Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 23/06/2024 | 14:21 h
 • Infància
 • CARTELL DIA INTERNACIONAL DE LA INFÀNCIA
 • Dia Internacional de la Infància 2023 Cia-Enlaire

  + 1

 • Infància (2)

El dissabte 11 de novembre, commemorarem el Dia Internacional de la Infància amb un espectacle familiar a la Sala Municipal

8/11/2023

Des de la Regidoria d'Infància de l'Ajuntament d'Abrera organitzem un espectacle familiar pel dissabte 11 de novembre per commemorar el Dia Internacional de la Infància. L'obra tindrà lloc a la Sala municipal (c. de Casamada, 12) a les 17.00 h. Així doncs, amb motiu del Dia Internacional de la Infància, la Companyia Enlaire durà a terme l’espectacle familiar gratuït, “Vegin i Passin, bombolles d’aprop”, dirigit a famílies amb infants.


La regidora d'Infància, Arantxa Galofré, destaca que “tornem a conmemorar el Dia Internacional dels Drets del la Infància amb l’objectiu de recordar a la ciutadania que tot infant té dret a la igualtat, al respecte, a l’ajuda mútua, a la participació, al joc, a l’educació i a la salut. Desitgem que en gaudiu de l'espectacle que hem programat i del temps en família, us hi esperem!”

 

Arantxa Galofré: 'L’objectiu és recordar a la ciutadania que tot infant té dret a la igualtat, al respecte, a l’ajuda mútua, a la participació, al joc, a l’educació i a la salut. Desitgem que en gaudiu de l'espectacle que hem programat i del temps en família, us hi esperem!"

 

“Vegin i passin” els convida a un món fantàstic d’aigua i sabó: “Vegin bombolles que mai havien vist i passin a un univers molt fràgil que tampoc mai oblidaran”. Un viatger singular, ancorat en el temps, amb l’anhel de transmetre realitats efímeres, ens demostrarà que les coses s’han de gaudir mentre succeeixen, perquè no tots els viatges duren per sempre. Aquestes esferes tan delicades s’expressaran de maneres molt variades i fins i tot estranyes, sabent que el seu destí final serà esclatar, però no ho faran sense deixar-los bocabadats!

 • Podeu adquirir les vostres entrades per veure “Vegin i Passin, bombolles d’aprop”  fent clic aquí.

CARTELL DIA INTERNACIONAL DE LA INFÀNCIA.jpg


Dia Internacional de la Infància

Des de l’Ajuntament d’Abrera volem contribuir a donar a conèixer els drets que posseeixen les nens i els nens i les i els adolescents per la simple raó de néixer. Aquests drets són inalienables, irrenunciables, innats i imprescindibles per a una bona infància.

La commemoració se centra a recordar la necessitat d’escoltar la infància com a agent clau en el futur de qualsevol societat i d’ajudar-la a créixer lliure, respectant les seves diferències, garantint un entorn amable i protector, i assegurant la cobertura de totes les seves necessitats bàsiques.

El 1959 les Nacions Unides van aprovar la Declaració dels Drets de l’Infant, que englobava deu principis. Això va representar un gran avenç, però no n’hi havia prou per protegir els drets de la infància perquè legalment no tenia caràcter obligatori. El 1978 el govern de Polònia va presentar a les Nacions Unides una versió provisional d’una convenció sobre els drets dels infants. Després de deu anys de negociacions amb governs d’arreu del món, líders religiosos, ONG i altres institucions, el 20 de novembre de 1989 es va aconseguir acordar el text final de la Convenció sobre els Drets de l’Infant , el compliment de la qual seria obligatori per a tots els països que la subscriguessin. Es va convertir en llei el 1990, després que la signessin i acceptessin 20 països (entre aquests, Espanya, on va entrar en vigor el 5 de gener de 1991). Avui la Convenció ja ha estat acceptada per pràcticament tots els països del món. Des de llavors, cada 20 de novembre se celebra arreu del món el Dia Universal de la Infància.

 

Infància (2).jpg

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web www.abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i "X" @AbreraInforma
 • Youtube "Ajuntament d'Abrera"
 • Ràdio Abrera (107.9 FM i www.radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDÓ NOTÍCIES 2023


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies