Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 17/07/2024 | 11:31 h
 • El Club Frontenis Abrera A es proclama Campió de Catalunya per Equips
 • El Club Frontenis Abrera A es proclama Campió de Catalunya per Equips (2)
 • El Club Frontenis Abrera A es proclama Campió de Catalunya per Equips (3)

Felicitem el Club Frontenis Abrera, que s'ha proclamat Campió de Catalunya per equips. Enhorabona!

Abrera serà seu aquest diumenge 5 de novembre de la fase prèvia de classificació del Campionat de Catalunya per Parelles de pilota lenta

3/11/2023

Abrera amb l'Esport! L’equip A del Club Frontenis Abrera A s’ha proclamat Campió de Catalunya per Equips. El passat cap de setmana, dissabte 28 i diumenge 29 d'octubre, es va celebrar la fase final a les instal·lacions del CEM Olímpics de la Vall d'Hebrón (Barcekiba). i el Club Frontenis Abrera A, integrat per les parelles formades per Aitor Tena i Rubén García, i José Juan Cuesta i Dani Mendoza, es va imposar al Club Natació Terrassa A. Des de l'Ajuntament d'Abrera felicitem el club i els nostres esportistes. Enhorabona!

I aquest diumenge 5 de novembre, de 9.00 h a 14.00 h, les pistes municipals de frontó d'Abrera acolliran una de les jornades de la fase previa de classificació del Campionat de Catalunya per Parelles de pilota lenta. A totes les parelles, molta sort!

 

 


El Club Frontenis Abrera A, integrat per les parelles formades per Aitor Tena i Rubén García, i José Juan Cuesta i Dani Mendoza, es proclama Campió de Catalunya per equips. Enhorabona!

Segons ha informat el Club Frontenis Abrera, dissabte 28 d'octubre, a les 15:00 h, l'Abrera A va jugar la semifinal contra el Club Frontenis Igualada. En el primer partit, la parella abrerenca formada per Aitor Tena i Rubén García, s'imposava amb comoditat a Pau González i Paco Fonseca per 15-8 i 15-1. Mentre que en la segona partida, José Juan Cuesta i Dani Mendoza, del Club Frontenis Abrera, aconseguien la segona victòria pel club abrerenc davant Martí Claramunt i Marc Esteve, per 15-5 i 15-10.

 

L'endemà, diumenge 29 d'octubre, a les 11:30 h, es va jugar la final de la màxima categoria entre el Club Frontenis Abrera A i el Club Natació Terrassa A. En la primera partida Aitor Tena i Rubén García s'enfrontaven a Biel Vaghi i Dani López, doble ex campio d'Espanya, juntament amb Jordi Campoy, i els d'Abrera s'adjudicaven la victòria per 15-8, 11-15 i en el set de desempat, 10-5.

Mentre que en la segona partida, José Juan Cuesta i Dani Mendoza, van enfrontar-se a Víctor Gonzales i Víctor Modernes. El primer set va caure del costat del Club Natació Terrassa per 12-15. En el segon, els d'Abrera, van guanyar el set de manera clara per 15-5. I el tercer i definitiu set, el va guanyar el Terrassa per 10-1 però, per diferència de punts, l'Abrera es va programar Campió de Catalunya per Equips, després de varis anys quedant en tercer lloc.

 

El Club Frontenis Abrera A es proclama Campió de Catalunya per Equips (2).jpg

 

Prèviament, dissabte 28 d'octubre a les 11:30, es va disputar la segona sefimifinal de segona divisió entre el Club Frontenis Abrera B i el Pelotari Santa Coloma. En la primera partida, els abrerencs Isidre Ricart i Diego Rey, no van tenir cap possibilitat i el dos cops campió d'Espanya, Jordi Campoy, formant parella amb Iván Domingo, s'imposaven amb sets, per 15-4 i 15-5.

En la segona partida, ela parella d'Abrera formada per Manuel Fernández i Raül González, es van enfrontar a Alberto Gargallo, varis cops campió de Catalunya en diverses modalitats, i Armando Domingo. Els de Santa Coloma van dominar en dos sets 15-4 i 15-8. L'Abrera B finalitzava així el seu campionat a segona divisió, cumplint les espectatives previstes.

 

 

Abrera, seu de la fase prèvia de classificació del Campionat de Catalunya per Parelles de pilota lenta, aquest diumenge 5 de novembre a les pistes municipals. Molta sort a totes les parelles del nostre club!

Sense temps per descansar, aquest diumenge 5 de novembre, es juga la fase prèvia classificatòria pel Campionat de Catalunya per Parelles, en la modalitat de Pilota Lenta. Abrera serà una de les seus de prèvies, amb una de les jornades que es disputarà a les pistes muncipals de frontó de 9:00 h a 14:00 hores. Les altres dues parelles jugaran a Cerdanyola i Igualada. A totes tres les desitgem molta sort! 

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera enviem al Club Fronenis Abrera la nostra més sincera felicitació! Enhorabona!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDÓ NOTÍCIES 2023


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies