Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 25/02/2024 | 07:10 h
 • Campionat de Catalunya Ball Esportiu - Loli Blanco i Jose Maria Rodríguez
 • Club Frontenis Abrera - Matinal infantil i jove 22-10-22
 • AE Abrera - Resultats partits disputats dissabte 22 i diumenge 23 d'octubre de 2022

  + 8

 • Club Frontenis Abrera -Semifinal Campionat Catalunya per Equips 2022
 • Club Frontenis Abrera -Semifinal Campionat Catalunya per Equips 2022 (2)
 • Campionat de Catalunya Ball Esportiu - Loli Blanco i Jose Maria Rodríguez 2
 • agenda esports
 • Abrera Gimnàstic Club (2)
 • Frontenis
 • Futbol Sala
 • banner pilota futbol

Abrera amb l'esport! La parella abrerenca formada per Loli Blanco i Jose Maria Rodríguez, es proclama campiona en salsa i sotscampiona en bachata al Campionat de Catalunya de Ball Esportiu 2022. Enhorabona!

I consulteu els resultats del cap de setmana i les activitats del dissabte 22 i diumenge 23 d'octubre facilitats per les entitats esportives abrerenques

24/10/2022

Abrera amb l'esport! Els professors de balls caribenys de l'entitats abrerenca Pas a Pas, Loli Blanco i Jose María Rodríguez, s'han proclamat campions de salsa i sotscampions de bachata al Campionat de Catalunya de balls esportiu celebrat dissabte 15 i diumenge 16 d'octubre a Platja d'Abrera. Des de l'Ajuntament els donem la nostra enhorabona!

 

D'altra banda, a continuació també podeu consultar els resultats de les competicions esportives del cap de setmana facilitades per l'Agrupació Esportiva Abrera, el Club Bàsquet Abrera, el Club Esportiu Futsal Abrera i el Club Frontennis Abrera, dels partits diputats el passat cap de setmana del dissabte 22 i el diumenge 23 d'octubre de 2022, així com la matinal per a joves als frontons municipals.


Associació Cultural Pas a Pas

Dissabte 15 i diumenge 16 d’octubre es va celebrar a Platja d’Aro el Campionat de Catalunya de Ball Esportiu de balls estandards i llatins. La parella formada pels professors de balls caribenys de l’entitat abrerenca Pas a Pas, Loli Blanco i Jose Maria Rodríguez, es va classificar en primera posició en la modalitat de salsa, i van ser segons a bachata, en categoria sènior, que va competir juntament amb la cateogira d'adults.

 

Loli Blanco ha fet una valoració molt positiva: “Estem molt contents perquè ens van ajuntar les dues categories. Nosaltres som sènior i no és fàcil guanyar a gent de vint anys. Quedar primers en salsa i segons en bachata en un campionat on hi havia gent de vint anys és per estar contents. Jo crec que ha estat dels millors dies que hem ballat. Vam ballar super bé i estàvem tant satisfets de com havíem ballat que el resultat quasi ens era igual, però vam ser primers en salsa i segons en bachata!”

 

Campionat de Catalunya Ball Esportiu - Loli Blanco i Jose Maria Rodríguez 2.jpeg

 

 

Club Frontenis Abrera

Aquest cap de setmana dues parelles del Club Frontenis Abrera han disputat la Fase Final del Campionat de Catalunya de Frontennis per equips 2022. Segons ha informat el club abrerenc, dissabte 22 d'octubre a les 11:30 l'equip Abrera A s'enfrontava al Club Natació Terrassa A, en la que era la segona semifinal.  En el primer partit, Raúl Cots i Aitor Tena (Abrera), s'enfrontaven a Cristian Viñaràs i Víctor Morenes, del Natació. El primer set semblava que seria clarament pels del natació, però una gran remuntada i sobre la botzina, els d'Abrera s'anotaven el punt que els posava a dos de distància. Amb el temps ja esgotat, Aitor feia un impensable punt doble, que empatava el set. No obstant, en el punt pel desempat, el set anava pels de Terrassa per 14 a 13. Potser pel desànim de perdre el set a última hora, el segon, no va tenir color i els del Natació és van imposar per un contundent 15-3.

Club Frontenis Abrera -Semifinal Campionat Catalunya per Equips 2022 (2).jpg

En el segon partit, José Cuesta i Jonathan Alonso d'Abrera, s'enfrontaven a la parella del Natació formada per Àlex Navarro i Dani López. El primer set, molt ajustat, va acabar en esgotar-se els 20 minuts reglamentaris, acabant 14 a 12 per Abrera. No obstant, el segon era clar per als del Natació per 6 a 15. Tot i haver de jugar el set del desempat, Abrera ja estava fora de la final, per la diferència de tantos. Potser per això, el set de desempat va acabar 1-10 per als del Natació.

Club Frontenis Abrera -Semifinal Campionat Catalunya per Equips 2022.jpg

En l'altra semifinal, l'Igualada s'imposava clarament al Sant Martí de Sesgueioles per 2 set a 0. Diumenge 23  d'octubre, en la final, el Natació Terrassa, s'imposava de forma clara, guanyant els dos partits per 2 serà a 0 al Igualada, proclamant-se Campió d eCatalunya per Equips de 2022.

 

D'altra banda, dissabte 22 d'octubre, de 9.00 h a 14.00 h, a les pistes municipals, el Club Frontenis Abrera va organitzar una matinal de frontenis adreçada a joves d’entre 12 a 17 anys perquè coneguin l’esport, a la qual van participar un total de 6 infants i joves. Properament, des del club abrerenc tornaran a convocar, amb major difusió, als joves d'Abrera i rodalies, per què vinguin a conèixer l'esport.

Club Frontenis Abrera - Matinal infantil i jove 22-10-22.jpg

  

Des del club també treballen en el Torneig del Pernil 2022 i en l'inici de la nova temporada. Per conèixer tots els detalls podeu escoltar L'Entrevista del Dia de Ràdio Abrera del dijous 20 d'octubre de 2022 amb l'Isidre Ricard i l'Aitor Tena, del Club Frontenis Abrera, fent clic aquí.

 

 

Agrupació Esportiva Abrera

AE Abrera - Resultats partits disputats dissabte 22 i diumenge 23 d'octubre de 2022.jpg 

 

Podeu consultar el detall de tots els resultats i veure totes les fotografies de les competicions de l'Agrupació Espotiva Abrera al seu perfil d'Instagram al que podeu accedir fent clic aquí

 

  

Club Bàsquet Abrera  

Podeu consultar tota l'actualtiat del Club Basquet Abrera al seu perfil d'Instagram fent clic aquí.  

 

    

Club Esportiu Futsal Abrera  

Podeu consultar el detall de tots els resultats i veure totes les fotografies de les competicions del Club Esportiu Futsal Abrera al seu perfil d'Instagram al que podeu accedir fent clic aquí

   

Club d'Atletisme d'Abrera

Podeu consultar tota la informació de l'entitat al perfil d’Instragram del Club d’Atletisme d’Abrera fent clic aquí.

 

Gaudim, un any més, de la Cursa Abrera Corre D9, una de les fites esportives més important del nostre calendari! Gràcies, Abrera!

 

   

Abrera Club Ciclista

Per estar informats de les activitats que realitza l'Abrera Club Ciclista podeu consultar el seu perfil d'Instagram fent clic aquí.

 

Abrera amb l'esport! Èxit de participació en la 2a Cursa Vila d'Abrera, organitzada per l'Abrera Club Ciclista

 

 

Abrera Gimnàstic Club

Podeu consultar el detall de tots els resultats, les informacions més destacades del club i veure totes les fotografies de les competicions de l'Abrera Gimnàstic Club al seu perfil d'Instagram al que podeu accedir fent clic aquí.

 

Abrera Gimnàstic Club (2).jpeg
 

Abrera, amb l'esport!  Donem suport a les nostres entitats esportives!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies