Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 15/07/2024 | 00:06 h

Abrera amb l'esport! Felicitem els joves futbolistes abrerencs Aaron González, Rubén Aguilera i Marc Mena per haver estat convocats per la Selecció del Baix Llobregat. Enhorabona!

2/12/2022

Durant aquest mes de novembre, l’Àrea Esportiva de la Federació Catalana de Futbol de la Delegació del Baix Llobregat ha fet diverses convocatòries oficials amb la finalitat de dur a terme una sessió d’entrenament amb la Selecció Territorial Sub-13 Masculina del Baix Llobregat, amb l’objectiu d’afavorir la formació i la participació en les Trobades Territorials que es duran a terme properament. En aquesta ocasió, han convocat dos joves jugadors abrerencs, amb 12 anys: l’Aaron González, que juga al Pallejà Club de Futbol, i el Rubén Aguilera, de l’Agrupació Esportiva Abrera.

 

D'altra banda, el jugador de l'equip Benjamí A del Club Esportiu Futsal Abrera ha entrat a la llista final dels esportistes convocats en la selecció comarcal del Baix Llobregat de futbol sala, que el proper dissabte 10 i diumenge 11 de desembre disputaran a Blanes el Campionat Comarcal de seleccions. Des de l’Ajuntament d’Abrera els felicitem a tots ells i els encoratgem a seguir formant-se! Moltes felicitats!


L'Aroon i el Ruben s’enfronten amb els seus respectius equips, l’Agupació Esportiva Abrera i el Pallejà Club de Futbol, a la competició regular de Lliga a la 1a Divisió Infantil però, fora dels terrenys de joc, són companys a l’Institut Voltrera d’Abrera. De fet, una de les coses que més valoren de la pràctica del futbol és “la companyonia”, i també el “poder competir amb els altres clubs però sempre amb respecte cap als altres”.

 

"El que més ens agrada del futbol és la companyonia i poder competir amb els altres clubs, però sempre amb respecte cap als altres"

Felicitem els joves esportises abrerencs Aaron González i Rubén Aguilera per haver estat convocats als entrenaments de la Selecció Sub-13 del Baix Llobregat (2).jpeg

 

Els entrenaments s’han dut a terme al Camp Municipal de Les Grasses de Sant Feliu de Llobregat i, segons han explicat l’Aaron i el Rubén, ha estat “un entrenament com el del nostre club, amb la finalitat de fer una convocatòria per jugar un torneig i una competició per les comarques de tot Catalunya”. En declaracions a la nostra emissora municipal, Ràdio Abrera, el Rubén ha destacat que s’ha sentit “molt content i orgullós pel meu esforç”, mentre que l’Aaron ha apuntat que “ha sigut molt emocionant i molt xulo”. L’Aroon i el Rubén han coincidit en que “seria molt xulo poder jugar els dos a la convocatòria final”.

 

Rubén Aguilera: "M'he sentit molt content i orgulló pel meu esforç"; Aaron González: "Ha sigut molt emocional". Tots dos coincideiden que "seria molt xulo poder jugar els dos a la convocatòria final".

  • Podeu sentir L’Entrevista del Dia de Ràdio Abrera del dimarts 29 de novembre amb els joves futbolistes abrerencs Aaron González i Rubén Aguilera fent clic aquí i a l’enllaç que trobareu a la part inferior d’aquesta pàgina.

 

Felicitem els joves esportises abrerencs Aaron González i Rubén Aguilera per haver estat convocats als entrenaments de la Selecció Sub-13 del Baix Llobregat.jpeg

 

 

D'altra banda, el jugador de l'equip Benjamí A del Club Esportiu Futsal Abrera, Marc Mena, ha entrat a la llista final dels esportistes convocats en la selecció comarcal del Baix Llobregat de futbol sala de la seva categoria, que el proper dissabte 10 i diumenge 11 de desembre disputaran a Blanes el Campionat Comarcal de seleccions

A través del seu perfil d'Instagram el club ha felicitat el Marc i li han desitjat que gaudeixi de la seva convocatòria!

 

Marc Mena, jugador benjamí A Club Esportiu Futsal Abrera.jpg

 

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera felicitem els nostres joves futbolistes i els encoratgem a seguir formant-se! Moltes felicitats i endavant! Abrera amb l’esport i els i les nostres esportistes!

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera felicitem els nostres joves futbolistes i els encoratgem a seguir formant-se! Enhorabona!

  

Abrera amb l'Esport i amb els i les nostres esportistes!

  

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies