Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMECRES, 24/07/2024 | 03:14 h
  • Educació - Escola Bressol Món Petit

El divendres 18 de novembre, celebreu amb nosaltres el 20è aniversari de l'Escola Bressol Municipal Món Petit

15/11/2022

L'Escola Bressol Municipal Món Petit, és un centre que ofereix el servei d’escolarització amb diferents horaris, servei de menjador amb cuina pròpia i servei d’acollida. A més, ofereix suport psicopedagògic i organitza activitats de suport per a les famílies. És una escola inclusiva, respectuosa amb la diversitat, amb visió comunitària, coeducadora, col·laboradora amb l’entorn i respectuosa amb el medi ambient i la natura. Moltes felicitats a la nostra Escola Bressol Món Petit per aquests 20 anys d'activitat pels nostres petits i petites i les seves famílies!


Celebrem els 20 anys de la nostra Escola Bressol!

El proper divendres 18 de novembre a la tarda, tindrà lloc la celebració del 20è aniversari de l'Escola Bressol Municipal Món Petit d'Abrera. A les 16.45 h es farà la recepció de l'acte, seguida de la benvinguda a càrrec del nostre alcalde, Jesús Naharro, i de l'equip directiu del centre. Aprofitant el 20è aniversari i el nou projecte educatiu, estrenarem el nou nom de les aules durant la celebració de la festa.

 

A continuació, a partir de les 17.15 h dins del centre, es realitzarà l'obertura de l'exposició de l'evolució de l'escola en aquests 20 anys d'activitat. A més, es farà la presentació del projecte educatiu i una jornada de portes obertes.

 

A les 17.30 h al Parc de Can Morral es farà l'espectacle 'Les Caixes de Colors', a càrrec de la companyia Eventual BCN. També hi haurà berenar amb xocolatada amb melindros, fruita tallada i palets de pa. I a les 20 h finalitzarà l'acte. En cas de pluja, part dels actes programats dins aquesta commemoració, es faran al gimnàs de l’Escola Ernest Lluch.

 

Giulia Mirto, regidora d’Educació

La regidora d'Educació a l'Ajuntament d'Abrera, Giulia Mirto, ha explicat que “des de la Regidoria hem preparat conjuntament amb l’Escola Bressol Municipal Món Petit la celebració del 20è aniversari de la nostra escola. Us convidem que participeu d’aquesta jornada que comptarà amb diferents activitats per a tots els públics. Serà un dia de celebració amb la comunitat educativa que ho ha fet possible i ex-alumnes de l’escola. Hi esteu tothom convidats a conèixer i celebrar els 20 anys d’Escola Bressol Municipal a Abrera!

 

El divendres 18 de novembre, celebreu amb nosaltres el 20è aniversari de l'Escola Bressol Municipal Món Petit

 

 

20 anys d'activitat de l'Escola Bressol Municipal Món Petit

L’Escola Bressol Municipal Món Petit va començar a funcionar el curs 2002-2003, amb 8 aules (2 de I0, 3 de I1, 3 de I2) i una capacitat per a 112 infants. El curs 2006-2007, després d’una ampliació del centre amb dues aules, l’Escola Bressol va passar a tenir 10 aules (2 de I0, 4 de I1, 4 de I2) i una capacitat per a 148 infants. L’any 2018 es va fer l’ampliació del jardí.

 

En aquests 20 anys han estat 5 directores al capdavant del centre: Lídia Fosalba, Marta Lluís, Conxi Sierra, Anna Montoliu i Silvia Alcaraz (actual directora). El projecte educatiu ha anat canviant amb els anys, per tal d’adequar-se a noves metodologies, desenvolupant projectes d’innovació pedagògica amb l’objectiu de millorar la qualitat del servei.

 

Actualment, és un centre que ofereix el servei d’escolarització amb diferents horaris, el servei de menjador amb cuina pròpia i el servei d’acollida. A més, ofereix suport psicopedagògic i organitza activitats de suport per a les famílies. La Món Petit és una escola inclusiva, respectuosa amb la diversitat, amb visió comunitària, coeducadora, col·laboradora amb l’entorn i respectuosa amb el medi ambient i la natura. És Escola verda des de l’any 2020.

 

Escola Bressol Municipal Món Petit D'Abrera

Escola Bressol Municipal Món Petit D'Abrera


Actualment, és un centre que ofereix servei d’escolarització, servei de menjador amb cuina pròpia i servei d’acollida. A més, ofereix suport psicopedagògic i organitza activitats de suport per a les famílies. És una escola inclusiva, respectuosa amb la diversitat, amb visió comunitària, coeducadora, col·laboradora amb l’entorn i respectuosa amb el medi ambient i la natura.

En aquest curs 2022-2023 tenim a l'Escola Bressol Món Petit, un equip format per 23 persones (directora, coordinadora pedagògica, educadors/es, administrativa i personal de cuina i neteja), un equip molt consolidat i entregat a donar el millor servei pel benestar dels 121 infants matriculats i de les seves famílies amb les que treballa molt estretament. També compta amb el Consell Escolar de Centre (òrgan de participació de la comunitat escolar) i una nova AFA, recentment constituïda, l’associació de famílies formada per un grup de mares que de forma voluntària dur a terme diferents iniciatives per donar suport al centre.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  •  Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies