Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 28/05/2023 | 13:15 h
 • La Biblioteca Josep Roca i Bros d'Abrera torna a celebrar enguany la “Supernit a les biblioteques”
 • supernit-a-les-biblioteques-2023

La Biblioteca Josep Roca i Bros d'Abrera torna a celebrar enguany la “Supernit a les biblioteques”

L'activitat tindrà lloc el divendres 19 de maig a les 19.00 h

11/5/2023

T’agrada la lectura? Vols gaudir de la “Supernit a les biblioteques”? Apropa't el proper divendres 19 de maig a les 19.00 h, a la Biblioteca Josep Roca i Bros d’Abrera, perquè tots i totes els i les súpers estan convocats a les biblioteques del territori per participar en una nova edició de la "Supernit a les biblioteques: vine a l'excursió d'en Titó!".

 

D'altra banda, des de la biblioteca abrerenca s'ha programat l'activitat "Preparem la Supernit" el divendres 12 de maig, de 17.00 h a 18.00 h, amb un taller sorpresa per a totes i tots els infants inscrits en la Supernit. L'objectiu és encetar els preparatius de l'activitat del divendres següent.


L’acte s’emmarca dins l’activitat multitudinària de foment de la lectura, promoguda pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Super3 i l’Ajuntament d’Abrera, que se celebrarà el proper divendres 19 de maig de 19.00 h a 20.00 h a la Biblioteca Josep Roca i Bros.

 

Abans però, des de la mateixa biblioteca, s'ha programat un taller sorpresa per a totes i tots els infants inscrits en la Supernit, amb l'activitat "Preparem la Supernit" el divendres 12 de maig, de 17.00 h a 18.00 h, amb l'objectiu d'encetar els preparatius de l'activitat del divendres següent.

 

Apropa't el proper divendres 19 de maig a les 19.00 h, a la Biblioteca Josep Roca i Bros d’Abrera, a la nova edició de la “Supernit a les biblioteques” per ajudar en Titó, en JohnC i els Fa La La! 

 

supernit-a-les-biblioteques-2023.jpg

 

La Supernit a les biblioteques té l’objectiu de fer arribar als més petits la importància de la lectura i, per fer-ho, el Super3 ha ideat una aventura multitudinària, simultània i transmèdia per tot el territori en què els nens i nenes participants podran gaudir d'una nova aventura per ajudar en Titó, en JohnC i els Fa La La! Hi haurà jocs, contes i audiovisuals a la biblioteca, on podràs participar activament i viatjar per diferents mons a través dels llibres.

 

L'activitat durarà 55 minuts i està recomanada per a nens i nenes d'entre 3 i 8 anys. 

 

A més, la Supernit té la seva pròpia cançó: "La biblioteca està plena de llibres" dels Fa La La: el Titó animat, el Ruquicorn, l'Oca de l'Empordà, l'Os bru del Pirineu i el Tritó del Montseny. Ja la coneixes? Aprèn a ballar-la amb el Titó i els Fa la la, que t'ensenyen la coreografia perquè arribis ben preparat a la cita del proper divendres 19 de maig.

 

La Biblioteca Josep Roca i Bros reobre avui dimarts, 15 de setembre, la sala infantil

  

Places exhaurides per a la Supernit!

L’activitat és gratuïta, però l'aforament és limitat. Actualment hi han 11 infants amb llista d'espera, que compta amb una capacitat de 25 nens i nenes. Es calcula que la participació a la Supernit de les biblioteques d'enguany sigui de 75 persones dins de la sala. Els súpers s’han de presentar una mica abans de les 20.00 h, acompanyats d’algun adult. L'activitat començarà a les 19.00 h i tindrà una durada d'una hora. 

 

Servei de dilluns a dissabte

Consulteu els horaris de la Biblioteca Josep Roca i Bros d'Abrera:

 • Dilluns de 15.30 h a 20.30 h
 • Dimarts de 10 h a 13.30 h i de 15.30 h a 20.30 h
 • Dimecres de 15.30 h a 20.30 h
 • Dijous de 10 h a 13.30 h i de 15.30 h a 20.30 h
 • Divendres de 15.30 h a 20.30 h
 • Dissabtes matí de 10 a 13.30 h

 

Gaudiu de les propostes literàries i activitats de la Biblioteca Josep Roca i Bros!
 
Biblioteca Josep Roca i Bros

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies