Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 18/07/2024 | 06:12 h

Abrera és solidària! Un any més, lliurem els lots de Nadal, amb la col·laboració de Creu Roja i Càritas Abrera

27/12/2022

Un any més, des de l'Ajuntament hem entregat lots de Nadal a les famílies del nostre municipi que reben ajuda d’aliments amb la col•laboració de Creu Roja i Càritas Abrera. El lliurament s'ha realitzat en diferents dates, a la nau de la Brigada Municipal, al carrer Sant Jaume, i a la Parròquia de Sant Pere del nostre municipi.


Els lots inclouen aliments bàsics i productes típics de Nadal. També dolços per als nens i nenes. L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, la regidora d'Acció Social, Giulia Mirto, el regidor de Gent Gran, Francisco Sánchez i la treballadora social, Pilar Sáenz, han efectuat els lliuraments dels lots a un centenar de famílies del nostre municipi i els hi han desitjat Bones Festes.

 

Lliurament dels lots de Nadal, amb la col·laboració de Càritas Abrera

 

La regidora d'Acció Social, Giulia Mirto, ha destacat que "un nadal més hem acompanyat al voluntariat de Creu Roja i de Càrites d’Abrera en la tradicional entrega de lots de nadal a les nostres famílies. Com sempre agraïm la confiança que ens fan les famílies durant tot l’any i agraïm la feina del voluntariat que també durant tot l’any dediquen el seu temps i esforç als altres de forma absolutament altruista. Des del Servei d’Acció Social seguirem impulsant totes aquelles polítiques que fomentin que ningú quedi enrere”.

 

Lliurament dels lots de Nadal, amb la col·laboració de Creu Roja

 

Giulia Mirto: "Agraïm la feina del voluntariat que durant tot l’any dediquen el seu temps i esforç als altres de forma absolutament altruista. Des del Servei d’Acció Social seguirem impulsant totes aquelles polítiques que fomentin que ningú quedi enrere".

 

Des de l'Ajuntament d'Abrera donem les gràcies a les entitats, i a les voluntàries i voluntaris per la gran tasca solidària que realitzen dia a dia, especialment en aquest any, en el qual ha estat necessari incrementar l'ajuda social per les conseqüències de la crisi sanitària.

 

Lliurament dels lots de Nadal, amb la col·laboració de Càritas Abrera

Molt bones festes a totes i tots!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies