Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 08/12/2023 | 11:17 h
 • escola-esportiva-piscina
 • Festa de fi del Casal d'Estiu 2019
 • Abrera amb l'esport! Més de 260 infants de 6 a 14 anys han gaudit de l'Escola Esportiva d'Estiu d'Abrera durant el mes de juliol

  + 4

 • Abrera amb l'esport! Més de 260 infants de 6 a 14 anys han gaudit de l'Escola Esportiva d'Estiu d'Abrera durant el mes de juliol
 • Abrera amb l'esport! Més de 260 infants de 6 a 14 anys han gaudit de l'Escola Esportiva d'Estiu d'Abrera durant el mes de juliol
 • Abrera amb l'esport! Més de 260 infants de 6 a 14 anys han gaudit de l'Escola Esportiva d'Estiu d'Abrera durant el mes de juliol
 • Cursets de natació 'NedaEstiu'

Prop de 700 infants i joves han iniciat aquest dilluns 4 de juliol, el Casal d’Estiu, l’Escola Esportiva d’Estiu i el NedaEstiu!

5/7/2022

Famílies! Gairebé 700 infants i joves han iniciat aquest dilluns 4 de juliol passat, el Casal d’Estiu, l’Escola Esportiva d’Estiu i el NedaEstiu, que s’allargaran fins al divendres 29 de juliol. En total, el Casal d’Estiu compta amb 218 infants, l’Escola Esportiva d’Estiu amb 405 i el NedaEstiu, els cursets intensius de natació del Centre Aquàtic Municipal, amb 61 participants. 


Un any més, des de l’Ajuntament d’Abrera subvencionem gran part del cost dels casals, per facilitar l'accés a aquest servei i facilitar la conciliació familiar i laboral de les famílies abrerenques durant les vacances escolars. En total, han iniciat aquesta setmana el Casal d’Estiu, 218 infants; 405 ho han fet a l’Escola Esportiva d’Estiu i 61 participants s'hi han inscrit al NedaEstiu, els cursets intensius de natació del Centre Aquàtic Municipal.

 

En total, el Casal d’Estiu compta amb 218 infants, l’Escola Esportiva d’Estiu amb 405 i el NedaEstiu, els cursets intensius de natació del Centre Aquàtic Municipal, amb 61 participants

 

Festa de fi del Casal d'Estiu 2019

 

Giulia Mirto, regidora d'Infància

La regidora d’Infància a l'Ajuntament d'Abrera, Giulia Mirto ha explicat que "després de finalitzar el curs escolar i celebrar Sant Joan i la Festa Major, tornem amb el lleure per a les famílies, i amb la finalitat de conciliació de la vida familiar i laboral, hem fet una nova edició de l’Escola Esportiva Municipal i el Casal d’Estiu Municipal, amb moltes ganes de passar aquest juliol amb propostes divertides, ecològiques i lúdiques, també aniran a la piscina per combatre la calor".

 

A més, també ha apuntat que des de la regidoria, teníen moltíssimes ganes de començar aquest mes, perquè "és un moment en el qual els i les infants es retroben, coneixen infants de diferents escoles, és un lloc per compartir i passar un molt bon estiu!"

 

Casal d'Estiu

El Casal d'Estiu es realitzarà del dilluns 4 al divendres 29 de juliol de 2022, ambdós dies inclosos, en horari de 09.00 h a 13.00 h a l’Escola Francesc Platón i Sartí, i és una proposta d’activitats lúdiques, educatives i esportives per a infants de 4 a 12 anys adaptades als diferents grups d’edats. 

 

 • Podeu accedir a tota la informació sobre el Casal d'Estiu 2022 d'Abrera, fent clic aquí o a la part inferior d'aquesta pàgina.
 • També podeu consultar el document sobre les entrades i sortides del recinte del Casal d'Estiu 2022. clicant aquí o al final d'aquesta pàgina.

 

Casal d'Estiu 2019 a Sant Hilari

 

Escola Esportiva d'Estiu

Per la seva part, els objectius de l'Escola Esportiva d'Estiu són afavorir el desenvolupament dels infants mitjançant el moviment potenciant les habilitats físiques i fomentant la sociabilitat i els hàbits que els preparin per a la vida adulta, així com augmentar el coneixement del seu cos, les seves possibilitats i limitacions; conèixer les normes i regles d'esports poc coneguts i descobrir altres indrets i activitats. També es farà del dilluns 4 al divendres 29 de juliol, ambdós dies inclosos, de dilluns a divendres de 09.00 a 13.00 h, a les instal·lacions esportives municipals. 

 

A més, s’ofereix a les famílies servei de menjador, acollides i permanències que els gestionaran des de l’AMPA de l'Escola Francesc Platón i Sartí. 

 

Abrera amb l'esport! Més de 260 infants de 6 a 14 anys han gaudit de l'Escola Esportiva d'Estiu d'Abrera durant el mes de juliol

 

NedaEstiu

Finalment, pel que fa al 'NedaEstiu', els cursets intensius de natació, s’adrecen a nens i nenes nascuts entre els anys 2009 i 2017 i també es duran a terme del dilluns 4 de juliol al divendres 29 de juliol, ambdós inclosos, al Centre Aquàtic Municipal, de dilluns a divendres en sessions de 50 minuts. 

 

 • Podeu consultar el cartell del NedaEstiu 2022 d'Abrera, fent clic aquí o a la part inferior d'aquesta pàgina.
 • També podeu accedir a la informació i normativa del NedaEstiu 2022, clicant aquí o al final d'aquesta pàgina.

 

Cursets de natació 'NedaEstiu'

 

"Un any més, hem encetat una nova edició de l’Escola Esportiva i el Casal d’Estiu, amb moltes ganes de passar aquest juliol amb propostes divertides, ecològiques i lúdiques; també aniran a la piscina per combatre la calor"

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies