Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 22/05/2024 | 17:53 h
 • Portada Cartell Carnaval 2023
 • CARTELL CARNESTOLTES 2023
 • Guanyador Cartell Concurs Infantil Cartell Carnestoltes 2023 IsakArenasPraderas

  + 6

 • Participeu al Concurs de màscares de Carnaval de l'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera
 • Participeu al Concurs de màscares de Carnaval de l'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera
 • Participeu al Concurs de màscares de Carnaval de l'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera
 • Taller de maquillatge i xocolatada de Carnaval - Divendres 17 de febrer
 • Sorteig infantil de disfresses al Montserrat Centre Abrera
 • Ball de Carnaval a Can Vilalba 25/02/23

Viu el Carnaval a Abrera! Tot a punt per gaudir de la festa. T'hi esperem!

Isak Arenas Pradera, de 10 anys, i alumne de 5è B de l'Escola Ernest Lluch d'Abrera, és el guanyador del Concurs infantil de cartells del Carnaval 2023. Enhorabona!

17/2/2023

A Abrera torna el Carnaval! Participeu a totes les activitats que hem programat per celebrar el Carnaval de 2023 el aquest dissabte 18 de febrer. Preneu nota!

D'altra banda, reconeixem el guanyador del Concurs infantil de Cartells del Carnestoltes 2023: l'Isak Arenas Pradera, de 10 anys, de la classe de 5è B de l'Escola Ernest Lluch. Enhorabona!


Participeu a totes les activitats que hem programat per celebrar el Carnaval de 2023 aquest dissabte 18 de febrer. Preneu nota!

 

CARTELL CARNESTOLTES 2023.jpg

 

Al matí: Classe de Zumba

 

Atenció, famílies! El dissabte 18 de febrer, de les 11.30 h a les 13.30 h, tindrà lloc una Classe de Zumba oberta a tothom, a la plaça de Pau Casals, a càrrec de Vive y Baila. Aquesta és una activitat gratuïta, per la qual no cal inscripció prèvia! 

 

Les alumnes més petites de l'entitat conviden tothom a assistir-hi disfressat! Podeu veure-les en el vídeo que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

A Abrera hem tornat a gaudir del Carnaval! Gràcies a tothom per la participació i la bona acollida! Zumba amb l'entitat Vive y Baila

 

A la tarda: Rua de Carnaval i Concurs de Disfresses

Enguany, tornarem a gaudir de la tradicional Rua de Carnaval amb batucada, i el Concurs de Disfresses! La Rua, encapçalada pel rei Carnestoltes, recorrerà els principals carrers del poble des del parc de Can Morral fins a la plaça de Pau Casals, de les 16 h a les 19 h, aproximadament. Un jurat puntuarà les diferents comparses i disfresses.

 

A partir de les 18.30h, a la plaça de Pau Casals, gaudirem de l'animació del Dj Andreu Presas, que serà també l'encarregat de conduir el lliurament de premis del Concurs de Disfresses i el Concurs infantil de Cartells del Carnestoltes 2023, a càrrec del nostre alcalde, Jesús Naharro, el regidor de Cultura, Francisco Sánchez, i la Comissió de Carnestoltes. Des de la Regidoria de Cultura organitzem aquest divertit esdeveniment amb la col·laboració de la Comissió de Carnestoltes, a qui agraïm la seva feina i implicació.

 

Seguidament a la cerimonia d'entrega de premis, es farem la crema del Reri Carnestoltes, i començarà l'animació i el ball a càrrec del Dj Sergio Hernández fins les 23.30 h. No us ho perdeu!

 

A Abrera hem tornat a gaudir del Carnaval! Gràcies a tothom per la participació i la bona acollida! Gran Rua de Carnaval i concurs de disfresses 2022

 

Preparats i preparades per lluir les vostres disfresses i guanyar premis en el Concurs de Disfresses del Carnaval? Recordem les categories i premis...

Categories i premis del concurs 

1a categoria: de 0 a 7 anys.

 • 1r premi: val material lúdic-didàctic valorat en 95 €
 • 2n premi: val material lúdic-didàctic valorat en 85 €
 • 3r premi: val material lúdic-didàctic valorat en 65 €

 

2a categoria: de 8 a 12 anys.

 • 1r premi: 140 €
 • 2n premi: 100 €
 • 3r premi: 90 €

 

3a categoria: de 13 anys en endavant.

 • 1r premi: 200 €
 • 2n premi: 170 €
 • 3r premi: 140 €

 

4a categoria: especial comparses.

 • Comparsa més animada: 150 €
 • Comparsa més original: 150 €

 

L’entrega de premis es farà el mateix dissabte 18 de febrer a la plaça Pau Casals, després de la rua.

 

 

Isak Arenas Pradera, de 10 anys, i alumne de 5è B de l'Escola Ernest Lluch d'Abrera, és el guanyador del Concurs infantil de cartells del Carnaval 2023. Enhorabona!

Enguany, amb la col·laboració de les Associacions de Familiars de les escoles d'Abrera, hem tornat a convocat aquest magnífic concurs, del qual se n'ha extret el disseny del Cartell del Carnaval 2023 del nostre municipi. Hi podien participar totes les nenes i tots els nens empadronades/ats a Abrera, amb 12 anys o menys i han d’estar empadronats/es a Abrera.

 

El dibuix guanyador ha estat el d'Isak Arenas Pradera, de 10 anys, alumne de l'Escola d'Abrera, que obtindrà un val de material lúdic/didàctic valorat en 80 euros, el qual es farà entrega el dissabte 18 de febrer a la plaça Pau Casals, un cop finalitzada la Rua de Carnestoltes. 

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera agraïm a tothom la participació i felicitem el guanyador!

 

Guanyador Cartell Concurs Infantil Cartell Carnestoltes 2023 IsakArenasPraderas.jpg

 

 

 

 

Consells de seguretat per gaudir del Carnaval

Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil de l’Ajuntament fem difusió de diversos consells i recomanacions per gaudir amb seguretat de les festes de Carnaval:

 • Trobareu els consells i recomanacions per un Carnaval segur fent clic aquí i a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.
 • Veieu un vídeo amb consells de seguretat per a les festes de Carnaval (català) fent clic aquí i a la part inferior d'aquesta pàgina.
 • Veieu un vídeo amb consells de seguretat per a les festes de Carnaval (castellà) fent clic aquí i a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

 

Gaudim del Carnaval a Can Vilalba!

El proper dissabte 25 de febrer, podrem gaudir de Ball de Carnaval a Can Vilalba, de 18.30 h a 21.00 h al Casal Social de Can Vilalba (Avda. Circumval·lació, 3). Aquesta actuació anirà a càrrec del "Dúo Cubata de Sol". Des de l'organització de la festa es demana a les veïnes i veïns participants, que hi assisteixin disfressats i disfressades per passar-ho d'allò més bé! 

 

Ball de Carnaval a Can Vilalba 25/02/23

 

Viu el Carnaval als comerços d'Abrera! Participeu al concurs de màscares de l'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera a través del seu perfil d'Instagram, i les activitats programades al Mercat Municipal d'Abrera i al Montserrat Centre Abrera!

Amb motiu de les festes de Carnaval 2023, l’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera ha organitzat diverses activitats. D'una banda, s'organitza un Concurs online de màscares de Carnaval. Des de l’Ajuntament donem suport a les activitats programades per l'entiat per dinamitzar el comerç al nostre municipi.

 

Voleu participar? És molt senzill! Del dimarts 14 al dimecres 22 de febrer, els comerços participants exposaran als seus aparadors les màscares que han dissenyat. Després es publicaran les fotografies a l’Instagram de l’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera (@botiguersiserveisabrera) i guanyarà la que més "m'agrada" tingui. A més, aquelles persones que hagin votat pel comerç guanyador rebran un premi en forma de bossa de de compra de l'associació.

 

Participeu al Concurs de màscares de Carnaval de l'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera

 

L’Associació de Botiguers i Serveis Abrera engloba al comerç, a les empreses i els establiments de servei i entitats que donen servei al nostre municipi. En total, en aquesta iniciativa hi participen 19 comerços de l’entitat, que assumeixen el repte de dissenyar la millor mascara de Carnaval d’aquest 2023.

 

Des de l’Associació porten anys dinamitzant el comerç local d’Abrera a través de promocions, concursos, iniciatives i un llarg etcètera, tot implicant a la població, per fer d’Abrera un municipi millor.

 

Per la seva part, el Mercat Municipal d’Abrera ha organitzat per aquest divendres 17 de febrer, de 17.00 h a 19.00 h, un taller de maquillatge i una xocolata. Per poder participar a qualsevol de les dues activitats caldrà presentar un tiquet de compra mínima de 5 euros de qualsevol parada del mercat del mateix divendres, amb un màxim d’un tiquet per persona i activitat. 

 

Taller de maquillatge i xocolatada de Carnaval - Divendres 17 de febrer

 

I al Montserrat Centre Abrera aquest dissabte 18 de febrer, de 16.00 h a 20.00 h, han organitzat un concurs de disfresses infantil. Conviden els nens i nenes a apropar-se al centre comercial a fer-se una foto amb la seva disfressa i participaran en el sorteig de dues entrades de cinema. En total, hi haurà tres guanyadors o guanyadores. 

 

Sorteig infantil de disfresses al Montserrat Centre Abrera

 

Des de l’Ajuntament recolzem i agraïm la tasca fonamental que fan des de L’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera pel municipi i per la seva gent i us animem a participar-hi! Viu el Carnaval als nostres comerços!

Participeu al Concurs de màscares de Carnaval de l'Associació de Botiguers i Serveis d'Abrera

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies