Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 26/09/2023 | 17:18 h
  • L'Arxiu Municipal d'Abrera passarà a formar part de la Xarxa d'Arxius Municipals de la Diputació de Barcelona
  • El proper dijous 15 de juny a la tarda, la Casa de Cultura acollirà una xerrada sobre el padró històric d'Abrera

El proper dijous 15 de juny a la tarda, la Casa de Cultura acollirà una xerrada sobre el padró històric d'Abrera

L'acte s'emmarca dins la valoració final i la cloenda del projecte XARXES

14/6/2023

Aquest dijous 15 de juny, a partir de les 19.00 h, la Casa de Cultura acollirà una xerrada sobre el padró històric d'Abrera, en el marc de la valoració final i la cloenda del projecte XARXES: Tecnologia i innovació ciutadana en la construcció de Xarxes socials històriques per a la comprensió del llegat demogràfic, amb el que col·labora l’Arxiu Històric Municipal d’Abrera des del març de 2021, i que es desenvolupa a la Universitat Oberta de Catalunya, el Centre d'Estudis Demogràfics, el Centre de Visió per Computador i el Ministerio de Ciencia e Innovación. 


El proper dijous 15 de juny a partir de les 19.00 h, la Casa de Cultura acollirà una xerrada sobre el padró històric d'Abrera. Aquest acte s’emmarca dins la Setmana Internacional dels arxius, que gira al voltant del 9 de juny: el Dia Internacional dels Arxius. Des de l’Arxiu Històric Municipal d’Abrera reivindiquem el valor i la importància dels arxius per a la preservació del patrimoni documental i la memòria històrica.

 

A més es farà la valoració final i la cloenda del projecte XARXES: Tecnologia i innovació ciutadana en la construcció de Xarxes socials històriques per a la comprensió del llegat demogràfic, amb el que col·labora l’Arxiu Històric Municipal d’Abrera des del març de 2021, i que es desenvolupa a la Universitat Oberta de Catalunya, el Centre d'Estudis Demogràfics, el Centre de Visió per Computador i el Ministerio de Ciencia e Innovación.

 

El dijous 15 de juny a partir de les 19.00 h, la Casa de Cultura d'Abrera (c. de Federico García Lorca, 17), acollirà una xerrada sobre el padró històric d'Abrera, dins la valoració final i la cloenda del projecte XARXES. A més, es farà l'entrega dels diplomes als i les transcriptores d’Abrera que han participat al projecte. 

 

 

El proper dijous 15 de juny a la tarda, la Casa de Cultura acollirà una xerrada sobre el padró històric d'Abrera

 

La xerrada anirà a càrrec de la doctora Joana Maria Pujada, professora del departament d'Arts i Humanitats de la Universitat Oberta de Catalunya - Centre d'Estudis Demogràfics, i Miquel Valls tècnic de suport a la recerca del Centre d’Estudis Demogràfics de la Universitat Autònoma de Barcelona. A més, es farà entrega dels diplomes als i les transcriptores d’Abrera que han participat al projecte. 

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies