Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 25/02/2024 | 12:08 h
 • Centre Aquàtic Municipal (CAM)

Obert un procés de selecció per cobrir interinament una plaça de Tècnic/a superior d'Esports i constitució d'una borsa de treball

El termini s'ha obert aquest dijous 6 d'abril i finalitzarà el dilluns 17 d'abril (ambdós dies inclosos)

6/4/2023

Estàs desocupat/da? Cerques feina al municipi? Des de l'Ajuntament d'Abrera s'obre un nou procés de selecció per cobrir interinament una plaça de Tècnic/a superior d'Esports i constitució d'una borsa de treball. El termini de presentació de candidatures s'obre aquest dijous 6 d'abril i finalitzarà el dilluns 17 d'abril (ambdós inclosos). A continuació us detallem les característiques del procés.


Funcions bàsiques a desenvolupar

 • Dirigir i coordinar la gestió tècnic-administrativa del servei, col·laborant en el desenvolupament, implementació i seguiment de les normatives esportives d’aplicació al municipi.
 • Atendre les necessitats de les entitats esportives i dels esportistes, tant pel que fa a la coordinació en l’ús de les instal·lacions esportives municipal com a la supervisió dels ajuts econòmics/subvencions atorgats per l’Ajuntament.

 

Obert un procés de selecció per cobrir interinament una plaça de Tècnic/a superior d'Esports i constitució d'una borsa de treball

 

Titulació mínima requerida

 • Estar en possessió d’alguna de les titulacions següents:

  Titulació universitària de llicenciatura o grau en Educació Física o en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport o equivalent o estar en condicions d’obtenir-lo en el termini de presentació d’instàncies.

   

  Els aspirants estrangers han d’estar en possessió i acreditar títol reconegut a Espanya de conformitat amb el que estableix la normativa vigent en aquesta matèria.
 • Nivell de suficiència de català C1 (anterior nivell de suficiència de català C) de la Direcció General de Política Lingüística o qualsevol altre reconegut oficialment com a equivalent.

 

El termini de presentació de candidatures romandrà obert des del dijous 6 d'abril  i fins al dilluns 17 d'abril (ambdós dies inclosos). Us expliquem com podeu presentar les vostres instàncies:

 

Les persones interessades en aquest procés selectiu podran presentar les seves sol·licituds:

 • De manera telemàtica a través de la seu electrònica (opció recomanada) fent clic aquí.
  Des de l'Ajuntament s'impulsa l'atenció telefònica i l'assessorament en la tramitació electrònica. Per facilitar la tramitació electrònica a la ciutadania, s'ha confeccionat un manual amb tota la informació. Consulteu el manual fent clic aquí.
 • Mitjançant cita prèvia a través del registre general d’entrades de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament d’Abrera (plaça de la Constitució, 1).
 • Per demanar cita prèvia podeu trucar al T. 93 770 03 25 de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i les tardes de dimarts i dimecres de 16.30 h a 19 h o enviar un correu electrònic a l'adreça informacio@abrera.cat. L'atenció presencial per cita prèvia a l'OAC serà els matins de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h. Les sol·licituds i la documentació requerida s'hauran de presentar mitjançant model d'instància normalitzat.

 

Més informació a la secció d'Oferta d'Ocupació Pública fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

 

 Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies