Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DIMARTS, 21/05/2024 | 22:58 h

Encetem els Plans d'Ocupació Local d'Abrera 2022 amb vuit places d'Oficial de tercera de brigada municipal, dues d'elles amb reserva per a persones amb risc d’exclusió social

21/4/2022

Estàs desocupat/da? Cerques feina al nostre municipi? Des de l'Ajuntament d'Abrera obrim dos processos de selecció per a la cobertura d'un total de vuit places d'Oficial de tercera de brigada municipal a través dels Plans d'Ocupació Local de l'any 2022. D'una banda, obrim un procés de selecció de sis places al qual, per participar-hi, cal haver estat pre-seleccionat/da per l'Oficina de Treball com a candidat/a. Trobareu tota la informació seguidament.

 

D'altra banda, obrim un altre procés de selecció de dos llocs d'Oficial de tercera de brigada municipal amb reserva per a persones amb risc d'exclusió social. En aquest cas, el termini de presentació d'instàncies romandrà obert des d'avui dijos 21 d'abril i fins el dimarts 3 de maig (ambdós dies inclosos). A continuació us detallem les característiques de tots dos processos.

 

 

 

 


Funcions bàsiques a desenvolupar:

 • Executar funcions elementals i rutinàries vinculades a la construcció, manteniment i conservació de construccions, instal·lacions d’aigua, gas, electricitat, obres, pintura, fusteria, neteja i manteniment de la via pública, dins del seu àmbit d’actuació.
 • Efectuar tasques de suport de jardineria.
 • Netejar la via pública, netejar elements del mobiliari urbà.
 • Donar suport al responsable de la brigada i als oficials en la realització dels treballs a desenvolupar.
 • Col·laborar en el muntatge i desmuntatge d’infraestructures necessàries: tarimes, trasllat de mobiliari, escenaris, materials, etc. Per al desenvolupament
  de qualsevol tipus d’esdeveniment o adequació d’espais.
 • I, en general, totes aquelles funcions de caràcter similar que li siguin atribuïdes en el seu àmbit de gestió.

 

Procés de selecció de 6 llocs d'Oficial de tercera de brigada municipal, dins el Pla d'Ocupació Local 2022

 

Tots els/les candidats/es als sis llocs d'Oficial de tercera de brigada municipal hauran de ser pre-seleccionats/des per l’Oficina de Treball per formar part de la selecció del Pla d’Ocupació Local 2022 i seran convocats/des el proper dimecres 27 d'abril de 2022 a tres sessions informatives que es celebraran a les 9.00 h, a les 10.00 h i a les 11.00 h respectivament a les dependències del Departament de Promoció Econòmica del nostre ajuntament (Rbl. Torrentet, 16 1a planta Mercat Municipal d'Abrera). La durada dels contractes de les sis persones contractades serà de 12 mesos. 

 

Per formar part d'aquest procés cal:

 • Estar en possessió del certificat d’escolaritat o equivalent. Les persones aspirants estrangeres han d’estar en possessió i acreditar títol reconegut a Espanya de conformitat amb el que estableix la normativa vigent en aquesta matèria. 
 • Estar en possessió del carnet de conduir vehicles, classe B.

 

Per a més informació sobre el procés de selecció de 6 llocs d'Oficial de tercera de brigada municipal, dins el Pla d'Ocupació Local 2022, feu clic aquí o consulteu l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

 

Procés de selecció de 2 llocs d'Oficial de tercera de brigada municipal, dins el Pla d'Ocupació Local 2022, amb reserva per a persones amb risc d'excusió social

D'altra banda, hem obert un altre procés de selecció del Pla d’Ocupació Local 2022 per cobrir dos llocs d'Oficial de tercera de brigada municipal amb reserva per a persones amb risc d'exclusió social. En aquest cas, el termini de presentació d'instàncies romandrà obert des d'avui dijos 21 d'abril i fins el dimarts 3 de maig (ambdós dies inclosos)La durada dels contractes de les dues persones contractades serà de de 5,5 i 6 mesos respectivament.

 

Per formar part d'aquest procés cal estar inscrit als Serveis Socials municipals i inclòs/a en algun dels col·lectius en situació de risc d’exclusió social que us detallem a continuació:

 • Persones amb addiccions o alcoholisme que es trobin en procés de rehabilitació i reinserció social.
 • Persones amb atur de llarga durada.
 • Persones que no han participat mai abans en un pla ocupacional.
 • Persones amb disminució física, psíquica o sensorial o amb malalties mentals que tinguin possibilitats d’inserció en el món laboral (seva o de persona dependents).
 • Persones amb càrregues familiars: menors o dependents.
 • Víctimes de maltractaments i dependents econòmicament.

 

Per a més informació sobre el procés de selecció de 2 llocs d'Oficial de tercera de brigada municipal, dins el Pla d'Ocupació Local 2022, amb reserva per a persones amb risc d'exclusió social feu clic aquí o consulteu l'enllaç que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina.

 

En aquest cas, les persones interessades en aquest procés selectiu podran presentar les seves sol·licituds:

 • De manera telemàtica a través de la seu electrònica (opció recomanada) fent clic aquí.
  Des de l'Ajuntament seguim impulsant l'atenció telefònica i l'assessorament en la tramitació electrònica. Per facilitar la tramitació electrònica a la ciutadania, hem confeccionat un manual amb tota la informació. Consulteu el manual fent clic aquí.
 • Mitjançant cita prèvia a través del registre general d’entrades de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament d’Abrera (plaça de la Constitució, 1).
 • Per demanar cita prèvia podeu trucar al T. 93 770 03 25 de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i les tardes de dimarts i dimecres de 16.30 h a 19 h o enviar-nos un correu electrònic a l'adreça informacio@abrera.cat. L'atenció presencial per cita prèvia a l'OAC serà els matins de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h. Les sol·licituds i la documentació requerida s'hauran de presentar mitjançant model d'instància normalitzat.

 

Més informació a la secció d'Oferta d'Ocupació Pública fent clic aquí i als enllaços que trobareu a la part inferior d'aquesta pàgina. 

 

 

 Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 • Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ

 

 

 


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies