Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 19/07/2024 | 20:52 h

A Abrera hem gaudit de la Setmana de la Gent Gran, amb molt bona acollida i èxit de participació en la trentena d'activitats

Més de 450 persones inscrites a la Caminada de la Gent Gran, que enguany ha tingut dos itineraris, de 6,5 i 2,5 Km.

3/10/2022

A Abrera cuidem la nostra Gent Gran i la mantenim activa! Un any més, a Abrera hem tornat a gaudir de la Setmana de la Gent Gran, enguany ja sense restriccions sanitàries. Del dilluns 26 de setembre al diumenge 2 d'octubre hem comptat amb una àmplia oferta d'activitats i taller gratuïts, adreçats per a persones de més de 60 anys, amb molt bona acollida i èxit de participació.  Des de l’Ajuntament d’Abrera continuem impulsant, promovent i fomentant la vida activa i saludable de la nostra gent gran. Gràcies a tothom per la participació i la bona acollida!


Enguany hem tornat a commemorar la Setmana de la Gent Gran, amb un programa amb una àmplia oferta d'activitats i tallers. Des del dilluns 26 de setembre i fins al diumenge 2 d’octubre, hem organitzat diferents propostes, totes gratuïtes, que s'han dut a terme al nostre municipi.

 

Des de la Regidoria de la Gent Gran del nostre Ajuntament hem organitzat la Setmana de la Gent Gran amb la col·laboració de la Junta del Casal de la Gent Gran d'Abrera, Centre Excursionista d'Abrera, Protecció Civil d'Abrera, Policia Local d'Abrera, Creu Roja del Baix Llobregat Nord i l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Baix Llobregat. Moltes gràcies a tothom!

 

A Abrera hem tornat a commemorar la Setmana de la Gent Gran, amb un programa amb una àmplia oferta d'activitats i tallers gratuïts

A Abrera hem gaudit de la Setmana de la Gent Gran, amb molt bona acollida i èxit de participació en la trentena d'activitats. Taller de Risoteràpia al Casal de Can Vilalba. Taller de Risoterapia. Casal de la Gent Gran, nucli urbà.

A Abrera hem gaudit de la Setmana de la Gent Gran, amb molt bona acollida i èxit de participació en la trentena d'activitats


Valoracions molt positives


Jesús Naharro, alcalde

“Estamos muy contentos de que hoy en la caminata popular en homenaje a la Setmana de la Gent Gran, hayamos hecho por primera vez dos rutas; una más breve con un recorrido urbano que no llegaba a 3 km y otro recorrido en la zona de Cal Garrigosa que superaba los 6 km. Ha habido una participación masiva, bien ordenada donde hemos podido disfrutar de una caminata chula, de un día maravilloso recorriendo nuestros parajes naturales, parques y calles. Y dónde hemos podido dar ‘cloenda’ a la Setmana de la Gent Gran, donde el eje principal son nuestras personas mayores. Una semana llena de actividades, donde hemos podido hacer acompañamiento de la salud emocional y física y ocuparnos de los nuevos retos de nuestras personas mayores; eje principal de nuestra ciudadanía y municipio. Muy contentos de poder disfrutar de esta caminata y lo hemos pasado todos muy bien".

 

Francisco Sánchez, regidor de Gent Gran

“Ha sido un día espléndido, hemos disfrutado de la compañía de la Gent Gran. Como novedad este año hemos hecho dos circuitos, dos rutas: una más larga y exigente y otra más corta para las personas que se ven un poco más impedidas. Estamos muy satisfechos porque han salido las dos estupendamente. Las personas que han participado lo han disfrutado. Satisfacción también por toda esta semana llena de actividades, con una afluencia de público exagerada. Satisfecho y agradecido por el enorme trabajo que han hecho los y las técnicas del Ayuntamiento de Abrera. Y esto no para aquí, continuamos con muchas actividades a lo largo de este curso 2033/23”.

 

Antonia Luna, Junta del Casal de la Gent Gran d'Abrera

“Lo de hoy ha sido fenomenal, ha habido mucho ambiente, la gente se ha ido contenta. Nos hemos comido todos los bocadillos y hemos pasado una mañana fabulosa”.

 

Carme, Centre Excursionista d'Abrera

“Sóc la Carme, soc d’Abrera i estic col·laborant amb el Centre Excursionista. Aquest any m’ha semblat molt xulo que la caminada tingués dos itineraris i l'organització com sempre molt bé".

A Abrera hem gaudit de la Setmana de la Gent Gran, amb molt bona acollida i èxit de participació en la trentena d'activitats


Diversitat de propostes amb una gran acollida

La nostra gent gran ha acollit molt positivament les activitats, amb tallers de risoteràpia, de relaxació, d’alimentació saludable, musicoteràpia i realitat virtual, ball en línia, gimnàstica dolça, cinefòrum, i també hem pogut gaudir de diferents xerrades sobre subministraments a la llar, economia domèstica, mobilitat segura i salut.

Les actitivats, gratuïtes i limitades, han tingut lloc al Casal de la Gent Gran del nucli urbà, al Casal de Santa Maria de Vilalba i al Casal Social de Can Vilalba. Aquestes són les activitats que hem dut a terme amb una alta participació:

 
DILLUNS 26 DE SETEMBRE

Al matí, vam gaudir de les activitats de Ball en línia, al Casal de la Gent Gran del nucli urbà d'Abrera; un Taller Risoteràpia, a la Sala del Casal de Santa Maria de Vilalba; un altra Taller Risoteràpia, a la Sala del Casal Social de Can Vilalba. I A la tarda, va tenir lloc una sessió de Cinefòrum, al Casal de la Gent Gran del nucli urbà d'Abrera.

 

DIMARTS 27 DE SETEMBRE

Les activitats van continuar el dimarts al matí amb un Taller de Risoteràpia al casal de la Gent Gran del nucli urbà d'Abrera; un Taller de Relaxació, al Casal de la Gent Gran del nucli urbà  d'Abrera; i a la tarda, una xerrada de Subministraments a la llar, al Casal de la Gent Gran del nucli urbà d'Abrera.

 

DIMECRES 28 DE SETEMBRE

La Setmana de la Gent Gran va incloure el dimecres 28 de setembre al matí dues sessions de Gimnàstica dolça, a la Pista Santa Maria de Vilalba; una classe de Ball en línia, al Casal de la Gent Gran del nucli urbà d'Abrera; un Taller d'Alimentació Saludable, al Casal de la Gent Gran del nucli urbà d'Abrera. I a la tarda, una xerrada sobre Economia domèstica, al Casal de la Gent Gran del nucli urbà d'Abrera.

DIJOUS 29 DE SETEMBRE

Al matí, va tenir lloc una Xerrada sobre Mobilitat segura, al Casal de la Gent Gran del nucli urbà d'Abrera. I a la tarde, dues sessions de Taller de Realitat Virtual, al Casal de la Gent Gran d'Abrera del nucli urbà d'Abrera.

 

 DIVENDRES 30 DE SETEMBRE

Les activitats de la Setmana de la Gent Gran van seguir el divendres 30 de setembre al Casal de la Gent Gran del nucli urbà amb una sessió de Ball en línia i una Xerrada de Salut, al matí, i una sessió de Musicoteràpia a la tarda.

 

A Abrera hem gaudit de la Setmana de la Gent Gran, amb molt bona acollida i èxit de participació en la trentena d'activitats. Taller de Risoteràpia al Casal de Can Vilalba. Taller de Risoterapia. Casal de Santa Maria de Vilalba


Més de 450 persones inscrites a la Caminada de la Gent Gran

Per culminar la setmana, i com ja ve essent habitual, des de la Regidoria de Gent Gran del nostre consistori hem organitzat la Caminada de la Gent Gran, que ha tingut lloc el diumenge 2 d’octubre al matí, que ens ha portat a recórrer i conèixer millor el nostre poble i el seu entorn. Enguany hem celebrat la 23a edició de la Caminada, una activitat intergeneracional oberta a la participació de tohtom.

 

Més de 450 persones s'han inscrit a la Caminada de la Gent Gran, que enguany ha tingut dos itineraris, de 6,5 i 2,5 Km, amb inici i final a la plaça de Pau Casals. Aquest anym des de la Regidoria de Gent Gran hem obsequiat els i les assistents amb una samarreta commemorativa blava, que han omplert els carrers de color!

Per acabar, una exhibició de sevillanes i de ball en línia, dirigida per la Chus Gómez, va posar punt final a les activitats del matí i de la Setmana de la Gent Gran. Moltes gràcies a tothom!

 

La 23a Caminada de la Gent Gran enguany ha presentat dos intineraris per recórrer i conèixer millor el nostre municipi.

A Abrera hem gaudit de la Setmana de la Gent Gran, amb molt bona acollida i èxit de participació en la trentena d'activitats


Per a més informació, podeu contactar amb el Casal de la Gent Gran per telèfon:

  • Trucant al T. 93 770 18 12 o 628 47 82 91
  • Enviant WhatsApp al: 628 47 82 91

 

Per un envelliment actiu, a Abrera hem celebrat la Setmana de la Gent Gran. Moltes gràcies a tothom!

  

A Abrera cuidem la nostra gent gran!

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies