Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 17/06/2024 | 08:14 h

La primera setmana de juliol es duran a terme treballs de millora del paviment de la C-55 al seu pas per Abrera

4/7/2022

Segons ens ha informat la Direcció General de Carreteres, a principis del mes de juliol es duran a terme treballs d'asfaltatge a la carretera C-55 al seu pas pel nostre municipi per millorar la seguretat viària. L'actuació es farà en horari nocturn, de les 22.00 h a les 6.00 h, i es treballarà per carrils, donant pas alternatiu als vehicles que circulin per aquesta infraestructura.


Amb aquesta actuació s'estendrà una nova capa ferm en la carretera C-55 i es millorarà el desnivell existent entre el paviment i les cunetes trepitjables de formigó, al llarg d’un tram sentit Manresa, amb l'objectiu de millorar la seguretat en els laterals de la via i eliminar les cunetes profundes.

 

Actuació llargament reclamada

El nostre alcalde, Jesús Naharro, ha posat en relleu que les obres a la C-55 són una actuació "llargament reclamada des de l'Ajuntament d'Abrera per tal de millorar la seguretat en aquesta via". Jesús Naharro ha destacat que “les obres que es duran a terme a part del municipi d’Abrera corresponen a la Fase 1 del manteniment de la infraestructura de la C-55, per part de la Generalitat, titular de la via, en el nostre territori. És una reclamació que des de fa molt de temps estem incidint perquè es porti a terme amb urgència. Primer de tot, la carretera s’ha d’eliminar del seu pas pel nucli urbà. I segon, hi ha elements que han de tenir un manteniment més freqüent del que tenen".

 

L'alcalde d'Abrera ha explicat que "aquesta obra recull parcialment les demandes que ha fet Abrera i formen la primera fase d’aquesta llargament reclamada supressió de la C-55 a la Generalitat. D’altra banda, demanem que les obres es facin d’una manera més accelerada per mantenir la seguretat. Aquesta segona fase, malauradament no es fa de forma completa, i ho hem reclamat molts cops. Però continuarem reclamant que la C-55 tingui millors elements de seguretat al seu pas per Abrera, encara que l’objectiu irrenunciable del nostre municipi és la seva supressió".

 

 'Continuarem reclamant que la C-55 tingui millors elements de seguretat al seu pas per Abrera, encara que l’objectiu irrenunciable del nostre municipi és la seva supressió'.

 

Les obres es duran a terme en horari nocturn per minimitzar el seu impacte en la circulació de vehicles per la via. Preguem als veïns i veïnes d'Abrera que disculpin les molèsties que aquestes obres nocturnes puguin ocasionar.

 

Les obres es duran a terme en horari nocturn per minimitzar el seu impacte i l'objectiu és millorar la seguretat de la vida. Preguem als veïns i veïnes que disculpin les molèsties.

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies