Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 24/07/2024 | 01:58 h
 • FESTA MAJOR LA FONT 2023

Aquest cap de setmana continuen les Festes Majors dels barris d'Abrera, amb la celebració del carrer de La Font

Les activitats tindran lloc dissabte 26 i diumenge 27 d'agost

23/8/2023

Després de les Festes Majors celebrades durant el mes de juliol dels barris de Ca n'Amat, Les Carpes, Sant Miquel, Can Vilalba, el Rebato i Santa Maria de Vilalba, aquest proper cap de setmana serà el torn de la festa del carrer de la Font, amb diferents activitats per a tota la família! Des de l'Ajuntament d'Abrera col·laborem amb les associacions de veïns i veïnes en l'organització dels esdeveniments festius. Preneu nota de totes les propostes programades!

 


Festa Major del carrer de La Font

 

Aquest cap de setmana el carrer de La Font d'Abrera celebrarà la seva Festa Major, concretament dissabte 26 i diumenge 27 d'agost, ambdós dies inclosos, amb diferents activitats programades. A continuació us les detallem!

 

 • Dissabte 26 d’agost
  • 10 h a 12 h - Botifarrada per veïns i veïnes
  • 17.30 h a 18.30 h - Jocs infantils
  • 18.30 h a 19.30 h - Xocolatada amb xurros
  • 19 h a 20 h - Cantada d’havaneres
  • 22 h a 23 h - Sopar de germanor al carrer
  • 00 h a 01 h - Ball de revetlla amb Pere Ribas

 

 • Diumenge 27 d’agost
  • 18.00 h a 18.30 h - Demostració de puntaires
  • 18.30 h a 19 h - Concurs de coques
  • 19 h a 20 h  - Ballada de sardanes amb la Cobla Vila d'Olesa

 

L'Associació de Veïns i Veïnes de La Font organitza la Festa Major del barri, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Abrera.

 

FESTA MAJOR LA FONT 2023.jpg

 

I al setembre, finalizen les festes dels barris d'Abrera amb la Festa Major de La Florida!

   

 • Divendres 15 de setembre
 • Dissabte 16 de setembre
 • Diumenge 17 de setembre

 

L'Associació de Veïns i Veïnes de La Florida organitza la Festa Major del barri, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Abrera. Properament us informarem de les activitats que s'hi han programat!

 

Les veïnes i veïns del barri de La Florida gaudeixen de la seva Festa Major, amb activitats per a tothom!

 

 Gaudim de les Festes Majors dels barris d'Abrera!

 

Festa Major de Ca n'Amat

L’Associació de Veïns Ca n’Amat 2001, amb les col·laboracions de l'Ajuntament d'Abrera i l'Ajuntament de Sant Esteve de Sesrovires, va preparar un programa que ha inclòs actuacions musicals i activitats per a la canalla, així com el tradicional sopar de germanor. Tots els actes han tingut lloc en la Pista annexa al Casal Social del barri amb èxit de participació de les veïnes i veïns.

 • Podeu consultar tota la informació sobre la Festa Major de Ca n'Amat, fent clic aquí o a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Els veïns i veïnes del barri de Ca n'Amat han gaudit de la seva Festa Major amb èxit de participació a les diferents activitats

 

Festa Major de Les Carpes

 

L'Associació de Veïns i Veïnes de Les Carpes d'Abrera i l'Ajuntament d'Abrera han celebrat, un any més, la festa grossa del barri abrerenc, al Casal social de Les Carpes (c. Empordà, 4), amb diferents propostes programades el divendres 14, dissabte 15 i diumenge 16 de juliol.

 • Podeu consultar tota la informació sobre la Festa Major de Les Carpes, fent clic aquí o a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

El veïnat del barri de Les Carpes d'Abrera celebra la seva Festa Major amb gran participació a les activitats programades!

 

 

Festa Major de Sant Miquel 

 

Des de l'Associació de Veïnes i Veïns del barri de Sant Miquel, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Abrera, va preparar un programa que ha inclòs actuacions musicals i activitats per a la canalla, així com el tradicional sopar de germanor. Tots els actes han tingut lloc a les pistes del barri de Sant Miquel, durant el divendres 14 i el dissabte 15 de juliol d'enguany, amb èxit de participació de les veïnes i veïns.

 • Podeu consultar tota la informació sobre la Festa Major de Sant Miquel, fent clic aquí o a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Les veïnes i veïns del barri de Sant Miquel d'Abrera, han viscut la Festa Major del barri amb un ampli programa d'activitats!

 

Festa Major de Can Vilalba

Des de l'Associació de Veïnes i Veïns del barri de Can Vilalba, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Abrera, es va preparar un programa d'activitats per a tota la família, totes elles es van dur a terme al recinte del Casal Social de Can Vilalba (Av. Circumval·lació, 3). Divendres 21, dissabte 22 i diumenge 23 de juliol, es va celebrar la festa grossa del Rebato, amb diferents activitats programades.

 • Podeu consultar tota la informació sobre la Festa Major de Can Vilalba, fent clic aquí o a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

El veïnat del barri de Can Vilalba viu la seva Festa Major, amb un ampli programa d'activitats adreçades a tota la família!

 

Festa Major del Rebato

Des de l'Associació de Veïnes i Veïns del barri del Rebato, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Abrera, es va preparar un programa d'activitats per a tota la família, totes elles es van dur a terme al carrer del Rebato. Des del divendres 21, i fins al diumenge 23 de juliol, ambdós inclosos, vam poder gaudir de la disbauxa amb la festa grossa del Rebato, amb diferents activitats programades durant els tres dies de celebració.

 

 • Podeu consultar tota la informació sobre la Festa Major del Rebato, fent clic aquí o a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Gaudim de la Festa Major del barri del Rebato, amb diverses activitats programades! Gràcies, Abrera!

 

Festa Major de Santa Maria de Vilalba

Del dimecres 26 i fins diumenge 30 de juliol, va continuar la disbauxa amb les nostres Festes Majors del barris d'Abrera, amb la celebració de la seva festa a Santa Maria de Vilalba. Des de l'Associació de Veïnes i Veïns del barri de Santa Maria de Vilalba, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Abrera, es van organitzar diferents activitats programades per a veïns i veïnes de totes les edats, entre les que no va faltar la tradicional baixada de llits.

 • Podeu consultar tota la informació sobre la Festa Major de Santa Maria de Vilalba d'Abrera, fent clic aquí o a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Els veïns i veïnes de Santa Maria de Vilalba han gaudit de la seva Festa Major! 

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera col·laborem en l'organització de les Festes Majors dels barris d'Abrera

 

Francisco Sánchez, regidor de Cultura

El regidor de Cultura i Festes Populars a l'Ajuntament d'Abrera, Francisco Sánchez, ha explicat que "en este mes de julio disfrutaremos de las Fiestas Mayores de nuestros barrios. Aprovechamos para agradecer el enorme trabajo y esfuerzo que des de las asociaciones vecinales están haciendo para que este año podamos disfrutar de sus fiestas mayores. ¡Salgamos a disfrutar de las actividades que nos ofrecen las asociaciones de vecinas y vecinos, con sus Fiestas Mayores!".

 

Per Sant Pere, festa a Abrera!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies