Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIVENDRES, 19/07/2024 | 21:31 h

Ens graduem a Abrera! Felicitem l'alumnat i els centres educatius pels diferents actes de graduació celebrats recentment

18/7/2022

Des de l'Ajuntament d'Abrera hem assisitit als diferents actes de graduació dels nostres centres educatius, que han tingut lloc recentment al nostre municipi. Enhorabona a l'alumnat i molta sort i encerts en les noves etapes educatives!


Ens graduem a Abrera! Des de l'Ajuntament d'Abrera, el nostre alcalde, Jesús Naharro, i la regidora d'Educació, Giulia Mirto, han assisitit als diferents actes de graduació, que han tingut lloc recentment als diferents centres educatius del nostre municipi, i volem agraïr les seves invitacions, al mateix temps que felicitem les AMPA/ AFA,  equips directius i claustre de professorat de tots els entres per l'organització dels mateixos.

 

Escola Bressol Municipal Món Petit

El divendres 8 de juliol passat, els i les alumnes d'I2 de l'Escola Bressol Municipal Món Petit van celebrar el comiat de l'Escola Bressol Municipal a la Casa de Cultura i també es va dur a terme la festa de final de curs del centre. L'organització va anar a càrrec de la nova Associació de Famílies (AFA) i de l'equip directiu i docent del centre. Moltes gràcies per convidar-nos! L'alumnat va poder gaudir d'inflables d'aigua, l'animació a càrrec de pallassos amb bombolles i el sorteig de dues paneres realitzat en col·laboració amb comerços del nostre municipi.

Escola Bressol Municipal Món Petit. Festa de comiat de l'alumnat d'I2 i fi de

Escola Bressol Municipal Món Petit. Festa de comiat de l'alumnat d'I2 i fi de curs

 

 

Llar d'infants privada Quitxalla

També el divendres 8 de juliol passat, a la Sala Municipal, la Llar d'infants privada Quitxalla va celebrar la seva festa de comiat de l'alumnat d'I2 i final de curs, amb balls dels infants, educadores i famílies. Les famílies van gaudir dels espectacles musicals i de dansa!

 

Llar d'infants privada Quitxalla. Comiat de l'alumnat d'I2

 

Escola Francesc Platón i Sartí

L'Escola Francesc Platón i Sartí va acomiadar el divendres 3 de juny al seu alumnat d'Infantil 5 (I5), l'anterior P5, que el curs vinent, passaran a 1r curs de primària. L'alumnat va presentar a les famílies un festival de dansa, que va tenir lloc a la Sala Municipal i que va tenir com a fil conductor la història de diferents dones referents del món, el projecte educatiu del centre durant aquest curs passat.

 

El dissabte 16 de juny, el pati de l'escola va acollir l'acte de graduació dels i de les alumnes de 6è de primària, que el curs vinent passaran a 1r d'ESO, organitzat per les famílies de l'alumnat de sisè. La temàtica de la festa van ser la ciència i els invents al llarg de la història.

 

Festival de dansa del curs I5 de l'Escola Francesc Platón i Sartí

 

Graduació 6è de l’Escola Francesc Platón i Sartí

 

Escola Ernest Lluch

El divendres 27 de maig, l'alumnat d'Infantil 5 (I5) va dur a terme a la Casa de Cultura l'espectacle "Les Aventures Apatxes d'Abrera". Les famílies van gaudir de la funció, que s'ha preparant durant el curs en el marc de l'activitat de teatre a les escoles que impulsem des de l'Ajuntament d'Abrera en coordinació amb els centres.

 

També l'Escola Ernest Lluch va acomiadar el dissabte 18 de juny als seus alumnes de 6è de primària, que durant el curs vinent passaran a l'institut per cursar 1r de l'ESO. Les famílies de sisè van organitzar l'acte, que tenia com a tema principal les estrelles de cinema.

 

Escola Ernest Lluch. 'espectacle

 

Graduació 6è de l’Escola Ernest Lluch

 

Escola Josefina Ibáñez

I finalment, també vam assistit a l'acte de graduació dels i de les alumnes que aquest darrer curs han fet 6è de primària de l'Escola Josefina Ibáñez, i que el curs vinent, faran 1r de l'ESO, que va tenir lloc el dissabte 18 de juny al pati de l'escola. La festa, molt emotiva, va ser organitzada per les famílies de l'alumnat. També l'alumnat d'I5 va celebrar la seva festa de comiat el dimarts 26 de maig al recinte escolar.

 

 Graduació 6è de l’Escola Josefina Ibáñez

 Graduació 6è de l’Escola Josefina Ibáñez


Institut Voltrera d'Abrera

L'alcalde d'Abrera, Jesús Naharro i la regidora d'Educació a l'Ajuntament d'Abrera, Giulia Mirto, també van assistir a la Festa de Graduació de l'alumnat de 4t d'ESO del nostre Institut Voltrera, que va tenir lloc el divendres 17 de juny a partir de les 19 h al pati del centre educatiu. L'acte també va comptar amb l'assistència del director del centre, Francesc Rodríguez, professores i professors, així com familiars dels i de les alumnes que es graduaven. Els i les joves estudiants van presentar l'acte i també el van amentizar amb diverses actuacions musicals.

 

La regidora Educació a l'Ajuntament d'Abrera, Giulia Mirto, ha volgut expressar el seu agraïment “per convidar-nos en un dia tan especial en el que promocionen els i les alumnes de quart d’ESO. Enhorabona per tota la feina que han fet durant el curs, un curs complicat. Elles i ells són una promoció que han hagut de treballar molt per poder treure la ESO, perquè han viscut amb les dificultats que ha generat la pandèmia, però han estat a totes, tenen molt d’èxit per endavant i els hi desitgem el millor. Molts èxits, molta sort també, i que escullin el que escullin que hi posin molta dedicació que segur que ho faran. Enhorabona a les famílies i a tot el personal de l’Institut, la direcció i el claustre per la feina tan maca que fan, que es veu reflexada en aquests joves”.

 

Graduació i festa de final de curs de 4t d'ESO de l'Institut Voltrera d'Abrera

Graduació i festa de final de curs de 4t d'ESO de l'Institut Voltrera d'Abrera

  

 

El mes de maig també va tenir lloc l'acte de graduació de l'alumnat que aquest curs ha realitzat 2n de Batxillerat al nostre centre.

  • Podeu consultar la notícia sobre aquest acte, fent clic aquí o a la part inferior d'aquesta pàgina. 

 

Graduació de 2n de Batxillerat de l'Institut Voltrera d'Abrera

 

  

 

Des de l’Ajuntament d’Abrera volem felicitar a totes i tots els nostres alumnes que s'han graduat amb èxit aquest curs, i els i les hi desitgem molta sort en els propers cursos!

 

 

Ens graduem a Abrera! Enhorabona a totes i tots! 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies