors de 35 anys o de 65 anys o més, que siguin titulars d’un contracte de lloguer, habitació o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya, i compleixin el requisits de la convocatòria. Preneu nota!


Convocatòria d'ajuts pel pagament del lloguer per a persones menors
de 35 anys o de 65 anys o més

Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer o cessió d'ús d'habitatges o habitacions, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l'accés i la permanència a sectors de població en risc d'exclusió social. Aquestes subvencions, que otorga l'Agència d'Habitatge de Catalunya, es destinen a persones físiques menors de 35 anys o de 65 anys o més que siguin titulars d'un contracte de lloguer o cessió d'ús d'un habitatge o d'una habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent en el territori de Catalunya.

Terminis de presentació de sol·licituds

  • Les persones de més de 65 anys poden sol·licitar els ajuts des d'avui, dimarts 27 de febrer, i fins al dimecres 27 de març. amb dos inclosos.
  • Les persones de menys de 35 anys podran sol·licitar els ajuts a partir del dilluns 11 de març i fins al divendres 12 d’abril.

Ajuts al pagament del lloguer

Tramitació electrònica

El tràmit s'ha de dur a terme de forma telemàtica a l'enllaç de l'espai gencat.cat que trobareu seguidament. És necessari tenir una identificació electrònica (idCAT Mòbil, idCAT Certificat, DNI electrònic).

 

Recordem que per qüestions relacionades amb Habitatge, des del Consell Comarcal s'ha habilitat l'adreça electrònica específica habitatge@elbaixllobregat.cat. D'altra banda, també s'ha habilitat específicament per qüestions d'habitatge el telèfon 93 557 24 24.

 

A Abrera, les persones són primer! 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web www.abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i "X" @AbreraInforma
  • Youtube "Ajuntament d'Abrera"
  • Ràdio Abrera (107.9 FM i www.radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDÓ NOTÍCIES 2023

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies