Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 15/07/2024 | 00:28 h

Visitem l'empresa Mondi Bags Ibérica S.L.U. Abrera en la jornada de portes obertes per a la plantilla i famílies

1/6/2022

El nostre alcalde, Jesús Naharro, i la regidora de Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos, van visitar el dissabte 28 de maig l'empresa Mondi Bags Ibérica S.L.U. Abrera, situada al nostre municipi, al KM. 582 de l'Autovia A-2, amb motiu de la celebració d'una jornada festiva de portes obertes per als treballadors i treballadores i les seves famílies.


La companyia està especialitzada en la fabricació de sacs de vàlvula per a materials de construcció i sacs especials resistents a l'aigua. Actualment compta amb més de 90 treballadors i treballadores, molts d'ells del nostre municipi. En la jornada de portes obertes, les famílies van poder visitar les instal·lacions de l'empresa i gaudir d'activitats, com inflables i maquillatge infantil per als més petits i petites de les famílies, amenització musical, màquina de fotografia instantània i foodtrucks gastronòmiques.

 

El nostre alcalde, Jesús Naharro, i la regidora de Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos, van obsequiar l'empresa amb un skyline d'Abrera i un collage de fotos antigues de la companyia, que originariament va iniciar la seva activitat en un petit local del barri del Rebato del nostre municipi. Els va acompanyar la jutjessa de pau d'Abrera, Teresa Morral, que també va assistir a la jornada amb uns familiars.
I per part de l'empresa, ens van rebre la directora de la fábrica d'Abrera, Isabel Azqueta, la directora d'Operacions, Raquel López i el coordinador SHE del sud d'Europa, Javier Melero.

 

 

Visitem l'empresa Mondi Bags Ibérica S.L.U. Abrera en la jornada de portes obertes per a la plantilla i famílies

 

 Col·laboració amb l'empresa

Aquesta és la segona visita que duem a terme des de l'Ajuntament a l'empresa. El dilluns 25 d'abril, l'alcalde, Jesús Naharro, la regidora de Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos, i la cap de Promoció Econòmica, Tamara Mendieta, van visitar les instal·lacions i es van reunir amb la directora de la fàbrica d'Abrera, Isabel Azqueta, i la directora d'Operacions, Raquel López. Durant la reunió van posar en comú la necessitat d'establir sinergies i col·laboracions entre el consistori i la companyia.

 

Durant la visita, l'alcalde i la regidora i les responsables de l'empresa van posar en comú la necessitat d'establir sinergies entre el consistori i la companyia.

Visitem l'empresa Mondi Bags Ibérica S.L.U. Abrera

 

Valoracions molt positives


La regidora de Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos, ha destacat que "avui hem pogut visitar  l’empresa Mondi Bags Ibérica S.L.U. Abrera que fabrica sacs de paper en el nostre municipi i hem pogut conèixer de primera mà l’evolució que han dut a terme els darrers anys fins a esdevenir una companya líder en el seu sector. Pel nostre Departament de Promoció Econòmica és molt important que les empreses coneguin tots els Serveis que els hi podem oferir. Des de l’Ajuntament agraïm a la Isabel i la Raquel la seva disposició per l’atenció rebuda i la bona acollida per mantenir aquest contacte".


La directora de la fábrica d'Abrera, Isabel Azqueta, ha fet una valoració molt positiva de la visita. "Estamos muy contentos de habernos juntado con el alcalde y los miembros de la administración. Nos llevamos muchas cosas en la recámara para seguir trabajando y colaborando. Creando sinergias con el ayuntamiento y la empresa; y empresas cercanas también a nosotros. Crear una colaboración constante y empezar a trabajar juntos”.

 

Mondi Bags Ibérica pertany al grup Mondi des de l'any 1995. Juntament amb Mondi Ibersac S.L.U. Aranguren y Mondi Ibersac S.L.U. Arinaga. El grup Mondi Industrial Bags a Espanya té una forta posició tant al mercat nacional com internacional, oferint un ventall molt ampli de sacs de paper

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies