Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 14/06/2024 | 02:51 h
 • Curs monitors i monitores de lleure
 • Cartell curs carretoners-es març 2023
 • Cartell curs Monitor-a Esportiu-va 2023

  + 7

 • Cartell Curs Gestió de Magatzem - Inici març 2023
 • Curs Gestió Administrativa 2023
 • Curs Gestió Administrativa 2023 (2)
 • Relació cursos 2023 Departament Promoció Econòmica Ajuntament d'Abrera
 • Curs Monitor de Lleure - Inici 27 febrer
 • Curs monitors i monitores de lleure3
 • Curs monitors i monitores de lleure2

Vols completar o millorar la teva formació? Durant el mes de març encetarem un nou curs de gestió de magatzem, un curs de carretoners/es i un de monitor/a esportiu/va. Inscriu-t'hi!

27/2/2023

En l'aposta per la formació de la nostra ciutadania, des del nostre departament de Promoció Econòmica hem programat una àmplia oferta formativa per a l'any 2023. Dimecres 1 de març iniciarem un curs de gestió de magatzem, de 400 hores, que permetrà l'obtenció del certificat de professionalitat de nivell 3. Dimarts 14, i dimecres 15 de març impartirem un curs de carretoners/es. I durant algunes tardes del mes de març i del 3 al 6 d’abril s’impartirà un curs de monitor/a esportiu/va amb 150 hores pràctiques. 

 

A continuació us detallem quines són les accions formatives programades enguany. Si voleu realitzar les inscripcions, us podeu adreçar a les dependències del Departament de Promoció Econòmica, trucant al T.93 770 01 02 o enviar un email a promocioeconomica@abrera.cat.


 

Dimarts 14 i dimecres 15 de març impartirem un curs presencial de carretoners/es adreçat a persones aturades i inscrites al Servei Local d’Ocupació

Dimarts 14 de març i dimecres 15 de març és previst realitzar un curs de carretoner/a, adreçat a perones aturades inscrites al Servei Local d’Ocupació, que s’impartirà de manera presencial en horari de 15.00 h a 19.00 h, a les aules de promoció econòmica, a l'edifi del Mercat Municipal (C. de Martorell, 20).

 

Cartell curs carretoners-es març 2023.jpg

 

Dimecres 1 de març iniciem un curs gestió de magatzem, de 400 hores, que finalitzarà al juliol de 2023 i permetrà l'obtenció del certificat de professionalitat de nivell 3.

 

Dimecres 1 de març tenim previst començar un curs d'organització i gestió de magatzem, de 400 hores de durada, que finalitzarà el 15 de juliol de 2023. Permetrà a les persones que el superin acreditar una formació de certificat de professionalitat nivell 3. El curs s'impartirà de manera presencial a les aules de promoció econòmica, a l'edifici del Mercat Municipal (C. de Martorell, 20), de dilluns a divendres en horari de 9.00 h a 14.00 h

 

Aquesta formació s’adreça, prioritàriament, a persones aturades, inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) com a demandants d’ocupació. Podran optar-hi persones en actiu, sempre i quan estiguin inscrites a l’OTG. Està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), amb fons rebuts del Ministeri d’Educació i Formació Professional.

 

Cartell Curs Gestió de Magatzem - Inici març 2023.jpeg

 

 

Al març i a l'abril impartirem un curs gestió de monitor/a esportiu/va, de 150 hores (54 online i 46 presencials), adreçat a persones majors de 16 anys graduades en ESO.

Durant algunes tardes del mes de març i del dilluns 3 al dijous 6 d’abril de 2023 impartirem un curs de monitor/a esportiu amb 150 hores pràctiques (54 online i 46 presencials), que s’adreça a persones majors de 16 anys graduades en ESO

 

El curs s'impartirà de manera presencial a les aules de promoció econòmica, a l'edifici del Mercat Municipal (C. de Martorell, 20) i a diversos equipaments esportius municipals, de dilluns a divendres a les tardes en horari de 16.00 h a 19.00 h i als matins de 9.00 h a 15.00 h.

 

 

 

Cartell curs Monitor-a Esportiu-va 2023.jpg

 

 

Al gener hem iniciat un curs d'activitats de gestió administrativa, de 920 hores, que finalitzarà al setembre, i permetrà l'obtenció del certificat de professionalitat de nivell 2.

El dimecres 11 de gener de 2023 vam iniciar un curs d'activitats de gestió administrativa de 920 hores que s'allargarà fins al setembre 2023, i que permetrà a les persones que el superin l'obtenció del certificat de professionalitat de nivell 2.

 

Aquesta formació s’adreça, prioritàriament, a persones aturades, inscrites a l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) com a demandants d’ocupació. Podran optar-hi persones en actiu, sempre i quan estiguin inscrites a l’OTG. Està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), amb fons rebuts del Ministeri d’Educació i Formació Professional.

 

El curs s'imparteix de manera presencial a les aules de promoció econòmica, a l'edifici del Mercat Municipal (C. de Martorell, 20), de dilluns a divendres en horari de 9.00 h a 15.00 h. El contingut de la formació inclou informàtica, comptabilitat, recursos humans, tresoreria i pràctiques en empreses.

 

Curs Gestió Administrativa 2023 .jpg

 

  

Dilluns 27 de febrer hem començat un curs de monitor/a de lleure, adreçat a persones majors de 18 anys inscrites al Servei Local d’Ocupació

Dilluns 27 de febrer hem iniciat un curs de monitor/a de lleure, adreçat a perones majors de 18 anys inscrites al Servei Local d’Ocupació, que s’allargarà fins el divendres 31 de març. S’impartirà de manera presencial de dilluns a divendres, en horari de 9.30 h a 13.30 h, a les aules de promoció econòmica, a l'edifi del Mercat Municipal (C. de Martorell, 20).

 

Curs monitors i monitores de lleure2.jpg

 

Des del departament de Promoció Econòmica treballem amb l'objectiu d'oferir un ampli ventall de cursos de diferents especialitats que recullin els interessos de les persones aturades del nostre municipi. Consulteu les accions formatives programades

Relació cursos 2023 Departament Promoció Econòmica Ajuntament d'Abrera.jpg

Més informació i inscripcions

Per formalitzar les inscripcions, podeu adreçar-vos directament al Departament de Promoció Econòmica en el nostre horari d’atenció a la ciutadania, de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i dimecres 16.30 h a 19 h, a través dels següents canals:

 • Presencialment a la primera planta del Mercat Municipal (C. de Martorell, 20)
 • Trucant al T. 93 770 01 02  
 • Per correu electrònic a promocioeconomica@abrera.cat  

 

Us informem de tota l'actualitat. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies