Escut Ajuntament d'Abrera
Escut Ajuntament d'Abrera
DILLUNS, 15/07/2024 | 02:26 h

Abrera som cultura! Felicitem l'entitat Juventudes Rocieras d'Abrera per la seva participació en els Premis Coreogràfics de Catalunya 2022 i la medalla de plata obtinguda. Enhorabona!

12/4/2022

El cap de setmana, dissabte 9 i diumenge 10 d’abril, s'han celebrat els Premis Coreogràfics Catalunya 2022, uns premis que suposen l’oportunitat d’intercanviar idees i estètica de la dansa actual, i esdevenen un espai de trobada amb professionals i no professionals d’aquesta art.

 

Enguany el certamen ha comptat amb la participació d’una de les entitats abrerenques més emblemàtiques, les Juventudes Rocieras d’Abrera, que han guanyat el premi de Categoria mini – grupal. Enhorabona! 


El dissabte 9 i diumenge 10 d’abril, es van celebrar els Premis Coreogràfics Catalunya 2022, uns premis que suposen l’oportunitat d’intercanviar idees i estètica de la dansa actual, i esdevenen un espai de trobada amb professionals i no professionals d’aquesta art. Enguany el certamen ha comptat amb la participació d’una de les entitats abrerenques més emblemàtiques, les Juventudes Rocieras d’Abrera, en tres categories: categoria mini folklore grupal, a la que la Teia, l’Ivet, la Leyre, la Daniela, la Lucia, la Paola i la Paula han aconseguit la medalla de plata; la Carla, la Daniela i la Ruth que han participat en la categoria junior de folklore grupal, i la Cynthia i la Yaiza en la categoria juvenil duo. 

 

"Les Juventudes Rocieras d'Abrera han participat als Premis Coreogràfics de Catalunya 2022, en tres categories: mini folklore grupal, amb la Teia, l'Ivet, la Leyre, la Daniela, la Lucia, la Paola i la Paula; categoria junior de folklore grupal, amb la Carla, la Daniela i la Ruth; i la categoria juvenil duo, amb la Cynthia i la Yaiza"

Felicitem l'entitat Joventudes Rocieras d'Abrera per la seva participació en els Premis Coreogràfics de Catalunya 2022 i la medalla de plata obtinguda. Enhorabona!

La presidenta de les Juventudes Rocieras d’Abrera, Antonia López, ha fet una valoració molt positiva d’aquesta participació en els Premis Coreogràfics Catalunya, ja que "les nenes s’ho van passar molt bé, van ballar molt bé. Les petites van obtenir la medalla de plata, molt merescuda. Aprofito per felicitar-les i donar les gràcies a la Patri que és una gran coreògrafa i les va preparar molt bé. Van veure el sacrifici que representa ballar dansa i estar en aquest món. I es van trobar amb molta gent que dedica la seva vida a la dansa”.

 

"Les nenes s’ho van passar molt bé, van ballar molt bé. Les petites van aconseguir la medalla de plata, molt merescuda"

 

La coreògrafa de les Juventudes Rocieras d’Abrera, Patricia Malo, ha destacat que la participació en els Premis Coreogràfics “va ser molt productiva, a més de l’experiència, la seva implicació i el seu esforç; aquestes petites dues setmanes abans es miraven mentre ballaven; no s’hi van veure per res, estaven mirant al front súper concentrades, implicades. Vam poder sol·licitar i agraïm a l’Ajuntament la seva col·laboració, perquè ens van deixar la Sala de Teatre per poder fer una petita simulació que per a elles va ser molt útil”. 

  

"Va ser una jornada molt productiva. A més de l’experiència, la seva implicació i el seu esforç; estaven mirant al front súper concentrades, implicades"

Les alumnes de les Juventudes Rocieras participants en el certamen s’han mostrat molt contentes i satisfetes

 • “M’ha agradat molt participar en el concurs. Estava una miqueta nerviosa, però també estava molt contenta. Vaig plorar molt. Però molt contenta perquè era el primer concurs que participava de dansa”
 • "A mi m’ha agradat molt, ha sigut una experiència molt bona, i tot l’ambient era molt agradable, amb l'organització i tot” 
 • “És el nostre primer concurs, ha sigut molt bonic, i ens va agradar molt encara que estàvem molt nervioses i per, tant, va valdre la pena”
 • “Va ser molt agradable perquè va ser una altra manera de ballar i ensenyar el que nosaltres fem”
 • “Per a nosaltres és molt bonic, ho fem des de petites i ens ha agradat moltíssim”
 • “Per a mi és molt important, perquè he fet moltes amigues mentre ballava, i crec que no podria viure sense el Flamenc perquè ho he fet des dels tres anys i sempre m’ha ajudat molt i ho gaudeixo molt! ”
 • "És una manera d’expressar-se, de parlar amb la gent que et veu, fas amigues i et relaciones amb més gent; no és una obligació, però per a tu, com t’agrada, doncs es converteix en una obligació, per exemple a casa em veu assajant o repassant el que hem fet a classe”
 • “A classe som totes com una família, és una acadèmia molt familiar. Ens ajuda a oblidar una mica els problemes, el tema de l’escola i una manera d’evadir-nos. És més fàcil que si no féssim res” 
 • Vaig anar amb les meves companyes a un concurs de flamenco, estàvem molt nervioses i molt contentes, però al final vam guanyar la medalla de plata i vam plorar de l’emoció. 
 • Estuvimos muy nerviosas, pero al final conseguimos una medalla de plata y nos lo pasamos muy bien. 
 • “El sábado 9 de abril participé, junto a mi compañera Cynthia, en els Premis Coreográfics de Catalunya en la categoría folclore juvenil dúos. Pienso que hicimos una gran actuacion donde pudimos demostrar las horas de trabajo dedicadas. Es una experiencia para recordar y una gran forma de abrirnos puertas de cara a un futuro”

I per part de les famílies, la valoració també ha estat molt positiva: 

 • “Es una experiencia muy emotiva, muy emocionante, que gracias a la Escuela Juventudes Rocieras de Abrera y a Patri y Antonia, han podido vivir las niñas. Como madre de una de las peques, han tenido una experiencia muy bonita pero para nada competitiva, ya que desde la escuela les han hablado mucho, del sentimiento de grupo y el compañerismo, con lo cual ha hecho que ellas fuesen a la competición con la mentalidad de superarse a sí mismas y de modo grupal”
 • “Estamos muy orgullosos porque es un hobby que tienen desde pequeñas, se les nota que van progresando, y estas experiencias así les beneficia muchísimo porque cada vez se les ve con más soltura y la verdad es que es agradable ver como disfrutan”
 • “A mí me encantó el certamen y me impactó mucho porque era la primera vez que iba a un concurso con la niña y era muy bonito ver como bailaban ellas, que luego les daban una medalla y la alegría que ellas estaban contentos y eso a mí como padre me llenó mucho, la verdad”.

 

Si voleu conèixer més detalls d’aquesta participació de les Juventudes Rocieras d’Abrera als Premis Coreogràfics Catalunya 2022, podeu escoltar l’Entrevista del Dia de Ràdio Abrera d’aquest dimarts 12 d’abril a la part inferior d'aquesta pàginafent clic aquí.

 

Felicitem l'entitat Joventudes Rocieras d'Abrera per la seva participació en els Premis Coreogràfics de Catalunya 2022 i la medalla de plata obtinguda. Enhorabona!

 

Participació en l'espectacle de La Passió Flamenca, de l’escola de flamenc de Paca Garcia

D’altra banda, segons han informat des de l’entitat, alumnes de les Juventudes Rocieras d’Abrera han tornat a participar enguany a l’espectacle de La Passió Flamenca, de l’escola de flamenc de Paca Garcia, que es va oferir el passat 19 de març a la Sala Gran del Teatre de La Passió d’Esparreguera, amb prop de dos mil assistents. 

 

 

Us informem de tota l'actualitat municipal. Seguiu-nos!

 •  Web abrera.cat
 • Instagram @abrerainfo i Twitter @abrerainforma
 • Youtube Ajuntament d'Abrera
 • Ràdio Abrera (107.9 fm i radioabrera.cat)
 • Aplicacions gratuïtes "Connecta't a Abrera" i "Ràdio Abrera", disponibles als sistemes Android i IOS.

 

FALDO NOTICIES CORONAVIRUS CANALS COMUNICACIÓ


INFORMA'T

ACTUALITAT > Notícies