Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 19/07/2024 | 20:30 h

Participem en el lliurament de premis de la 12a Pujada Santa Maria de Vilalba – Ullastrell, 7è Memorial Lluís Costa

13/9/2022

Aquest cap de setmana ha tornat al nostre municipi una de les proves automobilístiques més importants del nostre entorn, la 12a Pujada Santa Maria de Vilalba – Ullastrell i 7è Memorial Lluís Costa, que enguany s'ha celebrarà el divendres 9 i el dissabte 10 de setembre. La prova començava al barri abrerenc de Santa Maria de Vilalba i finalitzava al municipi veí d'Ullastrell.

 

El nostre alcalde, Jesús Naharro, i l'alcalde d'Ullastrell, Josep Puig, han estat els encarregats de lliurar els premis als guanyadors d'aquesta prova, puntuable per al Campionat de Catalunya. Felicitem a tots els participants i a l'organització de l'esdeveniment!


El soroll dels motors i l'olor de gasolina i goma cremada ha tornat al nostre municipi! Aquest dissabte 10 de setembre ha tingut lloc una de les proves automobilístiques més rellevants del nostre entorn, la 12a Pujada Doga Santa Maria de Vilalba – Ullastrell i 7è Memorial Lluís Costa, en una prova que comença al barri abrerenc de Santa Maria de Vilalba i finalitza al municipi veí d’Ullastrell. 

 

Participem al lliurament de premis de la 12a Pujada Santa Maria de Vilalba – Ullastrell, 7è Memorial Lluís Costa

 

Els preparatius es van encetar el divendres 9 de setembre a les 19 h a Ullastrell, on es va fer l’entrega de la documentació i les verificacions tècniques dels vehicles. Dissabte 10 de setembre, després del lliurament de la documentació i les verificacions tècniques, i un cop publicada llista de vehicles autoritzats al Tauló Oficial d’Anuncis, a partir de les 10 h es van realitzar un total de 3 mànegues oficials d’entrenaments, i a continuació, 2 mànegues oficials de cursa, a la carretera BV-1202.

 

Participem al lliurament de premis de la 12a Pujada Santa Maria de Vilalba – Ullastrell, 7è Memorial Lluís Costa

 

Ja a la tarda es van conèixer les Classificacions Oficials que podeu consultar fent clic aquí i l'esdeveniment va finalitzar amb l’Entrega de Premis a la rotonda de la BV-1202, a càrrec del nostre alcalde, Jesús Naharro, i l'alcalde d'Ullastrell, Josep Puig, acompanyats per l'organitzador de la 12a Pujada Santa Maria de Vilalba - Ullastrell, Lluís Costa. Les valoracions per part de tots ells han estat molt positives!

 

Jesús Naharro, alcalde d'Abrera

 

"Hacemos una valoración muy positiva de esta cursa, en la cual se compite, se conoce el territorio, y en la que muchos coches de competición, de diferentes categorías, unen el núcleo de Santa Maria de Villalba de Abrera y Ullastrell, en una carrera que trae diferentes coches y personas de todo el país que vienen a competir, a celebrar y a pasar una jornada divertida des de la seguridad. Hoy celebramos esta nueva edición del Memorial Lluís Costa y deseamos que el año que viene la podamos también disfrutar. Todo el público asistente hemos podido ver la competición, los coches bien preparados y ha sido una jornada interesante y super divertida”.

 

Josep Puig, alcalde d'Ullastrell

 

"Estem molt contents, i volem agrair molt a l’organització i a tots els participants perquè ha estat un dia molt intens, de molta gasolina, i tot ha anat perfecte. S’han omplert els carrers d’Ullastrell i, per tant, molt contents de poder repetir amb aquesta prova. Nosaltres, per part de l’Ajuntament d’Ullastrell, i segur que també per part de l’Ajuntament d’Abrera, estem al costat dels organitzadors i allà on vulguin arribar, estarem al seu costat.

 

Lluís Costa, organitzador de la Pujada Doga Santa Maria de Vilalba – Ullastrell i 7è Memorial Lluís Costa

 

"La valoració ha estat un 10 en tot: en serveis que hem tingut des de l’Ajuntament, la gent del públic, l'organització i també els pilots que hem tingut. Ha sortit tot perfecte. Hem tingut algun accident, però s’ha solucionat ràpidament i la veritat és que molt bé”.

 

Podreu consultar tota la informació referent a la 12a Pujada Santa Maria de Vilalba - Ullastrell i 7è Memorial Lluís Costa a través del link que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina, o clicant aquí.

 

 

12a Pujada Doga Santa Maria de Vilalba - Ullastrell

 

Memorial Lluís Costa, passió per l'esport de motor

La Pujada Santa Maria de Vilalba- Ullastrell es va celebrar per primera vegada l’any 2002 i es va fer consecutivament fins al 2006. Lluís Costa, president de la Comissió de Muntanya de la Federació Catalana d’Automobilisme en aquell moment, en fou el precursor. L’any 2016, amb la mort de Costa, des de la Federació es va decidir recuperar la cursa en forma de memorial. El fill de Lluís Costa, que comparteix no només el nom sinó també la passió per l’esport de motor, va agafar el relleu del seu progenitor, i des del 2016 ret homenatge a l’automoció i al seu pare. A més, des del 2016 la cursa forma part de les proves puntuables per entrar al Campionat de Catalunya. “Un deu, amb agraïment tant als ajuntaments, com a la gent que s’esforça i ens ajuda i al poble que també s’implica. No tinc cap queixa, perquè és un deu per tothom”, conclou Lluís Costa.

 

Participem al lliurament de premis de la 12a Pujada Santa Maria de Vilalba – Ullastrell, 7è Memorial Lluís Costa

  

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies