Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 18/07/2024 | 08:31 h
 • FLYER ABRERA CORRE D9 2023 DAVANT
 • XIV Abrera Corre D9 - Samarreta curses open i samarreta curses infantils
 • FLYER ABRERA CORRE D9 2023 DARRERE

  + 2

 • Abrera Corre D9 2023
 • 4a MARXA BRESSOL. 2023

Abrera amb l'esport solidari! Encara podeu fer la vostra inscripció i participar a la XIV Cursa Abrera Corre D9 2023, el diumenge 11 de juny!

La iniciativa, organitzada pel Club d'Atletisme d'Abrera amb el suport de l'Ajuntament, torna a ser solidària i enguany recaptem fons per a l'estudi de les malalties autoinflamatòries sistèmiques rares. Participeu-hi!

7/6/2023

Abrera amb l'esport! L'Abrera Corre D9, un dels esdeveniments esportius més destacats del nostre municipi, tornarà a celebrar-se enguany el diumenge 11 de juny de 2023 al matí. I enguany es recupera la xerrada en el dia previ, enguany amb el lema "La diabetis a l'esport". Des de l'Ajuntament d'Abrera treballem amb el Club d'Atletisme del municipi amb il·lusió en l'organització de la cartorzena edició de la cursa popular abrerenca, que comptarà amb la cursa open, les curses infantils i la 4a Marxa Bressol!

 

Abrera solidària! Des de l'Ajuntament col·laborem un any més en l'organització de la cursa, que segueix sent solidària. Enguany, un euro de cada inscripció es destinarà a la investigació d’una malaltia que pateix el Jordi, un nen de deu anys del nostre municipi, i també es podran adqurir dorsals solidaris. Podeu fer la vostra inscripció i participar a la XIV cursa popular Abrera Corre D9 fins aquest dimecres 7 de juny inclòs. 

 

FLYER ABRERA CORRE D9 2023 DAVANT.jpg

 

Abrera Corre D9 2023

Abrera Corre D9! Diumenge 11 de juny, a partir de les 8.30 h al Parc de Can Morral d'Abrera es podrà gaudir de l'esport i el running amb la XIV Cursa Abrera Corre D9! Feu la vostra incripció
per participar-hi!

 Una de les fites esportives més important del calendari abrerenc, la Cursa Abrera Corre D9, enguany es celebrarà el cap de setmana del dissabte 10 i el diumenge 11 de juny de 2023. L'esdveniment, organitzat pel Club d'Atletisme d'Abrera amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Abrera, compta amb curses open de 5 i 10km, les curses infantils i una quarta edició de la Marxa Bressol, que tindran lloc el diumenge 11 de juny al matí, amb sortida i arribada al parc de Can Morral. 

 • Les incripcions per a les curses open i les curses infantils estaran obertes fins el dimecres 7 de juny inclòs fent clic aquí.
 • La IV Marxa Bressol no requereix d'inscripció prèvia.

 

El programa de la matinal de running del diumenge 11 de juny de 2023 es desenvoluparà amb els següents horaris:

 •   8.30 h - Cursa Open 10k i 5k
 • 10.00 h - Cursa Infantil i Aleví
 • 10.15 h - Cursa benjamí
 • 10.30 h - Cursa prebenjamí
 • 10.40 h - Cursa promeses
 • 10.55 h - 4a Marxa Bressol

4a MARXA BRESSOL. 2023

 

Gaudim, un any més, de la Cursa Abrera Corre D9, una de les fites esportives més important del nostre calendari! Gràcies, Abrera!

 

Abrera Corre D9! Dissabte 10 de juny, a les 17.00 h, la Casa de Cultura acollirà la xerrada "La diabetis a l'esport", a càrrec del corredor de curses de muntanya Andreu Simón, qui pateix aquesta malaltia.

Engunay l'Abrera Corre D9 recupera la xerrada del dia prèvi a la cursa, enguany amb el lema "La diabetis a l'esport". Tindrà lloc el dissabte 10 de juny, a les 17.00 h, a la planta baixa de la Casa de Cultura d'Abrera (c. de Federico Garcia Lorca, 17), i anirà a càrrec d'Andreu Simón, corredor de curses de muntanya, campió del món de trail, i diverses vegades campió d'Espanya d'ultratrail i trail. Recentment ha guanyat la prestigiosa 'TransGranCanaria' de 128 km. Simón parlarà de com viu la pràctica esportiva amb la diabetis i del seu llibre publicat recentment 'La marató del sucre'.

 

 

La recollida de dorsals i samarretes es realitzarà a la Casa de Cultura d'Abrera el divendres 9 de juny i dissabte 10 de juny, de 17.00 h a 20.00 h, i el diumenge 11 de juny al matí, abans de l'inici de les curses. Tots els dies hi haurà la possibilitat d'adquirir dorsals solidaris!

La recollida de dorsals es farà a la Casa de Cultura d'Abrera (C. de Federico Garcia Lorca, 17) en els següents dies i horaris:

 • Divendres 9 de juny, de 17.00 h a 20.00 h
 • Dissabte 10 de juny, de 17.00 h a 20.00 h
 • Diumenge 11 de juny, fins les 8.00 h per a les curses open, i fins les 9.00 h per a les curses infantils

XIV Abrera Corre D9 - Samarreta curses open i samarreta curses infantils

 

Hi haurà els serveis als correrdors i les corredores de cronometratge, guarda-roba, dutxes, avituallament, samarreta exclusiva, bossa d'obsequis, bocata de botifarra i beguda (adults9) i tall de coca (infants).

 

FLYER ABRERA CORRE D9 2023 DARRERE.jpg

 

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb el Club d'Atlestisme d'Abrera :

 

 

La XIV cursa Abrera Corre D9 torna a ser solidària i es destinarà 1 euro de cada inscripció a la investigació de les malalties autoinflamatòries sistèmiques rares com la que pateix el Jordi, un nen abrerenc de 10 anys i el projecte Llerre

Un cop més, la cursa torna a ser benèfica i enguany es tornarà a destinar 1 euro de cada inscripció a la investigació de les malalties autoinflamatòries sistèmiques rares com la que pateix el Jordi, un nen abrerenc de 10 anys. I durant els dies de recollides de dorsals també n’hi haurà l’opció de fer una donació i col·laborar amb un dorsal solidari. Aquesta iniciativa es va engegar l'any passat amb el suport de l'Ajuntament d'Abrera per fer aquest acte solidari de suport a la família del Jordi i el projecte Llerre. per tal que puguin estudiar i millorar la seva qualitat de vida.

 

Abrera Corre D9 2022 - Reunió amb l'alcalde d'Abrera, Jesús Naharro.jpeg

 

El Jordi a dia d'avui té 10 anys, i des de els 4 es va començar a trobar malament, amb molts dolors, febre, vòmits... Segons explica la seva família, el Jordi Ramírez i l'Esther Martínez, "conforme anava passant el temps la seva vida era cada cop més limitada i no li permetia fer la vida d'un nen de la seva edat. No sabíem que passava ni que tenia, va ser un llarg i dur camí, fins que després de 4 anys amb milers de proves i visites a l'hospital vam aconseguir tenir per fi un diagnòstic". El mateix Jordi ha explicat que  li agrada "anar al cole i fer educació física amb els companys, i que després no em faci mal res, i també m’agrada jugar a cotxes i a les motos" a més, també ha volgut "donar les gràcies a tots per comprar un Llerre i, al José Antonio i a l’alcalde d’Abrera, moltes gràcies a tots”.

 

En Jordi té una malaltia autoinflamatòria sistèmica rara concretament, Osteomelitis Crònica Multifocal Recurrent, una malaltia en la qual hi ha molt poca investigació i els seus tractaments són experimentals. Gràcies a la col·laboració d'algunes persones, la família del Jordi ha pogut crear el projecte "Llerre", un mostre de color blau i somrient que els ajuda a recaptar fons per més investigació, i que els nens i nenes i les seves famílies en un futur ho tinguin més fàcil. El pare del Jordi ho ha explicat així: "Nosaltres donem productes del Llerre a canvi d’una quantitat econòmica que dirigim directament a la seva investigació dins de l’Hospital Sant de Déu de Martorell. La cara del nino és el que el Jordi s’imagina que és la seva dolència, la seva malaltia".

 

Abrera Corre D9 2022 - Projecte solidari Llerre by Jordi.jpeg

 

La família del Jordi agraeix el club, l'Ajuntament i la ciutadania la col·laboració rebuda: "No puc més que agrair al José Antonio, com a president del Club d’Atletisme, la seva  predisposició  des del primer moment i al Jesús, el nostre alcalde, que va ser la persona de contacte entre tots dos. A totes les persones que els hi agradi passar-ho bé i fer esport que vinguin a Abrera el dia 5 de juny perquè, per a nosaltres, significa molt que aquestes malalties tan minoritàries tinguin una mica de repercussió"

 

L'any pssat es va fer el lliurament d'un xec per valor de 1.500 euros a l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat, que es van recaptar gràcies a la inscripció solidària a la XIII cursa Abrera Corre D9 i a les guardioles solidàries que es van instal·lar als centres educatius d’Abrera. Podeu consultar tota la informació fent clic aquí.

 

Abrera és solidària! Lliurem a l'Hospital Sant Joan de Déu un xec per valor de 1.500 euros amb tot el que hem recaptat pel projecte Llerre by Jordi en el marc de la cursa Abrera Corre D9 i les guardioles solidàries. Gràcies, Abrera!

 

 

Més informació sobre els projecte LlerreByJordi:

Qualsevol persona pot coneìxer més sobre el projecte o demanar els productes a través del perfil d'Instagram @llerrebyjordi al qual trobaran imans, pins i clauers, que s'envien juntament amb un sobre al que s'explica que tot el recaptat va destinat a l’estudi de les malalties antiinflamatòries sistèmiques rares.

 

A part, l'Hospital Sant Joan de Déu, dins la seva pàgina web, té una secció de causes altruista es pot trobar la causa del Jordi on es poden fer donacions de qualsevol import dins mateix de la pàgina web de Sant Joan de Déu.  Podeu accedir a la web de l'Hospital Sant Joan de Déu per fer donacions pel projecte LlerreByJordi fent clic aquí.

 

També podeu escoltar L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera del dimarts 24 de maig de 2022 amb el president del Club Atletisme d'Abrera, José Antonio Fernández i el Jordi i la seva família fent clic aquí o a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

Abrera Corre D9 2022 - Entrevista a Ràdio Abrera.jpeg

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies