Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DISSABTE, 18/05/2024 | 08:42 h
 • Lliurem els premis de la 24a edició del Concurs de Teatre Amateur Vila d’Abrera i gaudim de l'estrena de 'El miracle d'Anna Sullivan' a càrrec del grup teatral Illets d'Abrera
 • Cartell Els Illets d'Abrera - El miracle d'Anna Sullivan - 9 d'octubre a la Sala Municipal
 • Tot a punt per iniciar la 24a edició del Concurs de Teatre Amateur Vila d’Abrera! 'Somnis de Teatre'

A Abrera som Cultura! Els Illets d'Abrera presenten novament l'obra 'El miracle d'Anna Sullivan' a la Sala Municipal

29/9/2022

La companyia teatral dels Illets d'Abrera i l'Ajuntament d'Abrera han decidit programar una nova funció de l'espectacle "El miracle d'Anna Sullivan" el dissabte 9 d'octubre a la Sala Municipal (ps. Telefònica s/n), després de l'èxit que va tenir com a clausura del Concurs de Teatre Amateur.


Des de l'Ajuntament d'Abrera volem posar en valor la tasca dels Illets d'Abrera amb la seva obra "El miracle d'Anna Sullivan", basada en fets reals

El grup teatral Illets d'Abrera va estrenar l'obra "El miracle d'Anna Sullivan" en la cloenda i lliurament de premis del Concurs de Teatre Amateur Vila d'Abrera d'enguany, amb un gran èxit de públic. Trobareu tota la informació sobre la funció i els premis del concurs fent clic aquí.

 

El regidor de Cultura, Francisco Sánchez, ha destacat que “este mes de octubre celebramos las Jornada Europeas de Patrimoni, donde hemos planteado conferencias, visitas e infinidad de actividades. También el 9 de octubre volveremos a disfrutar de la obra de teatro dels Illets d’Abrera con “EL miracle d’Anna Sullivan”. Y el día 29 de octubre, la Comisión de Halloween ha diseñado una noche de terror que no nos podemos perder porque será terriblemente terrorífica. El día 23 de octubre Abrera Sardanista nos ha preparado una tarde de sardanas en la plaza Rafael Casanova. Os esperamos".

 

Lliurem els premis de la 24a edició del Concurs de Teatre Amateur Vila d’Abrera i gaudim de l'estrena de 'El miracle d'Anna Sullivan' a càrrec del grup teatral Illets d'Abrera

 

Basada en fets reals, "El miracle d'Anna Sullivan" explica l'història de l'Anna Sulllivan, professora amb una infància traumàtica, tracta d’educar una nena sorda, cega i muda. Un fosc complex de culpabilitat, per la mort del seu germà, impulsa la pedagoga a redimir-se mitjançant l’educació de la nena.  

Quan arriba a la casa on viu la Helen Keller, es troba amb una família que l’ha criat en unes condicions de protecció extrema, i percep la incapacitat dels pares per poder educar-la. La petita és considerada com una desgràcia de la natura, amb la qual és impossible tenir cap mena de contacte comunicatiu eficaç. Tan sols la mare manté una lleu esperança. Helen, per la seva banda, viu en un món propi completament aliè i no sap com trencar aquesta bombolla fins que arriba l’Anne Sullivan, qui amb molta paciència, rigor i disciplina s’encarregarà de la seva educació.  Però realment, per a que la Helen pugui arribar a comunicar-se… cal un veritable miracle.  

 

 

Adquiriu les vostres entrades!

 • Adquiriu la vostra entrada a la part inferior d'aquesta pàgina o clicant aquí. 

  Poden acollir-se als preus reduïts els majors de 60 anys, menors d’11 a 18 anys, ciutadans en situació d’atur, veïns i veïnes amb diversitat funcional, o amb carnet de la Biblioteca. 

  Entrada General - 4,50 €

  Entrada Reduïda - 2,50 €

  Menors de 0 a 10 anys - Entrada Lliure

 

Cartell Els Illets d'Abrera - El miracle d'Anna Sullivan - 9 d'octubre a la Sala Municipal.jpg

 


Programació teatral de tardor

Des de l'Ajuntament d'Abrera volem posar en valor la tasca dels Illets d'Abrera, programant-los aquesta tardor, juntament amb els guanyadors del concurs de teatre amateur d'enguany, Els Carlins de Manresa, amb la seva obra "Somnis de Teatre", que tornarà a la Sala Municipal el pròxim diumente 13 de novembre.

 

 

Gaudim de la 24a edició del Concurs de Teatre Amateur Vila d’Abrera! Diumenge 1 de maig. Somnis de teatre

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies