Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 21/05/2024 | 13:59 h
 • Vivim l'estiu a Abrera! Visitem l'Escola Esportiva d'Estiu, de la qual estan gaudint més de 400 infants i joves amb activitats lúdiques i esportives
 • Visitem el Casal d'Estiu 2022 d'Abrera, el qual estan gaudint més de 200 infants
 • Visitem el Casal d'Estiu 2022 d'Abrera, el qual estan gaudint més de 200 infants

  + 1

 • Oficines de Promoció Econòmica, Mercat Municipal d'Abrera.

Atenció, jove! Vols treballar aquest estiu a Abrera? Contacta amb el Departament de Promoció Econòmica

3/5/2023

Busques feina a Abrera? Aquest mes de juliol, des de l'Ajuntament d'Abrera s'oferiran els serveis municipals del Casal d'Estiu i l'Escola Esportiva d'Estiu. Si tens 18 anys o més i vols treballar-hi com a monitor o monitora, porta el teu currículum al servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera. D'altra banda, el dimarts 9 de maig, s'oferirà una xerrada informativa adreçada a les persones que vulguin treballar aquest estiu al Centre Logístic de Mercadona.


El Casal d'Estiu i l'Escola Esportiva 2023 es duran a terme del dilluns 3 al divendres 28 de juliol de 2023 (ambdós inclosos).

 

Requisits per a treballar-hi com a monitor/a:

 • Casal d'Estiu: tenir 18 anys o més i disposar del títol de monitor/a de lleure 
 • Escola Esportiva: tenir 18 anys o més i estar inscrit/a al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya (ROPEC).

 

Si compleixes els requisits, porta el teu currículum vitae a:

 

Departament de Promoció Econòmica

De dilluns a divendres de 9 h a 14 h i també els dimecres a la tarda de 16:30 a 19 h. 

Mercat Municipal d'Abrera, primera planta.

Rambla del Torrentet, 16 (Abrera)

Telèfon: 93 770 01 02
Email: promocioeconomica@abrera.cat

Facebook: Promoció Econòmica Ajuntament d’Abrera

 

Visitem el Casal d'Estiu 2022 d'Abrera, el qual estan gaudint més de 200 infants

 

Xerrada informativa per treballar a l'estiu al Centre Logístic de Mercadona

D'altra banda, el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera ha organitzat una xerrada informativa adreçada a les persones que vulguin treballar al Centre Logístic de Mercadona, ubicat al Polígon Industrial de Sant Ermengol, durant els mesos d’estiu. Tindrà lloc el proper dimarts 9 de maig, a partir de les deu del matí, al Centre Polivalent del Rebato, i anirà a càrrec del responsable de selecció del centre logístic d'Abrera. Per a més informació podeu adreçar-vos al departament de Promoció Econòmica, a la primera planta del Mercat Municipal d’Abrera, trucant al 93 770 01 02 o enviant un correu electrònica promocioeconomica@abrera.cat. 

 

Vols treballar a Mercadona?

 

 

"El Club de la Feina" 

Des del Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera oferim “El Club de la Feina” a tots els ciutadans i ciutadanes del nostre municipi que estiguin inscrits/es al nostre Servei Local d’Ocupació. Aquest servei s'ofereix presencialment i sense necessitat de demanar cita prèvia. Això sí, si no esteu inscrits/es al Servei Local d’Ocupació, caldrà que truqueu al 93 770 01 02 per demanar una primera visita.

El Club de la Feina és un servei de suport i acompanyament expert del departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Abrera que ofereix a tothom qui ho necessiti, orientació laboral i eines per millorar la seva recerca de feina i ocupabilitat.

 

El Club de la Feina és un servei de suport i acompanyament expert que ofereix orientació laboral i eines per millorar la recerca de feina i ocupabilitat.

 

 

L’usuari/ària tindrà accés a un ordinador i connexió a Internet i en qualsevol moment podrà comptar amb el suport de la tècnica d’inserció per resoldre dubtes o ajudar-los durant el procés de recerca de feina.

 

 

 

 Horaris

Dilluns i dimecres de 9 h a 14 h i dimecres, també a la tarda, de 16.30 h a 19 h.

SENSE CITA PRÈVIA

 

No deixis perdre aquesta oportunitat i entoma el camí cap al teu futur laboral, amb el suport de professionals del servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera!

  

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies