Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 18/07/2024 | 07:25 h
  • 3a Cursa Cicilista Vila d'Abrera
  • L'Ajuntament d'Abrera col·labora amb l'Abrera Club Ciclista en l'organització de la 3a Cursa Vila d'Abrera que es celebrarà el proper diumenge 14 de maig al matí

L'Ajuntament d'Abrera col·labora amb l'Abrera Club Ciclista en l'organització de la 3a Cursa Vila d'Abrera que es celebrarà el proper diumenge 14 de maig al matí

12/5/2023

L'Abrera Club Ciclista organitza el proper diumenge 14 de maig la 3a Cursa Vila d’Abrera, dintre del circuït de la Copa Catalana Master 30-40, Master 50-60 i Fèmines de la Federació Catalana de Ciclisme i el Xallenge Veterans, i amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Abrera. Es tracta d'una prova puntuable competitiva de 70 quilòmetres en línia, amb un total de 10 voltes a un circuït de 7 quilòmetres. 

 

Segons informa la Policia Local, el proper diumenge 14 de maig la circulació per l'avinguda de Ca n'Amat restarà restringida des de les 07:00 h fins les 13:00 h aproximadament, i durant el desenvolupament de la prova ciclista, l’accés i sortida del barri de Ca n’Amat es realitzarà pel carrer Ter al Polígon Industrial Barcelonès.


Es tracta d’una prova puntuable de 70 km en línea, amb un total de 10 voltes a un circuït de 7 quilòmetres. Segons ha explicat el president de l'Abrera Club Ciclista, José Garcia, "es tracta d'una carrera competitiva de 70 quilòmetres amb un circuït de 7 quilòmetres que compta amb tres parts diferenciades: una part planera, una pujada llarga d'entre 2 i 3 quilòmetres, i una part de descens".

 

Aquest diumenge 14 de maig, les categories de veterans tindran una nova cita de la Copa Catalana Màster amb la disputa del 3r Gran Premi Vila d'Abrera, prova que reunirà més de 200 participants de categories màster 30, 40, 50 i 60. 

 

Com és habitual, la jornada tindrà dues proves diferenciades: la primera reunirà les categories màster 50, 60 i fèmines i prendrà la sortida a les 9.00 h, amb control de llicències des d'una hora i quart abans. Més tard serà el torn per a les categories màster 30 i màster 40, que tindran una sortida diferenciada. Les dues categories disputaran diferents voltes a un circuit de 7 quilòmetres a la zona del Polígon Industrial Sant Armengol. 

 

3a Cursa Cicilista Vila d'Abrera.jpeg

 

 

La 3a Cursa Vila d'Abrera de l'Abrera Club Ciclista és una prova puntuable competitiva de 70 quilòmetres en línia, amb un total de 10 voltes a un circuït de 7 quilòmetres amb una part planera, una pujada llarga i una part de desencs. En total s'hi han inscrit més de 200 participants. 

Les inscripcions s'han tancat a les 24 hores d'aquest dimarts 9 de maig amb més de 200 participants inscrits/es.

  • Podeu consultar el llistat d'inscrits/es a la 3a Cursa Vila d'Abrera a través de la pàgina web de la Federació Catalana de Ciclisme a la qual podeu accedir fent clic aquí.

 

Amb motiu de la prova ciclista, diumenge 14 de maig, la circulació restarà restringida des de les 08.30 h i fins la finalització de la prova, per tot el circuit i pels carrers que n'accedeixen

La 3a Cursa Vila d'Abrera es realitzarà en un circuit tancat que passa pels termes municipals d'Abrera, Martorell i Sant Esteve Sesrovires, tot rodejant el perímetre de la factoria de SEAT. Segons informa la Policia Local, el proper diumenge 14 de maig la circulació restarà restringida des de les 08.30 h i fins la finalització de la prova, per tot el circuit i pels carrers que n'accedeixen.

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera es prega als nostres veïns i les nostres veïnes que disculpin les molèsties que es poguin ocasionar.

  • Per a més informació podeu contactar amb l'Abrera Club Ciclista a través del correu electrònic i també a través del seu compte d'Instagram al que podeu accedir fent clic aquí.

L'Ajuntament d'Abrera col·labora amb l'Abrera Club Ciclista en l'organització de la 3a Cursa Vila d'Abrera que es celebrarà el proper diumenge 14 de maig al matí

 

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies