Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 24/06/2024 | 12:08 h

Els i les alumnes de tercer curs de l'Escola Ernest Lluch visiten el consistori d'Abrera dins l'activitat 'El meu Ajuntament'. Moltes gràcies!

28/4/2022

Continuem amb les visites del curs 2021 - 2022 en el marc de l'activitat ‘El meu Ajuntament’, adreçada als/les alumnes de tercer curs d’Educació Primària de les escoles del municipi, amb la finalitat de presentar als nens i nenes d'Abrera com és l’Ajuntament i la seva organització. Aquest dimecres 27 d'abril hem rebut la visita de l'alumnat de tercer curs de l'Escola Ernest Lluch. Moltes gràcies a totes i tots!


Els nens i nenes de tercer curs de l'Escola Ernest Lluch han fet una visita guiada per l’Oficina d’Atenció Ciutadana (l’OAC), la Sala de Juntes de Govern Local i la Sala de Plens, on els ha rebut l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, la regidora d'Educació, Giulia Mirto, la regidora de Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos, la regidora de Serveis Econòmics, Maite Novell, i la tècnica municipal, Maria Edo

 

L'alcalde, Jesús Naharro, va lliurar a totes i tots els i les alumnes, un punt de llibre sobre la celebració del 40+1 anivrsari de la colla de diables Bram de Foc d'Abrera, per agraïr la seva visita. 

 

L'alumnat de tercer curs de l'Escola Ernest Lluch visita el consistori d'Abrera dins l'activitat 'El meu Ajuntament'.

 

Per la seva part, la regidora d'Educació, Giulia Mirto, ha destacat l'interès i sensibilitat de l'alumnat: “un curs més acollim l’alumnat de les tres escoles de primària d’Abrera: l’Escola Francesc Platón i Sartí, l’Escola Josefina Ibáñez i l’Escola Ernest Lluch; per dur a terme l’activitat “El meu ajuntament” on a partir de la realització d’una sessió a l’aula amb la nostra tècnica d’educació municipal coneixen el funcionament de l’Ajuntament i el nostre municipi; i després amb la visita aquí a l’Ajuntament, ho veuen a la pràctica. Estem molt agraïdes de poder compartir aquesta estona plegades, moment en que a més d’aprendre conjuntament i passar-ho bé, ens expliquen les seves inquietuds. En aquesta edició l’alumnat de les tres escoles ha mostrat gran interès tant en temes de sostenibilitat, com d’atenció a les persones grans i a les persones en situació de vulnerabilitat, fet que ens mostra que la nostra infància és sensible a temàtiques tant importants. Els felicitem per aquestes inciatives a tots i totes elles; i per suposat al professorat i la totalitat de la comunitat educativa que treballen cada dia per l’educació a Abrera”.

 

L'alumnat de tercer curs de l'Escola Ernest Lluch visita el consistori d'Abrera dins l'activitat 'El meu Ajuntament'.


Treball previ a les aules

'El meu Ajuntament’ comença a l’aula de l’escola, on la tècnica d’educació municipal explica als nens i nenes com funciona l’administració local. A més, els/les alumnes realitzen unes eleccions municipals a classe, escollint un alcalde o alcaldessa amb el seu equip de govern que, durant la visita al consistori, ocupen el seu lloc corresponent a la Sala de Plens.

A l'Ajuntament, els nens i nenes han presentat el seu ”programa electoral” a l’alcalde, amb diverses propostes per fer d’Abrera un poble millor i li han fet diverses preguntes sobre el govern municipal. Moltes gràcies a totes i tots!

 

'El meu Ajuntament' a Ràdio Abrera

Les aportacions dels i de les alumnes i les preguntes a l’alcalde s’emeten després a Ràdio Abrera (107.9 FM, www.radioabrera.cat i a l'Aplicació gratuïta de Ràdio Abrera per a dispositius mòbils):

  • 'El Meu Ajuntament' de l'Escola Francesc Platón i Sartí s'emetrà el dissabte 30 d'abril a les 12.04 h
  • 'El Meu Ajuntament' de l'Escola Ernest Lluch s'emetrà el dissabte 7 de maig a les 12.04 h.
  • Podeu tornar a escoltar i descarregar el podcast de 'El Meu Ajuntament' de l'Escola Josefina Ibañezfent clic aquí o a l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 


Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

  • Web abrera.cat
  • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
  • Youtube Ajuntament d'Abrera
  • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
  • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies