Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 17/07/2024 | 12:58 h
 • CARTELL FESTA MAJOR 2023 (800 × 600 px)
 • CARTELL FESTA MAJOR 2023 (1)
 • CARTELL FESTA MAJOR JOVE 2023 (2)

  + 10

 • Festa Major d'Abrera 2023. Plànol de situació
 • FESTA MAJOR D'ABRERA 2023 - PÀGINA FESTA INFANTIL
 • FESTA MAJOR D'ABRERA 2023 - PÀGINA FESTA MAJOR JOVE
 • FESTA MAJOR D'ABRERA 2023 - PÀGINA CERCAVILA 01
 • FESTA MAJOR D'ABRERA 2023 - PÀGINA CERCAVILA 02
 • FESTA MAJOR D'ABRERA 2023 - PÀGINA CORREFOC
 • FESTA MAJOR D'ABRERA 2023 - PÀGINA BUS NOCTURN
 • FESTA MAJOR D'ABRERA 2023 - PÀGINA CIVISME
 • FESTA MAJOR D'ABRERA 2023 - PÀGINA AGRESSIONS SEXISTES
 • FESTA MAJOR D'ABRERA 2023 - PÀGINA PORTES OBERTES RÀDIO ABRERA

Festa Major 2023: Abrera, ja arriba la Festa Major! Consulteu el programa d'activitats programades del dimecres 28 de juny al diumenge 2 de juliol!

20/6/2023

Arriba la Festa Grossa d'Abrera! El proper dimecres 28 de juny, dijous 29 i divendres 30 de juny, i el dissabte 1 i diumenge 2 de juliol, podrem gaudir de la Festa Major 2023, en els espais habituals, amb diferents propostes per a veïns i veïnes de totes les edats. Més de 70 activitats i propostes gratuïtes per a tothom! Consulteu el programa de la Festa Major d'Abrera de 2023! Us hi esperem!


La Festa Major d'Abrera 2023, que tindrà lloc en els seus espais habituals el dimecres 28 de juny, dijous 29 i divendres 30 de juny, i el dissabte 1 i diumenge 2 de juliol.  

 

Per Sant Pere, festa a Abrera!

 

La Festa Major d’Abrera és un esdeveniment dels més esperats pels nostres veïns i les nostres veïnes. Us proposem un programa d’activitats coherents amb el compromís de l’Ajuntament amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), apostant per una Abrera igualitària, feminista, accessible, sostenible, segura i cohesionada, i amb una profund respecte a les nostres tradicions i el nostre patrimoni cultural.

 

Més de 70 propostes engrescadores per a tots els públics i per a tots els gustos, creades especialment per què totes i tots la puguem gaudir. No us podeu perdre res del que passi a les nostres places i carrers des del dimecres 28 de juny fins el diumenge 2 de juliol! Així, us convidem a conèixer el castell de Voltrera i el balcó de Montserrat, i a visitar, amb recreació històrica, les trinxeres republicanes de la Guerra Civil Espanyola, al barri de Sant Miquel.

Festa Major 2022: Correfoc

 

Els més petits i petites gaudiran de les activitats i espectacles per a la nostra infància, tot fomentant el temps de qualitat en família a diversos espais del nostre municipi. Des de la plaça de Pau Casals fins a la plaça del Dr. Trueta, passant per les portes obertes de Ràdio Abrera, gaudirem d’activitats, música i balls amb la inestimable col·laboració de les nostres entitats i les escoles del nostre municipi. També ballarem al ritme de les orquestres i la tradició popular omplirà els nostres carrers amb les cercaviles i correfocs!

 

El nostre jovent tornarà a omplir el parc de Can Morral amb els concerts i actuacions de la Festa Major Jove, la plaça de Rafael Casanova serà escenari de la Festa Revival i, el parc de l’Estació, d’una nova edició del Porró Electrònic. I Abrera crea cultura amb nom de dona! En el marc del pla d’igualtat, enguany comptem amb més artistes femenines que mai i amb un piromusical en femení.

Festa Major 2022: ball amb l'Orquestra Selvatana, Pas a Pas i d’una parella de ballarins en cadira de rodes

 

A més, comptarem amb una "Hora tranquil·la" de 18.00 h a 19.00 h, sense música i llums de les atraccions, com a mesura inclusiva per facilitar l’accés al recinte de persones amb hipersensibilitat sensorial. I, per facilitar la tornada a casa del veïnat dels barris abrerencs, ampliarem l'horari del bus urbà les nits del divendres 30 de juny i el dissabte 1 de juliol de 2023, que a més serà gratuït!

 

 • Consulteu el programa de la Festa Major 2023 (català i castellà) fent clic aquí o a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Els guanyadors del concurs de cartells d'enguany han estat Carlos Luque Prados, a la categoria de Festa Major d'Abrera 2023, i Àfrica Alex Faty Jassé, a la categoria de Festa Major Jove d'Abrera 2023. Enhorabona a tots dos i a totes les persones que han participat! 

 

Enguany, des de l'Ajuntament d'Abrera hem tornat a convocar el concurs del cartell de la Festa Major i la Festa Major Jove d'Abrera amb dues categories: la primera pel cartell de Festa Major, adreçada a la població en general, amb un premi únic de 350 euros, que ha estat pel Carlos Luque Prados, i la segona pel cartell de Festa Major Jove, adreçada a la població d'entre 12 i 17 anys amb un premi únic de 100 euros, que ha estat per l'Àfrica Alex Faty JasséFelicitem el guanyador i la guanyadora i la resta de persones que han participat al certamen. Moltes gràcies!

 • Cartell guanyador del Concurs de Cartells de la Festa Major 2023. Autor: Carlos Luque Prados amb l’obra “Tributo al pasado” 

CARTELL FESTA MAJOR 2023 (1).jpg

 

 • Cartell guanyador del Concurs de Cartells de Festa Major 2023. Autora: Àfrica Alex Faty Jassé amb l’obra “Dimoni roig” 

 

CARTELL FESTA MAJOR JOVE 2023 (2).jpg

 

Recinte firal, als espais habituals! 

Així, les atraccions infantils estaran situades al recinte firal, al final de la rambla del Torrentet, davant del Mercat Municipal. Per la seva part, l'illa de vianants, es tancarà al trànsit de vehicles als carrers de Rosers, carrer de Martorell i la rambla del Torrentet. Així mateix, es tancarà al trànsit qualsevol carrer on es desenvolupì algun acte o activitat de festa. Seguiu en tot moment les indicacions de la Policia Local i/o del personal de Protecció Civil i utilitzeu els recorreguts alternatius als carrers que romandran tancats. 

 

Festa Major d'Abrera 2023. Plànol de situació

 

Activitats per a tothom!

En el recinte firal, els horaris d'obertura de les atraccions seran els següents:

 • Dijous 29 de juny, de 12.00 h del migdia a 01.00 h de la matinada
 • Divendres 30 de juny, de 16.30 h de la tarda a 01.00 h de la matinada
 • Dissabte 1 de juliol, de 12.00 h del migdia a 02.00 h de la matinada
 • Diumenge 2 de juliol, de 12.00 h del migdia a 01.00 h de la matinada

 

D'altra banda, comptarem amb una "Hora tranquil·la" de 18.00 h a 19.00 h, sense música i llums de les atraccions, com a mesura inclusiva per facilitar l’accés al recinte de persones amb hipersensibilitat sensorial. I, per facilitar la tornada a casa del veïnat dels barris abrerencs, ampliarem l'horari del bus urbà les nits del divendres 30 de juny i el dissabte 1 de juliol de 2023, que a més serà gratuït!

 

FESTA MAJOR D'ABRERA 2023 - PÀGINA BUS NOCTURN.jpeg

 

També s’ha habilitat un aparcament provisional amb un total de 166 places al solar ubicat, amb entrada i sortida, pel carrer de Martorell.

 

Per facilitar la tornada a casa del veïnat dels barris, ampliarem l'horari del bus urbà les nits del divendres 30 de juny i el dissabte 1 de juliol de 2023. També s’ha habilitat un aparcament provisional amb un total de 166 places al solar ubicat al carrer de Martorell

 

Els més petits i petites gaudiran de les activitats i espectacles per a la nostra infància, tot fomentant el temps de qualitat en família a diversos espais del nostre municipi  amb espectacles molt variats amb màgia, concerts, o la cercavila i el correfoc infantil entre d'altres propostes.

 

FESTA MAJOR D'ABRERA 2023 - PÀGINA FESTA INFANTIL.jpeg

 

El nostre jovent tornarà a omplir el parc de Can Morral amb els concerts i actuacions de la Festa Major Jove.

 

FESTA MAJOR D'ABRERA 2023 - PÀGINA FESTA MAJOR JOVE.jpeg

 

A la plaça de Rafael Casanova tornarem a ballar i cantar amb la música dels anys 80 i 90 amb la Festa RevivalEl parc de l’Estació acollirà una nova edició del Porró Electrònic amb bona música i ambient. La plaça de Pau Casals s’omplirà d’activitats, música i balls seguint el ritme de les orquestres. La plaça del doctor Trueta tornarà a acollir exhibicions i concerts... I els carrers d’Abrera, tradició i festa popular amb les cercaviles i correfocs!

 

FESTA MAJOR D'ABRERA 2023 - PÀGINA CORREFOC.jpeg

FESTA MAJOR D'ABRERA 2023 - PÀGINA CERCAVILA 01.jpeg

FESTA MAJOR D'ABRERA 2023 - PÀGINA CERCAVILA 02.jpeg

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera us desitgem a totes i tots una molt bona Festa Major! Us hi esperem!

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar
 • Vídeo resum de la Festa Major d'Abrera 2022

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies