Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 14/07/2024 | 08:12 h

Homenatgem la senyora Teodora Ortega, veïna d'Abrera, pels seus 100 anys. Enhorabona!

20/5/2022

El nostre alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, i la segona tinent d'alcalde i regidora de l'Ajuntament, Guadalupe Marcos, van visitar el dimecres 18 de maig la senyora Teodora Ortega, veïna del nostre municipi, que recentment ha fet 100 anys. Moltes felicitats!


L'alcalde i la regidora van felicitar la senyora Teodora Ortega pel seu aniversari i li van regalar un ram de roses en nom de l'Ajuntament d'Abrera i el còmic "Quan érem petits", de Roger Roca i Cristina Bueno, editat per l’Ajuntament d’Abrera, i que recull anècdotes que reflecteixen el dia a dia de la gent del municipi durant la primera meitat del segle XX i es nodreix del fons fotogràfic de l'Arxiu Històric Municipal d’Abrera.

 

Homenatgem la senyora Teodora Ortega, veïna d'Abrera, pels seus 100 anys. Moltes felicitats!

 

 

La senyora Teodora Ortega va néixer a Peñolite (Puente de Génave, Jaén) el 2 de març de 1922. Va anar a l'escola fins als 16 anys. Es dedicà a la costura i és una gran cosidora. Es va casar i va tenir 4 fills. La família tenia terrenys amb oliveres, però pensant en el futur dels fills i filles, va traslladar-se a la ciutat de Barcelona. Anys després, es va instal·lar a Abrera per la feina del seu marit, que treballava a la factoria de SEAT del Baix Nord.

 

Als seus 100 anys, la nostra veïna Teodora Ortega té molta memòria, està bé de salut i continua cosint. Te interès en la política i inclús fa 3 anys va escriure una carta molt crítica al polític Pablo Casado. Viu acompanyada pels seus fills, i té una gran família amb néts i bésnets. Moltes felicitats!

 

Homenatgem la senyora Teodora Ortega, veïna d'Abrera, pels seus 100 anys. Moltes felicitats!

 


Des de l'Ajuntament d'Abrera felicitem la senyora Teodora Ortega en el seu 100 anivesari. Enhorabona!

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 

 


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies