Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 19/07/2024 | 19:37 h

El Casal de Joves d'Abrera, no s'atura! Bona acollida de les darreres activitats organitzades pel Servei de Joventut! Gràcies a totes i tots!

31/10/2022

Al llarg d’aquest mes d’octubre, des del Servei de Joventut de l'Ajuntament d'Abrera i el Casal de Joves del nostre municipi s'han organitzat diferents activitats tan variades com divertides, amb molt bona acollida per part del jovent abrerenc. És el cas dels tallers d’art 3 D i de danses urbanes i Hip-hop i la sortida al Parc del Tibidabo de Barcelona.


El Casal de Joves no s’atura i aquest mes ha tornat a oferir un munt d’activitats gratuites i de bon rollo, dirigides a tots els gustos i edats que tenen un únic denominador comú, passar-ho d’allò més bé!


Descoberta del Casal de Joves

Després de dos anys sense poder realitzar la descoberta del Casal de Joves, a causa de la Covid-19, per fi, hem reprès l'activitat amb l'alumnat de primer d'ESO de l'Institut Voltrera. En la descoberta del casal, convidem als i les joves de primer d'ESO a què ens puguin conèixer, que coneguin les instal·lacions de l'espai i els serveis que tenen a la seva disposició. Aprofitant la trobada, els hi oferim un taller de tècniques d'estudi, on se'ls dona eines perquè aprenguin organitzar-se, a estudiar pels exàmens, etc.
 
Finalment, els i les joves fan una dinàmica anomenada "Digues la teva", on tenen l'oportunitat de fer propostes de tallers, activitats i sortides que els hi agradaria fer amb el Casal de Joves.
 
Aquestes han estat algunes de les valoracions de l'alumnat de primer d'ESO de l'Institut Voltrera que ha participat a la descoberta del casal, i les podeu escoltar a la part inferior d'aquesta pàgina:
 • M'ha agradat molt les tècniques d'estudi perquè crec que són molt bones per estudiar el dia a dia, i el taller de propostes al Casal de Joves ha estat molt bona idea i espero que es puguin complir tots els desitjos que hem posat.
 • A mi m'ha agradat molt el Casal de Joves per totes les activitats que es fan i que es podran fer.
 • El Casal de Joves ha estat molt guay per poder venir amb els nostres amics i amigues.
 • Lo de les tècniques d'estudi m'ha semblat molt útil perquè es poden utilitzar per ser millors estudiants, i al Casal de Joves, lo del mural de les propostes m'ha semblat molt divertit perquè poden fer propostes no només per la gent que es vol apuntar i també per altres persones, i el Casal de Joves també em sembla un espai molt divertit perquè poden venir amb els nostres amics i amigues i podem gaudir d'una estona lliure.
 

Activitat 'Descoberta del Casal' organitzada pel Servei de Joventut i el Casal de Joves d'Abrera

 

Sortida al parc del Tibidabo

El dissabte 22 d'octubre passat, vam gaudir d'un fantàstic dia al parc d'atraccions del Tibidabo amb els i les joves del Casal de Joves d'Abrera. Amb més de 120 anys d’història, el Tibidabo forma part de l’oci i  la cultura barcelonina. Un lloc únic per viure una experiència màgica envoltat/da pels teus amics i amigues.
 
Ho vam passar molt bé!!!! Gràcies a tots i totes les persones que van venir, per la vostra participació i per fer-ho tot tan fàcil i divertit. Ens motiveu molt a continuar preparant sortides amb vosaltres!

Sortida del Casal de Joves d'Abrera al parc del Tibidabo

 

Taller de Hip-hop i danses urbanes

El mes d’octubre continuem amb els tallers de Hip-hop i danses urbanes per no perdre el ritme.  Ja comença a ser un clàssic dins les nostres activitats. Davant l’èxit de tallers anteriors, continuem oferint el taller de danses urbanes i Hip-hop, aquest cop a l’Hotel d’Entitats (plaça de les Escoles Velles, 1). El taller es divideix en dos grups: el grup dels dimarts ( de 18 h a 20 h) i el grup dels dimecres (de 17.30 h a 19.30 h ).

 

TOTS ELS DIMARTS DE 18 A 20 h I ELS DIMECRES DE 17.30 A 19.30 h 

Taller d’instrucció i perfeccionament de danses urbanes i Hip-hop. Aprèn i descobreix noves coreografies. Cal inscripció prèvia al Casal de Joves.

 

Atenció Joves! Obrim les inscripcions per les activitats programades al Casal de Joves durant aquest mes d’octubre. No “t’apalanquis”!

 

TOTS ELS DIMECRES A PARTIR DEL 5 D'OCTUBRE

TALLER D'ART 3D

HORA: 17.30 h - 19.30 h

 

T’agrada l’art i gaudeixes amb les noves tecnologies? Vine a fer màgia amb nosaltres i fes que les teves obres d’art cobrin vida. Treu l’artista que hi ha en tu i fes realitat els teus somnis amb aquest taller trimestral tan supressiu com original. T’esperem! Cal inscripció prèvia al Casal de Joves.

 

Atenció Joves! Obrim les inscripcions per les activitats programades al Casal de Joves durant aquest mes d’octubre. No “t’apalanquis”!

                          

 

Informació a l'Institut Voltrera

D'altra banda, a partir de la setmana del 7 de novembre, des del Servei de Joventut i el Casal de Joves d'Abrera, començarem a visitar l'alumnat de l'Institut Voltrera i ens instal·larem al pati del centre per oferir informació als i a les joves. 

 

El Casal de Joves, punt de trobada

 

El Casal de Joves, ubicat al Centre Polivalent d'Abrera, és el punt de trobada municipal pels i les joves d'Abrera d'entre 12 i 35 anys. Es tracta d'un equipament viu, obert i participatiu, on les activitats i propostes que es desenvolupen sempre es fan a partir de les inquietuds i aficions de la majoria.

 • Horari: de dilluns a divendres de 17.00 h a 20.00 h
 • Serveis que oferim: 
  • Cursos i tallers joves gratuïts mitjançant el carnet del casal de joves
  • Participació juvenil en l'organització d'activitats joves
  • Punt d'informació juvenil i assessorament personalitzat (cerca de feina, formació, habitatge, beques, etc)
  • Dinamització d' associacions juvenil i grups informals
  • Oferim espais per estudiar (Ordinador i Wi-fi gratuït)
  • Espai de trobada pels i les joves
  • Oferim buc d' assaig

Contacteu amb el Servei de Joventut!

Podeu contactar amb el departament de Joventut a través de diversos canals:

 • PIJ La Garsa a l'email ejpolivalent@abrera.cat o al telèfon T.686 253 157
 • Al Casal de Joves, a la pl.del Rebato 1, de dilluns a divendres de 17 h a 20 h, trucant al telèfon T.93 770 43 34 i a l'email joventut@abrera.cat
 • A l'Instagram del Casal de Joves d'Abrera@casaldejovesabrera

Joventut - Casal de Joves (centre polivalent)

 

 Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


 • Logo Facebook
 • Logo Twitter
 • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies