Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIJOUS, 18/07/2024 | 06:13 h

Protecció Civil d'Abrera, reconeguda per la seva tasca de servei a la societat

En la celebració del Dia de la Protecció Civil de Catalunya 2022

2/11/2022

El dissabte 15 d'octubre, la seu de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), a Mollet del Vallès, va acollir la celebració del Dia de la Protecció Civil de Catalunya 2022, que va incloure el lliurament de diverses  distincions en matèria de protecció civil. L'Associació de Voluntaris/res de Protecció Civil d'Abrera va rebre el diploma de reconeixement a la seva tasca constant de servei a la societat. Des de l'Ajuntament d'Abrera felicitem a l'entitat del nostre municipi. Enhorabona! 


Homenatge a tot el voluntariat de Protecció Civil de Catalunya
Amb aquest lliurament de diplomes es fa extensiu a tot el voluntariat de Protecció Civil de Catalunya el reconeixement de la Creu de Sant Jordi 2021, atorgada a l’Associació d’Argentona, que va ser la primera registrada a Catalunya, per la seva tasca de servei a la societat en situacions de risc i d'emergència, com ara durant la pandèmia.

 
 

Vocació de servei a la ciutadania
L'esdeveniment, que va reunir a 400 persones, va comptar amb l'assistència de la regidora de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Guadalupe Marcos, i representants de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Abrera.
 
Guadalupe Marcos ha felicitat l'entitat i ha posat en relleu "la gran tasca altruïsta que desenvolupen al nostre municipi els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil d'Abrera, que treballen de forma coordinada amb la nostra Policia Local. Moltes gràcies a totes i tots els voluntaris per la vostra vocació de servei a la ciutadania".
 
Guadalupe Marcos: 'Felicitem els voluntaris i voluntàries de Protecció Civil d'Abrera per la gran vocació de servei a la ciutadania'.
 
Protecció Civil d'Abrera, reconeguda per la seva tasca altruista i solidària de servei a la societat
 

Punt de trobada i reconeixement
La celebració del Dia de la Protecció Civil de Catalunya sorgeix de la voluntat d’esdevenir un punt de trobada i de reconeixement per a totes aquelles persones i organitzacions que treballen per millorar en la gestió de les emergències i reduir-ne l’impacte a la societat.

El sistema de protecció civil de Catalunya està integrat per les administracions públiques, pels serveis d’autoprotecció de les activats generadores de risc o vulnerables i pel voluntariat de protecció civil. La Generalitat de Catalunya i els municipis som les administracions públiques catalanes competents en la matèria de protecció civil, amb el suport dels consells comarcals.
 
A tots els nostres voluntaris i voluntàries, moltes gràcies!
 


Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

Canals Comunicació Ajuntament faldó

 

 

  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies