Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIUMENGE, 25/02/2024 | 13:38 h

L'oficina de l'Organisme de Gestió Tributària d’Abrera torna a oferir atenció presencial en el seu horari habitual

Ara que es reprèn la normalitat després de la pandèmia de la Covid-19, l’horari d’atenció al públic tornarà a oferir-se en el seu horari habitual de dilluns a divenres de 8.30 a 14 h

28/4/2022

Des de l'Ajuntament d'Abrera informem que a partir del proper dilluns 2 de maig, l’horari d’atenció al públic de l'Oficina d'Abrera de l'Organisme de Gestió Tributària, ubicada al carrer dels Rosers, 1 serà el mateix que abans de la pandèmia de la Covid-19, és a dir, de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h.

 

Amb motiu de l'esclat de la pandèmia de la Covid-19, els horaris d'aquests serveis i oficines es van veure afectats per la reducció horària i d'atenció presencial. Així després de més de dos anys, ara es tornarà a recuperar l'horari habitual, en l'atenció presencial d'aquest servei del nostre municipi.


Davant la situació generada per la crisi sanitària provocada per la Covid-19, l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona va reduir l’horari d’obertura de determinades oficines i punts d’informació en dos o tres dies setmanals, entre elles, l'oficina del nostre municipi.

 

No obstant això, les funcions delegades de gestió, inspecció i recaptació es van continuar desenvolupant amb normalitat a través de connexions remotes, gràcies a la creació de més de 180 línies telefòniques i a l’activació de les adreces de correu electrònic de totes les oficines per atendre les consultes i prestar assistència tributària als contribuents.

 

A partir del proper dilluns 2 de maig l’horari d’atenció al públic de l'Oficina de Gestió Tributària d'Abrera, serà novament, de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h

 

Ara que es posa fi a les mesures sanitàries derivades de la pandèmia, a partir del dilluns 2 de maig l’horari d’atenció al públic de les oficines i punts d’informació que es van veure afectats per aquesta reducció, serà el mateix que abans de la pandèmia, és a dir, de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h.

 

Recordem que l’Oficina de Gestió Tributària d’Abrera es troba ubicada al carrer de Rosers, 1 Baixos. Podeu contactar-hi trucant per telèfon o consultant el seu espai web:

 

 

 

Us informem de tota l'actualitat sobre el coronavirus. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


  • Logo Facebook
  • Logo Twitter
  • Icona enviar

INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies